1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná výhra pro domácí


Branky


15

Ve Vejprnicích rozhodl o třech bodech pro domácí v závěru Loukota.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bez branek

Hřebenáři hodlali ve Vejprnicích navázat na domácí vítězství s rezervou Mýta, naopak béčko Vejprnic se potřebovalo oklepat po velkém debaklu v Touškově. Rozluštění souboje přinesl až samotný závěr.

 

 Hosté začali aktivněji a usadili se na polovině domácích. V 7. minutě si Žák výborně naběhl na přesnou Bronovu přihrávku, pár metrů před bránou Slavie byl ale zablokován a ze šance nic nebylo. Dále se hrálo spíše na polovině Vejprnic, hosty ale brzdily nepřesnosti. Ve 22. minutě si připravily Volduchy další nadějnou možnost. Jan Černý utekl po pravé straně a střílenou přihrávkou hledal před brankou Pernicu. Jeho zakončení v dobré pozici ale obránce Vejprnic srazil na roh. Hra Volduch postupně uvadala, chyběl pohyb, kterým by hosté roztrhali blok Vejprnic, navíc přibylo nepřesností. Ve 26. minutě se k ojedinělé střele odhodlal hráč Slavie, z velké dálky ale pálil bombou nad Fousovu bránu. Ve 40. minutě napřáhl z pětadvaceti metrů k nádherné ráně Jiří Straka, brankář Faltus bravurním zákrokem vyškrábl míč mimo tyče. Ve 43. minutě se dobře před vápnem uvolnil Bron, levačkou však jen vyprášil rukavice vejprnického Faltuse. Ve 45. minutě ještě zkoušel štěstí voldušský Žák, jeho rána mířila z dobré pozice nad.

Domácí v závěru rozhodli

O poločase byli hosté nabádáni ke zvýšení pohybu, slova ale na úrodnou půdu příliš nepadla. I když na začátku druhé půle se mohly Volduchy ujmout vedení. Jan Černý běžel středem hřiště zcela sám na brankáře Faltuse, místo delší kličky ale zvolil střelu a trefil jen nohy domácího gólmana. V 52. minutě se k dosud jediné vážnější akci probojovaly Vejprnice. Voldušský brankář Fous ale čaroval a zázračně vytáhl hlavičku z bezprostřední blízkosti. Odpověď si připravili Hřebenáři hned v následující minutě. Žák perfektní uličkou našel před poloprázdnou bránou Vejprnic zcela osamoceného J. Straku, jenž ale neuvěřitelně minul! V dalších minutách to byla spíše holomajzna z obou stran. Šance nepřicházely ani ze strany Volduch, ani ze strany Vejprnic. Mírná aktivita Volduch po šedesáti minutách upadla a zbytek zápasu se odehrával spíše okolo středového kruhu. Duel pak dospěl do 86. minutě, kdy si rezerva Vejprnic vynutila rohový kop. Ten byl zahraný na přední tyč, kam si naběhl střídající Loukota. Balón hlavičkou prodloužil, a ten zapadl přesně za zadní tyč Fousovy svatyně – 1:0! Opaření hosté se ještě pokusili o vyrovnání. Najednou zvýšili aktivitu, do vápna Slavie létal jeden centr za druhým, důraz v koncovce a před gólmanem Vejprnic ale chyběl. Do závěrečného hvizdu sudího Rady se hostům vyrovnat nepodařilo, a tak odjížděli do Volduch se sklopenými hlavami a bez bodu.

 

Volduchy si během zápasu vypracovaly více příležitostí, které ale neproměnily. Přesto to nebyl nijak excelentní výkon a někteří hráči Volduch by si měli sáhnout do svědomí, zda takové výkony opravdu na 1. B třídu budou stačit. Vejprnice rozhodly v samém závěru a výsledek se jim podařilo ubránit. V příštím kole se Vejprnice střetnou opět doma s Malesicemi, Volduchy budou mít co napravovat proti nováčkovi z Holoubkova. 



Sestavy


SK Slavia Vejprnice B
D. Faltus [-] - L. Csambal [-] , K. Stuchl ml. [-] (63. M. Mottl [-] ) , P. Loužecký [-] , J. Bernard [-] (75. T. Zimmermann [-] ) , M. Šmídl [-] (75. F. Loukota [-] ) , D. Šura [-] (36. J. Guldán [-] ) , D. Takáč [-] , O. Herzog [-] , F. Krejčí [-] , P. Bárta [-] (90. M. Vašák [-] )

TJ Volduchy
J. Fous [-] - J. Černý [-] , V. Žák [-] , J. Straka [-] , O. Seget [-] , J. Bron [-] , R. Pernica [-] , F. Škarda [-] , M. Pašek [-] , J. Nedorost [-] , J. Přibík [-]

ŽK: 73. J. Bernard , 84. D. Faltus - 52. J. Nedorost , 81. V. Žák .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Rada Jiří - ŠLAUF Jiří, ZAVADIL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů