0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:1
(0:1)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2014-2015

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Po úspěšných výsledcích venku doma na body nedosáhli - hosté jsou z nejhoršího venku


Branky


0

V 18. kole se na rekonstruhovaném hřišti v Žákavé očekával zajímavý duel  mezi soupeři , kterým se na jaře  daří. Potvrdili to i v minulém kole kdy hosté v kvalitním zápase porazili doma Chanovice a domácím se podařilo přivést nejdříve bod ze hřiště druhého v tabulce Sp. Poříčí a naposledy dokonce tři body z derby z Blovic. Hosté přijeli ale k tomuto duelu oslabeni o čtyři hráče zákldní sestavy a tak jejich cílem bylo překvapit. Překvapili nakonec sebe i domácí, kteří tentokráte neměli ten neštastnější den, vázla kobinace a mizerie byla to mizerie  i koncovce.Po zisku bodů venku vyšli doma bodově naprázdno.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrubka domácích byla krutě potrestána

První poločas byl vyrovnaný a přinesl více šancí na kopačkách hostujícího celku. V 6. minutě nádherná přihrávka od  Hubeného našla zkušeného jakuba Mirvalda a ten si dokázal poradit s brankářem domácího celku 0:1. Ve 12.minutě hostující Pavel Švec dostal přihrávku od Martina Kulhánka , ale domácí brankář mu střelu zlikvidoval.

Domácí měli po přestávce více ze hry , ale gólman hostů Kodýdek byl neprůstřelný

Druhý poločas  byl do 60. minuty ještě vyrovnaný. Po té měli domácí herně na vrch . Hrozili hlavně ze standartních příležitostí , které jim  pochytal vyborný brankář Kodýdek. Největší příležitost měla Žákavá v 69. minutě Aleš Huňáček, který dostal do uličky na hranici pokutového území hostů míč za obranu, ale v koncovce byl nepřsný a míč z jeho kopačky skončil vedle levé tyče  svatyně hostů.



Ohlasy k zápasu


FK Žákava
Vedoucí domácího týmu Miroslav Šula :: Nepodařil se nám vstup do zápasu, udělali jsme hrubku, za kterou nás hosté z brejku krutě jedinou brankou zápasu potrestali . Mrzí nás nevyužité velké šance , které bychom se vrátili do zápasu. Tu největší měl v 70. minutě Aleš Huňáček, ale pálil vedle. Zápas nám nevyšel, nedařila se kombinace a hlavně chyběla finální přihrávka. Myslím si, že ve druhém poločase jsme měli znatelnou převahu, ale bohužel bez gólového efektu. Stínem utkání je zranění našeho hráče Slapničky, který po úderu do obličeje byl v poločase vystřídán a byl odvezen k vyšetření v nemocnici.

TJ Tatran Dlouhá Ves
Vedoucí týmu hostů Pavel Beránek:: Musím klukům vyseknout poklonu a chtěl bych jim poděkovat za jejich obětavý a bojovný výkon.

Sestavy


FK Žákava
J. Kotora [-] , P. Fiala [-] , M. Skala [-] , P. Bláha [-] , L. Drugda [-] - V. Mencl [-] (87. V. Saro [-] ) , A. Huňáček [-] , R. Slapnička [-] (46. J. Silovský [-] ) , J. Smazal [-] - Z. Váňa [-] (81. J. Saro [-] ) , M. Boukal [-]

TJ Tatran Dlouhá Ves
J. Kodýdek [-] - J. Mirvald [-] , M. Krůs [-] , P. Sperl [-] , S. Goby [-] - P. Pechek [-] , P. Švec [-] , M. Kulhánek [-] , J. Hubený [-] - P. Trčan [-] , F. Dryje [-] (75. P. Beránek [-] )

ŽK: 37. P. Fiala , 67. J. Smazal , 87. P. Fiala - 71. M. Kulhánek , 78. J. Hubený , 84. P. Beránek . ČK: 87. P. Fiala , 89. V. Saro .
Hráči zápasu: M. Boukal - F. Dryje .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.