Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

5:2
(5:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

FK Volduchy začaly záchranářské práce, porazily Zbiroh


Branky


0

Potom, co ve 23. kole prohrály FK Volduchy 1:2 v Mýtě s tamnější rezervou, musí nyní bojovat o každý bod, aby si zachovaly příslušnost v 1.B třídě. Doma porazily TJ Město Zbiroh 5:2, když už v poločase domácí vedli 5:0. Tři branky domácích přitom vsítil Radek Hoblík a ještě na jednu branku nahrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už za stavu 3:0 vyběhl hostující brankář a fauloval těsně před vápnem domácího Brona, za což viděl červenou kartu. Do branky tam musel hráč z pole a Volduchy hned z následného trestného kopu zvýšily na 4:0 a vzápětí i na poločasových 5:0. Ale světe div se, po poločase už úřadovali oslabení hosté a dvě branky vsítil hostující kanonýr Smitka.

Sestavy


TJ Volduchy
M. Vrba [-] - F. Škarda [-] , J. Přibík [-] , E. Gvizd [-] , M. Pašek [-] - J. Černý [-] , J. Straka [-] , J. Bron [-] , T. Kratochvíl [-] - A. Hejsek [-] , R. Hoblík [-]

TJ Město Zbiroh
D. Veselý [-] - M. Jaroš [-] , J. Kotva [-] , M. Herman [-] , M. Švehla [-] - Z. Simandl [-] , Š. Eichinger [-] , V. Bystřický [-] , J. Bojko [-] - P. Smitka [-] , K. Marchal [-]

Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.