0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolešovice vzdorovaly, Lubná rozhodla až v samém závěru


Branky


29. A. Trejbal , 89. A. Trejbal , 90. M. Bok
22

V předposledním podzimním kole zavítali fotbalisté Baníku do Kolešovic. Přestože domácí jsou prozatím bez bodu a Lubná okupuje opačný konec tabulky, bylo jasné, že utkání nebude jednoduché. Domácí neměli co ztratit, navíc měli další motivaci v tom, že v lubenských barvách nastoupili dva bývalí spoluhráči. Téměř do konce tak nebylo utkání jednoznačně rozhodnuto, hosté ale ukázali, že více odhodlání je na jejich straně a i z Kolešovic vezou do Lubné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolešovice se dostávaly do šancí

Ačkoliv baníkovci šli do utkání jako jasní favorité, nebyl jejich vstup do zápasu vůbec přesvědčivý. Jakoby se nemohli dostat do svého obvyklého tempa, kdy obrana v klidu drží míč a vysílá nebezpečné útoky vpřed. Nedařil se především přechod přes střed hřiště, kde měli lubenští velké množství ztrát a lacině odevzdaných míčů. Domácí se po zisku míče ničím nezdržovali a okamžitě hledali vepředu Roubíka nebo Praise, kteří se pokoušeli o rychlý protiútok.

 

Většinu akcí zastavila sice hostující obrana, přesto se Herink v brance nenudil a jeho bývalí spoluhráči několik střel až k brankáři doručili. Skóre zápasu otevřel ve 29. minutě Trejbal, který střelou z úhlu konečně překonal Hornofa. Ani po prvním gólu se ale lubenští nedostali do své obvyklé pohody a i v dalších minutách byla k vidění opět hra od vápna k vápnu s mnoha nepřesnostmi na obou stranách. Hosté se nedostali do mnoha příležitostí k zakončení především vlastními chybami a pomalým přechodem do útoku.

 

Pokusy domácích končily o poznání blíže k brance, ale také bez většího úspěchu. Výbornou obrannou práci předváděl především Štícha, který v minulé sezóně oblékal rovněž dres Kolešovic. Ten nepustil Roubíka do žádných vyložených šancí. Ve 45. minutě zahrozili ještě domácí, když se po chybě obrany dostali až do pokutového území. Zakončení ale zmařil na poslední chvíli skluzem Klik. Následoval již odchod do kabin a pro hosty neuspokojivé skóre 0:1.

Rozhodnutí až v závěru

Nástup do druhého poločasu měli lepší domácí hráči, kteří se dostali kombinačně několikrát na hranici pokutového území, odkud vyzkoušeli v brance několika střelami za sebou Herinka. Ten se ale nenechal překvapit a vše pohotově zneškodnil. Od 60. minuty již převzali aktivitu v zápase hosté, kteří se konečně zaměřili na svoji typickou hru, drželi míč a obehrávali dokola obranný val.

 

O průniky po stranách se pokoušel jak Bok, tak Volf se Suchým na druhé straně, jejich snažení ale k brance nevedlo. Nebezpečnou prudkou střelu poslal do středu branky z 20 metrů Kollár, ale s tou neměl Hornof nakonec větší problémy. Vyrovnání byli domácí velice blízko potom, co se Roubík prosmýkl mezi beky a řítil se sám na Herinkovu branku. Ten ale zastavil jeho šanci skluzem do míče po pohotovém výběhu.

 

Snažení hostí se vyplatilo až v 89. minutě, kdy měl Bok chvíli čas na střelu, která již překonala Hornofa, nakonec míč do branky ale usměrnil dobíhající Trejbal – 0:2. Dvě minuty nato přidal gólovou tečku za, pro hosty nepříliš povedeným, utkáním Bok po tom, co otevřeným středem hřiště prošel z pozice stopera Štícha a pohotově ho našel volného na levé straně – 0:3. Vydřené tři body tak putují do Lubné, která díky penaltovému rozstřelu mezi Kněževsí a Mšecí obsazuje před posledním kolem podzimu první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Lubná
Ladislav Brabec, obránce: "Před zápasem nás trenér několikrát varoval, ať utkání nepodceníme a věděl proč. Bohužel jsme navzdory očekávání měli s Kolešovicemi velké problémy a definitivně jsme o výsledku rozhodli až v závěrečných minutách. Děkuju celému týmu za nasazení a bojovnost a našemu gólmanovi Alešovi, že se konečně vyrazil podívat, jak vypadá hřiště za malým vápnem."



Sestavy


Český Lev Kolešovice
J. Hornof [-] - T. Prais [-] , P. Barthel [-] , P. Roubík [-] , K. Lavička [-] , P. Hrubý [-] , M. Stiska [-] , M. Holeček [-] , O. Ridzoň [-] , J. Polánek [-] , J. Kovář [-]

TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - L. Klik [-] , L. Brabec [-] , P. Kollár [-] , P. Suchý [-] - M. Bok [-] , M. Štícha [-] , D. Vopat [-] , M. Pokorný [-] - A. Trejbal [-] , P. Volf [-]

ŽK: 23. T. Prais , 53. M. Holeček , 67. P. Barthel , 78. P. Roubík - 57. L. Brabec .
Hráči zápasu: A. Herink , M. Štícha .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: BENEŠ Jan - RITTER Jiří (N), TREJBAL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zde jasná dvojka pro Lubnou

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů