Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 16:30

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístov si veze drtivou výhru z Pyšele


Branky


31. F. Dvořák , 46. L. Smolík (vl.) , 75. R. Kurečka - 34. R. Hruška , 38. R. Hruška , 44. M. Svoboda , 49. P. Špaček , 53. D. Šabacký (vl.) , 58. R. Hruška , 60. R. Hruška , 68. M. Svoboda , 71. M. Svoboda (p.)
13

Chlístov navázal na výhru z minulého kola a dokázal zvítězit i na půdě soupeře z Pyšelu vysoko 3:9

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

V první dvacetiminutovce hry se nedařilo ani jednomu ze soupeřů. Obě mužstva produkovala zbytečné chyby při rozehrávkách, chyběla nápaditost, většina akcí byla založena na dlouhých míčích a v koncovce chyběla přesnost. V probíhající 31. minutě šli domácí do vedení brankou Filipa Dvořáka po hrubé chybě v hostující obraně. Od této chvíle hosté přidali na obrátkách. Zpřesnili hru a začali hrát kombinačněji ve snaze o vyrovnání. Toto se jim podařilo ve 34. minutě, kdy vyrovnávací branku vsítil Hruška Roman a o čtyři minuty později druhou brankou poslal hostující barvy do vedení. Do konce poločasu hosté stačili vsítit ještě jednu branku, kdy se minutu před přestávkou trefil Miroslav Svoboda. Do kabin šli fotbalisté Chlístova s dvoubrankovým vedením.

Ve druhé půli pokračovala domácí kanonáda

Druhý poločas hosté však nezačali vůbec dobře. Hned v první minutě si centrovaný míč do hostujícího vápna vsítil do vlastní branky Lukáš Smolík a umožnil tak domácím dostat se na jednobrankový dostřel. Tato branka však ale hosty nezlomila a diktovali dál tempo hry. O pět minut později se dalekonosnou střelou trefil Pavel Špaček a opět vedli o dvě  branky. A když si v 53. minutě po rohovém kopu Romana Hrušky vsítil i domácí hráč vlastní branku, tak bylo o zápase rozhodnuto. Bylo pouze otázkou času kolik branek budou hosté schopni ještě dát. Vytvářeli si jednu šanci za druhou. V o 58. a 60. minutě přišla opět pasáž Romana Hrušky, který vsítil dvě slepené branky a navýšil tak skóre již na 7:2 . O dalších osm minut později osmou branku hostů vstřelil Miroslav Svoboda. Za tři minuty poté byl v pokutovém území v samostatném úniku faulován Pavel Špaček a rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop. Na značku pokutového kopu si míč postavil opět Miroslav Svoboda a s přehledem proměnil. V této chvíli již bylo na ukazateli skóre 2:9.  Čtvrt hodiny před konce domácí pouze upravili výsledek, kdy jejich třetí branku vsítil Kurečka René.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: Při celkovém hodnocení zápasu musím konstatovat, že prvních dvacet minut jsme se jak se říká na hřišti hledali. Postupem času jsme však přidávali na obrátkách a začali jsme se zlepšovat. Do konce prvního poločasu jsme dokázali jít do dvoubrankového vedení, druhý poločas jsme zaváhali pouze v samotném úvodu, ale následně jsme již hru kontrolovali a byli jsme lepším mužstvem na hřišti. Tři body z tohoto utkání jsou zasloužené. Je třeba pochválit všechny hráče, kteří v utkání nastoupili, protože předvedli kolektivní práci. Pokud bych měl i přes to vyzdvihnout některé hráče, tak jsou to samozřejmě střelci branek, ale lví podíl na tomto výsledku měli především Zbyněk Nováček a Pavel Špaček, kteří střelcům branky připravovali a odvedli "mravenčí" práci.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - F. Panáček [-] (60. D. Moudrý [-] ) , F. Dvořák [-] , L. Hadraba [-] , I. Nováček [-] , J. Skryja [-] (28. L. Šoukal [-] ) , R. Kurečka [-] , D. Šabacký [-] , L. Tůma [-] , M. Štrosz [-] (53. J. Hejátko [-] ) , R. Šoukal [-]

SK Slavia Chlístov
J. Krul [-] - J. Uhlíř [-] , L. Hrbáček [-] , T. Polovčík [-] (68. M. Granát [-] ) , L. Smolík [-] (60. D. Brestovský [-] ) - J. Pokorný [-] , Z. Nováček [-] , K. Kocmánek [-] , P. Špaček [-] - R. Hruška [-] , M. Svoboda [-] (75. M. Rygl [-] ) -

ŽK: 70. D. Moudrý - 6. T. Polovčík .
Hráči zápasu: R. Hruška , M. Svoboda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KŘEN Filip - ŠABACKÁ Lucie, FŇUKAL Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Procházka Josef
Tip experta: remíza

Chlístov v minulém kole překvapivě porazil Třebíč a ani z Pyšele neodjede s prázdnou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - FK Rudíkov | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů