Nováček soutěže pálí ostrými, tentokrát to odnesly Chrášťany


Branky


25

Po postupu do vyšší soutěže a dvou zápasech mít na kontě plný počet bodů je důvod ke spokojenosti. Tuhle šňůru mohly dnes domácím překazit Chrášťany. Těm se to ale nepovedlo a ještě odjížděly se šesti góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný

Domácí nastoupili do utkání sebevědomě po předchozích výhrách. Hned ve 3. minutě šel sám na Šuteru kanonýr Libecajt a nezaváhal - 1:0. Vstřelená branka dodala hostujícímu týmu více chuti do hry a chopil se tak pomyslné zápasové taktovky. Vyrovnání zařídil Hanzl také po samostatném nájezdu - 1:1. Po vstřeleném gólu na každé straně fotbal plakal. Příchozím divákům, především těm domácím, připravil gólem do šatny radost Elsnic, když usměrnil centr svého spoluhráče do sítě - 2:1.

Chrášťany postupně odpadávaly

Mšecké Žehrovice vstoupily do druhého dějství lépe a odměněny byly deset minut po úvodním hvizdu. Rohový kop uklidil za Šuteru hlavou Prokeš ml. - 3:1. Chrášťany nedokázaly na inkasovaný gól najít odpověď, a tak přišel trest. A rovnou dvojitý, který měl na starosti Libecajt, čím zkompletoval svůj další hattrick - 5:1. Jakoby to domácím nestačilo. V 79. minutě se trefil z přímého kopu Elsnic - 6:1. Za Chrášťany ještě stihl korigovat skóre Králička po odraženém balonu, který poslal k tyči. Zbytek utkání už nic nenabídl, a tak se mohly Mšecké Žehrovice radovat z další výhry.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Jiří Prokeš st., trenér: "Kluky můžu pochválit za druhý poločas. V tom prvním neměla naše hra takovou kvalitu. Celkově jsem s účinkováním v soutěži spokojen. Máme devět bodů, to je nad plán."

Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, obránce: "Dnes to byl zápas rozdílných poločasů. V první půli jsme s domácími drželi krok, vytvářeli si šance a myslím, že i nestranným divákům se to muselo líbit. V druhé půli nás domácí potrestali z každé chyby gólem, už jsme se nedostávali tolik ke hře na půli soupeře a nedokázali jsme se dostat do vyložených šancí. Mám pocit, že hrajeme dobrý fotbal, ale na výsledcích to není poznat."



Počet diváků: 58. Rozhodčí: HUSÁK Jan - POLÍVKA Zdeněk, BAUER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 9. 2018 18:47
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

6. 9. 2018 19:43
Výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

Na Żehrovice jsme narazili v prvním kole, ve kterém jsme prohráli. Žehrovicim se vydaří i tenhle zápas a vyhrají.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích