Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 15:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

8.0

Šlágr kola se vším všudy!


Branky


7. J. Číhař (p.) , 47. J. Číhař (p.) , 79. P. Hruška - 11. J. Husák , 46. J. Husák , 51. J. Husák (p.) , 58. V. Kapr , 62. V. Kapr , 89. P. Bohatý (p.)
22

Nejvíce sledovaný zápas osmého kola se odehrál se vším všudy. Padaly góly, k vidění byly hned čtyři penalty a dvě červené karty. Drama u Berounky nakonec zvládl lépe Řevničov, který byť oslabený, tak porazil domácí Roztoky, pro které se nejednalo o příliš povedený zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení Řevničov nerozhodilo

Vstup do zápasu měli lépe domácí, když využívali zbytečných ztrát soupeře. Hrozili rychlými protiútoky a hned v 7. minutě posoudil sudí Beneš souboj Tótha s Číhařem jako nedovolený ze strany prvně jmenovaného a ukázal na penaltový puntík. Na něj si míč postavil faulovaný hráč a do středu branky otevřel skóre - 1:0. V 11. minutě ale bylo vyrovnáno. Na hranici šestnáctky napřáhl Husák a s tečí bránícího hráče nedal Vrábíkovi šanci - 1:1.

 

Řevničov se prezentoval lépe než v úvodu a dostával se do šancí. Střelecky to zkoušel Beneš, ale trefoval brankáře. Vrábík se zaskvěl i proti Fujerovi, jehož pokus vytěsnil nohou. Ve 40. minutě byl řevničovský hráč vyloučen, když musel zatáhnout za záchrannou brzdu, a tak šel po druhé žluté ven. Řevničov se ale vyloučením nenechal znervóznit a do kabiny vsítil zásluhou dobře hrajícího Husáka - 1:2.

Řevničov si došel pro výhru

Vstup se Řevničovu opět nepovedl, hned po dvou minutách se pískala po ruce T. Bohatého penalta. K té se postavil znovu Číhař a ani ve své druhé příležitosti se nemýlil - 2:2. Uplynuly sotva čtyři minuty a pokutový kop, již třetí, se pískal na druhé straně. Toho se ujal Husák a završil svůj hattrick - 2:3. Neuběhla ani hodina hry a hosté oslabeni o Fujeru své skóre navýšili Kaprem - 2:4. Tentýž hráč zaznamenal i další branku, která se povedla. Centr P. Bohatého uklidil hlavou přesně do šibenice - 2:5. Roztoky přeskupily řady a vsadily na ofenzivu.

 

V 78. minutě nastala nepříjemná událost. Pudil byl na hřišti pouhé čtyři minuty a po souboji spadl špatně na ruku, která se ukázala jako zlomená. Po nepříjemném momentu se Roztoky oklepaly a středem hřiště postupoval Hruška, který následnou přízemní střelou k tyči nedal Peterkovi šanci - 3:5. Tímto ale tlak domácích skončil a na řadě byla opět Sparta. Ta měla k dispozici v závěru zápasu penaltu, kterou Bohatý s přehledem uklidil k levé tyči a stanovil konečné skóre utkání - 3:6. V závěru uviděl červenou kartu Číhař za faul na Beneše.

 

Zdroj: oficiální stránky Sparty Řevničov, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: "Máme dva zraněné hráče, další nastoupil s nemocí. Soupeř byl běhavý, rychlejší a dalo by se říci, že vyhrál lepší tým. Během utkání nám přibyla další zranění, nepříjemné bylo zejména padnutí na ruku Matěje Pudila. Soupeř byl v plné síle, za výhru mu gratuluji, pro nás to byl takový zápas blbec."

SK Sparta Řevničov
Martin Tóth, obránce: "Dnešní utkání jsme byli jasně lepším celkem. Neovlivnilo nás ani brzké vyloučení. Soupeři jsme i v deseti dokázali nastřílet pět branek. To svědčí o síle a charakteru mužstva."



Počet diváků: 120. Rozhodčí: BENEŠ Jan - VODRÁŽKA Tomáš, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 10. 2018 08:37
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 13:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 09:21

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 17:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:09
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 23:47

Tip experta: výhra domácích

Dle mého zápas kola , kde na sebe nazazí jedni z nejsilnějších ve III. třídě . Pokud dorazí na zápas útočné duo Roztok , tak budou mít o body postaráno.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Šlágr kola u Berounky, přijde hodně diváků, bude to atraktivní a jistě vyrovnané ofenzivní utkání. Díky Číhařovi a neprůstřelnému Vrábíkovi dá TJR o nějaký ten gól víc a zvítězí