0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2018 10:15

15.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V posledním zápase podzimu Vyšehrad doma poprvé padl


Branky


18

Závěrečné mistrovské utkání letošního roku v sobotu 17. listopadu 2018 fotbalistům Slavoje Vyšehrad vůbec nevyšlo. Utrpěli celkově pátou podzimní porážku v ČFL, ale první doma: 0:1 s Olympií Radotín. Museli tak uvolnit druhé místo tabulky Domažlicím a přezimují na 3. místě. Ztráta na suverénně vedoucí Zápy narostla už na 11 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žlutočerní byli od úvodního hvizdu o něco aktivnější v útočné fázi, respektive dostali se častěji do situací, z nichž se mohli pokusit o zakončení. A hned první situaci, která ani nebyla vyloženou šancí, proměnili. Ve 14. min. prošel po své levé straně hřiště Bassey, nikdo z domácích hráčů ho nezastavil a poslal zpětnou přihrávku na hranici velkého vápna. Tam si naběhl Koutenský a střelou bez přípravy trefil ke vzdálenější tyči: 0:1.

 

Domácí tým jen jednou trefil Čápovu bránu, Drobílkova střela z trestného kopu mu ale starosti nenadělala. Naopak šest minut před poločasem mohl zvýšit po rohovém kopu Bassey, ale do střely, která by nejspíš skončila v síti, mu skočil Brejcha. Chvíli nato kapitán hostí Jiránek hlavičkoval vedle.

 

Do druhé půle vstoupili šemíci mnohem aktivněji. Ve 49. min. po Drobílkově rohu Brabenec už za hranicí vápna, tedy uvnitř, nešetrně atakoval Laňku, který upadl na zem. Skončilo to však volným přímým kopem proti domácímu týmu a žlutou kartou pro záložníka Vyšehradu. Do šancí nebo pološancí se pak postupně dostali Drobílek, Kozel a Čapek, hostující zadáci ale jejich pokusy většinou stihli včas zblokovat a uhasit.

 

 

V 76. min. Krejdl fauloval v rohu vápna Zubashivského, ale Hadi nedal penaltu. Havránek vystihl směr střely z bílého bodu, a ta skončila na tyči. Diváci v tu chvíli očekávali, že přijde drtivý nápor domácího týmu ve snaze alespoň vyrovnat, zkušeně hrající hosté se ale snažili držet míč co nejdál od své brány a své těsné vedení uhájili. Vyšehrad poprvé v této sezoně doma nebodoval ani neskóroval.

 

Zdroj: slavojvysehrad.cz



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Vyšehrad
Roman Veselý (trenér, pro slavojvysehrad.cz): „Olympia potvrdila, že má skvěle zorganizovanou defenzivu, navíc nám dělali problémy její ofenzivní hráči Bassey a Hadi. Tak tomu bylo hlavně v prvním poločase, kdy jsme si zápas prohráli. Nezvládali jsme přechod do útoku a brzy ztráceli míče. Ve druhé půli jsme se hodně zvedli, nemohu klukům upřít snahu, ale zase jsme udělali naivní individuální chybu, ze které byla penalta. Tu jsme ještě přežili, ale směrem dopředu nám chyběl větší klid v šestnáctce a gól jsme nedali. Tahle porážka nás hodně mrzí, minimálně bod bychom si zasloužili.“

Olympia Radotín
David Jarolím (trenér, pro slavojvysehrad.cz): „Jsem rád, že jsme tento těžký zápas zvládli a prodloužili šňůru na pět výher za sebou – jen škoda, že už končí podzim. Trénovali jsme celý týden na umělce, takže jsme byli dobře připraveni. Narazili na sebe vyrovnaní soupeři a my jsme prostě dali gól, což bylo nakonec rozhodující. Ve druhé půli jsme měli na jednu stranu štěstí, na druhou jsme však nedali penaltu. Mohli jsme mít klidnější závěr. Když to celé shrnu, vyhráli jsme zaslouženě. Na jaře budeme chtít v tabulce určitě výš z dosavadního šestého místa. Ztráta na čelo tabulky je značná, zbývá ale ještě sedmnáct kol.“



Sestavy


FC Slavoj Vyšehrad
J. Havránek [-] - D. Čapek [-] , D. Laňka [-] , T. Madej [-] , D. Kozel [-] (87. J. Macej [-] ) , D. Šimek [-] , F. Drobílek [-] , M. Rataj [-] (72. R. Jandera [-] ) , O. Brejcha [-] , P. Šlegl [-] , D. Krejdl [-] (80. J. Heřman [-] )

Olympia Radotín
O. Čáp [-] - V. Brabenec [-] (67. P. Ježdík [-] ) , F. Bassey [-] (91. R. Artemuk [-] ) , M. Hadi [-] (83. D. Petryk [-] ) , L. Koutenský [-] , J. Trýzna [-] (10. V. Zubashivskyi [-] ) , S. Dancák [-] , M. Jiránek [-] , J. Ježdík [-] , D. Broukal [-] , D. Pelyak [-]

ŽK: 30. D. Šimek , 49. D. Laňka , 71. F. Drobílek , 90. O. Brejcha - 23. J. Ježdík , 83. P. Ježdík , 91. F. Bassey .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - ČECHLOVSKÝ Ondřej, VNUK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 10:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 08:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 08:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 21:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 09:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 08:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 19:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 17:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 16:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 15:40
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích