Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 10:15

5.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté lázeňských Luhačovic doma deklasovali Bystřici pod Hostýnem


Branky


12

V sobotním dopoledni přijel do lázeňského města celek z Bystřice pod Hostýnem a mírným favoritem v tomto duelu byl domácí tým. Po dvaceti minutách byl stav vyrovnaný, oba celky daly po jedné brance. Domácí se ale dostali ještě před odchodem do šaten do jednobrankového vedení. Ve druhém dějství ale předvedli Luhačovjané ofenzívní smršť a svému soupeři nasázeli pět branek a Bystřice pod Hostýnem tak domů odjíždí s nečekaným debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do vedení

Do zápasu jsme nevstoupili šťastně. Soupeř potrestal naši špatnou rozehrávku a ujal se vedení. Poté ještě zvýšil aktivitu. Naštěstí jsme dokázali odpovedět brankou Postavy a hosty tím utlumili. Ve hře jsme více drželi míč a hledali skulinky v obraně. Dvě příležitosti měl Martin Pavlíček, ale na branku si počkal do 25. minuty, kdy si naskočil na Poláchův roh. Poločas byl tedy 2:1 v náš prospěch. Druhá půle byla jasně v naši režii. Bernátek v krátkém sledu vstřelil dvě branky a bylo po zápase. Soupeř přijel v neúplné sestavě a neměl jak reagovat na dění na hřišti. Postuoně se prosadili Broňa Červenka, Pešek a zápas uzavřel v 89. minutě Suchý z penalty.

 

Zdroj: web FK Luhačovice

Domácí soupeře ve druhém dějství rozstříleli

Luhačovičtí fotbalisté si tak v prvním poločasu vypracovali jednobrankový náskok, ale zaspali začátek utkání, kdy inkasovali úvodní branku. Ta je možná probudila z letargie, neboť poté zvýšili pohyb a začali hostující celek přehrávat. Navíc hosté dorazili do Luhačovic v okleštěné sestavě a dalo se očekávat, že jim ve druhém poločasu dojdou síly, což se také vyplnilo.“Kluci zápas odjezdili. Důležité bylo, že jsme dokázali rychle odpovědět na darovanou branku v úvodu zápasu. To nás zklidnilo. Museli jsme být hodně aktivní, věděli jsme že hosté nemůžou střídat, dobře jsme kombinovali a tím jsme soupeře unavili,” hodnotí duel s Bystřicí pod Hostýnem spokojený trenér FK Luhačovice Jan Jelínek.

 



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
Jan Jelínek, trenér: Soupeře jsme ve druhé půli unavili a výsledkem bylo pět branek v jeho síti, hráčí však utkání poctivě odmakali.

FK Bystřice pod Hostýnem
fanoušek Bystřice pod Hostýnem: V kombinované sestavě jsme neměli šanci na dobrý výsledek...



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - M. Pavlíček [-] , B. Červenka [-] , J. Kryšpín [-] , P. Postava [-] , V. Pavlíček [-] , D. Hubáček [-] , M. Bernátek [-] (65. R. Slobodian [-] ) , J. Suchý [-] , M. Polách [-] (75. R. Pešek [-] ) , J. Kořenek [-]

FK Bystřice pod Hostýnem
D. Juřík [-] - J. Ligač [-] , L. Berky [-] , T. Navrátil [-] (58. J. Juráň [-] ) , M. Franěk [-] , M. Kubík [-] , M. Kušík [-] , D. Ondroušek [-] , R. Pumprla [-] , E. Vasiljev [-] , M. Tureček [-]

ŽK: 20. P. Postava - 56. E. Vasiljev .
Hráči zápasu: M. Pavlíček , J. Suchý - M. Franěk .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - STODŮLKA René, FRANTIŠÁK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Filip Horký
Tip experta: výhra domácích

Luhačovice v domácím prostředí Bystřici p/H přehrají

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích