1:4
(0:1)
5. R. Táborek
64. J. Pelán (p.)
89. P. Chval (p.)
90. P. Chval
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 15:00

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodová Planá ovládla derby, Planá stále čeká na první vítězství


Branky


69. K. Louženský - 5. R. Táborek , 64. J. Pelán (p.) , 89. P. Chval (p.) , 90. P. Chval
20

Fotbalisté Plané neprolomili čekání na první vítězství v sezóně ani v derby proti Chodové Plané. Na domácím hřišti padli 1:4. Domácím svitla naděje na bodový zisk v 69. minutě, kdy hned po příchodu na trávník snížil na 1:2 střídající Loužecký, ovšem v závěru výsledek pečetil dvěma zásahy střelec Chval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší hosté šli do vedení už v 5. minutě

V 5. kole se utkali dva soupeři, kteří to k sobě nemají daleko. Trápící se Planá přivítala Chodovou Planou, která naopak nabrala velmi dobrou formu. To se potvrzovalo i v úvodním dějství, v němž byli hosté lepším týmem. Šance si tak vytvářeli především oni. Proměnit dokázali jedinou, hned v 5. minutě vstřelil svůj premiérový gól v dresu Chodové Plané René Táborek. Domácí toho do přestávky mnoho nepředvedli a to, že prohrávali jen 0:1, mohli kvitovat.

Domácím vrátil naději Loužecký, Chval jim ji v závěru zase sebral

Po změně stran domácí přeci jen zvýšili aktivitu a mnohem častěji se dostávali do blízkosti šestnáctky soupeře. V 64. minutě však byla proti nim nařízena penalta, kterou proměnil Jindřich Pelán a bylo to 0:2. V 69. minutě poslal trenér Plané Slivoně na hřiště Karla Loužeckého a tento tah se mu okamžitě vyplatil. Hostující kanonýr Chval chtěl hrát z poloviny hřiště malou domů brankáři, z čehož ale vznikla průniková přihrávka za vlastní obránce, kde číhal právě Loužecký a ten svůj nájezd na gólmana přetavil v kontaktní gól. Domácí ožili, tlačili se dopředu a snažili se zápas zvrátit. V závěru ale hosté podnikli rychlý kontr do otevřené obrany soupeře, který zastavil Otta jen za cenu penaltového faulu, za který byl navíc i vyloučen. Nařízený pokutový kop proměnil Pavel Chval a v podstatě tak rozhodl. Stejný hráči si pak ještě v nastavení pohrál s obranou Plané a krásným gólem uzavřel skóre utkání na 1:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk (asistent trenéra): První poločas jsme byli herně jasně lepší, ale gólově jsme to vyjádřili pouze jednou. Planou jsme k ničemu nepustili. Po přestávce jsme se trochu zatáhli, ale ty góly pro změnu dali. Inkasovali jsme po chybě Pavla Chvala, který chtěl dát brankáři z půlky malou domů, ale namazal to jejich útočníkovi. Tam jsem mu říkal, ať už si nikdy nehraje na stopera. Že mu to jde vepředu, ale vzadu ať se nám do toho raději nemontuje. :-) Odčinil to ale proměněnou penaltou a neskutečným čtvrtým gólem, při němž si vymáchal čtyři protihráče. Je to u mě pan hráč.



Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - T. Malý [-] (69. R. Miklas [-] ) , D. Sovka [-] , A. Alexa [-] , J. Hayer [-] , M. Danko [-] , P. Brožíček [-] (69. K. Louženský [-] ) , D. Sovka [-] (46. P. Mikota [-] ) , O. Otta [-] , J. Sloup [-] , O. Suchý [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , V. Benedikt [-] (53. M. Mikulík [-] ) , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , T. Sykal [-] (78. M. Šmolík [-] ) , R. Ovčačík [-] , R. Táborek [-] , J. Plecitý [-] , K. Hrdinka [-]

ŽK: 13. D. Sovka , 51. O. Otta - 28. V. Benedikt , 71. D. Hanko , 72. B. Soukup , 86. J. Plecitý . ČK: 89. O. Otta .
Hráči zápasu: P. Chval .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - ŠKARDA Jiří, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Derby je vždy ve hvězdách, budu věřit v že pomůže domácí prostředí.

Tip: výhra hostů