1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodčího vyprovázely z areálu tři zásahové jednotky policie, Hrádek získal v Kaznějově nečekaně tři body


Branky


0

V Kaznějově se očekával nesmírně emotivní souboj, jelikož domácí FK Bohemia Kaznějov byla druhá a měla na svých kopačkách možnost bojovat o postup do baráže o vyšší soutěž, hostující TJ Hrádek se naopak zachraňoval. Konečný výsledek 1:2 znamená, že domácí Kaznějov bude jen stěží dohánět náskok Kralovic a Starého Plzence, s největší pravděpodobností také tento výsledek znamená konec postupových nadějí Kaznějova a naopak skoro jistou záchranu Hrádku u Rokycan v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednalo se o emotivní, velmi vyhrocený duel, který končil za poněkud nefotbalových událostí. Podle informací našich zpravodajů z Kaznějova požádal hlavní rozhodčí hostujícího kapitána, aby přivolal policii kvůli vyhrocené atmosféře v ochozech. Na místo dorazily tři vozy zásahového oddílu Policie ČR a doprovodili hlavního rozhodčího z areálu fotbalového hřiště v Kaznějově.

Všechny branky padly v prvním poločase

V 10. minutě kopali hosté pokutový kop těsně za vápnem a Josef Valdhans poslal hosty do vedení. Uběhlo dalších deset minut a hostující Aleš Beran zakončil další z akcí hostů, kteří se tak v Kaznějově nečekaně ujali vedení 0:2. Domácí útočili, hosté se pokoušeli o zajímavé brejky a nechybělo mnoho a Patrik Řepka, útočník hostů, se znovu trefil. Místo toho snížil ve 43. minutě domácí ostrostřelec Fedorco. Do šaten se šlo za stavu 1:2.

Emoce zvítězily nad fotbalem

V druhé polovině zápasu měli domácí doslova přehlšel šancí, ale žádnou nevyužili a hosté z brejkové šance šli málem do dvoubrankového vedení. Po konečném hvizdu zavládlo v táboře Hrádku nadšení, hosté se s největší pravděpodobností v soutěži zachránili. Domácí byli v šoku, zřejmě přišli o možnost hrát baráž o postup do vyšší soutěže.

 

Při podpisu zápisu o utkání požádal rozhodčí zřejmě pod vlivem emocí mezi diváky kapitána hostů, aby přivolal Policii ČR. Do Kaznějova dorazily tři vozy zásahové policejní jednotky, která rozhodčího doprovodila ze sportovního areálu.



Ohlasy k zápasu



TJ Hrádek
Vratislav Řepka, hostující trenér: "Chtěl bych chlapcům poděkovat, že zvládli důležitý zápas proti favoritovi soutěže v emotivním prostředí. Vedli jsme 2:0 a měli ještě několik vyložených šancí, mám pocit, že tři body, které pro nás mají cenu zlata jsme získali po zásluze."



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
M. Mleziva [-] - J. Diviš [-] , T. Vaneš [-] , O. Běhounek [-] , J. Vondráček [-] - M. Polívka [-] , D. Pojer [-] , P. Antoš [-] , M. Fedorco [-] - P. Vaneš [-] , D. Müller [-]

TJ Hrádek
J. Volák [-] - M. Šik [-] , T. Hrubý [-] , J. Kasl [-] , M. Zeman [-] - M. Král [-] , A. Beran [-] , L. Nový [-] - P. Řepka [-] , J. Valdhans [-] , P. Kreidl [-]

Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.