0:1
(0:0)
67. P. Linc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 16:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sýkořice rozhodla v Pavlíkově jediným gólem Petra Lince


Branky


67. P. Linc
21

V dalším kole se proti sobě postavily dva výsledkově vyrovnané týmy Pavlíkov a Sýkořice.  Pavlíkov měl co napravovat po debaklu, který jim uštědřil v minulém kole Řevničov a jak se zdálo, tento lehký tlak hodně ovlivnil domácí hráče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nic zajímavého nenabídl

Začátek první půle byl hodně opatrný. Míč na svých kopačkách měli častěji domácí, ale přesto byla jejich hra hodně nervózní a kazili hodně míčů. V průběhu poločasu se do více šancí dostával Pavlíkov, ale žádná vyložená nepřišla. Pouze několik rohových kopů a pár střel z dálky vůbec neohrozily brankáře Růžičku.

 

Do té největší šance se dostali domácí zásluhou Ledviny ve 30. minutě, ten ale s nabídnutou šancí na hranici vápna nenaložil dobře a přestřelil. Hosté v prvním poločase nepředvedli téměř nic a náznaky nějakých šancí končily na vápně Pavlíkova nebo u brankáře V. Maška.

Sýkořice rozhodla jediným gólem

Druhý poločas byl v režii domácích. Měli územní převahu, míč pod kontrolou, ale šance stále nepřicházely. Stále nedokázali prověřit brankáře hostů. S aktivitou domácích bylo viděno i hodně nepřesností. Jedna z nich vedla k první a hned gólové šanci hostů. Pavlíkovští ztratili míč na polovině soupeře. Záložník posunul míč na právě křídlo, kde ho hráč hostů zatáhl až na hranici pokutového území k brankové čáře. Proti vyběhl brankář V. Mašek, ale sýkořický Klíč si míč zasekl a svým centrem přes celé vápno nabídl šanci ke skórování P. Lincovi. Ten šancí nepohrdl a změnil stav utkání - 0:1.

 

Nutno podotknout, že tato akce proběhla ve dvou hračích Sýkořice proti šesti bránícím hráčům domácích. Pavlíkov nepřestával ve svém tlaku. V 75. minutě se k přímému volnému kopu postavil A. Mašek. Svou střelu mířil do středu branky a brankář hostů však míč vyboxoval pouze na roh. To bylo asi to nejnebezpečnější, co domácí předvedli ve druhem poločase. Konec utkání se odehrál před velkým čtvercem hostů, což byla jen taková křeč a “nemohoucnost” domácích. V nastavení ještě uviděl červenou kartu po druhé žluté P. Linc.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Adam Mašek, záložník: "Padla na nás deka po utkání s Řevničovem. Nebyli jsme schopni vymyslet něco, čím bychom hosty překvapili. Nedokázali jsme pořádně vystřelit a takhle se góly dávat nedají. Naše hra byla nervózní. Postupem času mi přišlo jako kdyby chyběla chuť zabojovat a nějak to změnit. Gól jsme si dali opět v podstatě sami. Nezbývá než se z toho oklepal a zabojovat v příštím kole."

Sokol Sýkořice
Petr Kovařík, trenér: "Průběh zápasu napověděl, že kdo dá branku, tak vyhraje a tentokrát si výhru vystřelil hostující Petr Linc v 67. minutě. Velmi dobře hrající brankař domácích, který hrál jakého si zametače za obranou, smázl veškerou snahu hostí o brejky, a tak se muselo s kombinací až do branky a ta nám jednou vyšla. Zajímavostí utkání byla slečna rozhodčí, která si sice nechala sem tam napovědět, ale jinak zvládla utkání v pohodě."



Sestavy


SK Pavlíkov
V. Mašek [-] - P. Hamouz [-] (50. S. Kofel [-] ) , J. Koc [-] , Z. Ledvina [-] , L. Polcar [-] , A. Mašek [-] , T. Kindl [-] , A. Bureš [-] , T. Gebhart [-] (80. B. Vávra [-] ) , L. Ullrich [-] , L. Bureš [-]

Sokol Sýkořice
D. Růžička [-] - D. Peteřík [-] , -. Liviu [-] , P. Linc [-] , M. Vančura [-] , J. Mutinský [-] , Z. Klíč [-] , L. Novotný [-] (81. P. Linc [-] ) , M. Linc [-] , J. Lauber [-] , L. Karas [-]

ŽK: 82. T. Kindl - 16. L. Novotný , 33. P. Linc . ČK: 90. P. Linc .
Hráči zápasu: V. Mašek - P. Linc .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PROSBOVÁ Eva - SEIDL Miroslav (N), JANSA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 13:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 09:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 17:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:09
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 23:47

Tip experta: výhra domácích

Vyrovaný zápas , doufám s vetším přikloněním štěstí k domácímu mužstvu.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Sýkořice je letos hodně slabá a domácí jsou doma i venku nepříjemní pro každého. Urvou 3 body