FOTO: Číhař v poslední minutě proměnil penaltu a poslal zápas do penalt


Branky


39. M. Bradáč - 90. J. Číhař (p.)
27

Zajímavý duel byl k vidění v Janově. Tam zavítaly daleké Roztoky, které chtěly odjet přes celý okres s bodovým ziskem. Ten se pomalu vzdaloval, ale v poslední minutě padl míč na ruku domácího hráče a proměněná penalta přinesla rozstřel o plusový bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vrábík držel Roztoky ve hře

Janov vstoupil do zápasu hodně aktivně a hned ze začátku si dokázal vytvořit šance. První velká přišla v 10. minutě, když Růžička poslal dlouhý balon na Kaila a ten přizemním centrem našel Konvalinku. Toho ale vychytal Vrábík. Ten postupně likvidoval šanci za šancí. Roztoky si první poločas nedokázaly vytvořit žádnou vyloženou šanci. Vyslaly pár střel z dálky, které nemohly Kopáčka ohrozit. Ve 24. minutě přišla další šance, ve které se ocitl M.Bradáč, ale Vrábíka nedokázal prostřelit.

 

Ve 30. minutě začalo hořet v janovské obraně. J. Vejvoda vzal míč u vlastního vápna a svým rychlým sprintem se dostal až k domácímu vápnu, ale nepovedla se mu finální přihrávka. Ve 39. minutě přišel první gól, kdy míč podskočil Krůta a M.Bradáč jej na půlce ukořistil a i přes snahu bránících hráčů ho jakkoliv zastavit, se dostal až k Vrábíkovi a tentokrát se nemýlil - 1:0. Následně vyzkoušel Vrábíkovo pozornost Kail, ale jeho střelu z 25 metrů výborně chytající brankář zlikvidoval. Do poločasu měl ještě jednu stoprocentní tutovku M. Bradáč, ale Vrábík se znovu vyznamenal.

Přesun Vrábíka z branky na hrot

Druhý poločas už byl z pohledu Roztok lepší. Domácím obráncům se sice podařilo pohlídat Číhaře, ale problémy z obou stran dělal Josef a David Vejvodovi, kteří po lajně pořád utíkali a posílali jeden centr za druhým. Do několika šancí se dostal po centrech Čumpelík, ale Kopáčka nedokázal překonat. V další šanci byl Konvalinka, ale zpoza vápna mířil nad. O chvilku později utekl po lajně Kinter. Nasměroval míč před bránu, ke kterému se dostal opět Konvalinka, ale jeho střelu zblokoval Špimr.

 

Ke konci zápasu šel z branky do útoku Vrábík a bylo to hnedka znát. V 80. minutě se oběvil sám před Kopáčkem po dlouhém autu Masaroviče, ale orazítkoval pouze břevno. V poslední minutě přišla situace, po které byl proti domácím nařízený pokutový kop po ruce kapitána Melče. K penaltě se postavil Číhař a unesl tíhu okamžiku - 1:1. Po penaltách se radovali domácí, kteří si připsali plusový bod.

 

Galerie od Lukáše Ilberga!



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: "Dnešní výkon byl jeden z nejlepších. Dařilo se nám hrát po zemi a Roztoky do ničeho velkého první půli nepustit. Měli jsme před zápasem pokyny a těch jsme se snažili držet. Remíza, si myslím, že je spravedlivá, jen mě mrzí, že jsme dostali gól z penalty, která určitě být neměla. K výkonu rozhodčího se raději vyjadřovat nebudu. Velkou zásluhu na remíze má roztocký gólman Vrábík, který dokázal chytit několik stoprocentních šancí. S podzimní částí jsem spokojený stejně tak jako celý náš tým."

TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: "Byl to zápas dvou poločasů. V prvním měl soupeř 3-4 stoprocentní šance, ale podržel nás výborný Vrábík. My jsme si vytvořili jen pološance. Druhý poločas byl z naší strany lepší, na hřiště šel Fikejz, Krůta na předstopera a bylo to znát. Druhý poločas nám vyšel, soupeř byl pod tlakem, dělal chyby a my jsme dominovali. Deset minut šel Vrábík z branky do útoku a dostal se do dvou gólovek. Za odpískanou penaltu v poslední minutě, která byla, patří obdiv mladému Benešovi, že se ji nebál fouknout."



Počet diváků: 50. Rozhodčí: BENEŠ Jan - BENDA Milan (N), JEŽEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 11. 2018 20:35
Hodnocení zápasu
4. 11. 2018 19:39
Hodnocení zápasu
4. 11. 2018 17:17
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník
Hodnocení zápasu
4. 11. 2018 10:53
Hodnocení zápasu
4. 11. 2018 09:39
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 23:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 23:23
Tomáš Pešek

Expert: Petr Čech
Tip experta: výhra domácích

Kvalita je na obou stranách, ale zde rozhodne výhoda domácího prostředí.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:14

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 16:26

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 15:52

Tip: výhra domácích

Janov je doma a to rozhodne.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 18:13
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 12:35
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 09:21

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 08:09
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 08:00

Tip: výhra hostů

Zde to budeme mít hodně těžké, ale trenér říkal že zvítězíme, tak dávám 2ku :-)

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:58

Tip: výhra domácích