Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 16:00

8.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Včelnice podlehla Halámkám, které se tak dostaly na třetí místo


Branky


29

Hosté přicestovali do Nové Včelnice bez svého kanonýra Ladislava Slavíka, u kterého se bohužel projevilo zranění z Buku a poté co odehrál se sebezapřením derby se Suchdolem již dnešní zápas absolvovat nemohl. Z derby pochroumaní Macho s Trskem také nebyli, stejně tak Staněk z rodinných důvodů, které mají přednost. Navíc se očekávalo, že domácí Včelnice použije pendly z prvního týmu, což se potvrdilo, ale jejich možná lehké podcenění soupeře a děravá obrana udělalo své a hosté si po zásluze odvážejí všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Včelnice nastoupila k utkání s velkým sebevědomím, že se nemůže nic stát a také to byla ona, která se dostala do první větší šance v 11. minutě, když do prázdna promáchl hostující stoper Kollmann a domácí útočník šel sám. Jeho střelu z větší vzdálenosti brankář Koranda stačil zlikvidovat na roh. Hosté však z následných rohů nedokázali odvrátit a po skrumáži se na velkém hřišti nejlépe orientoval Jakub Matějka a otevřel skóre z bezprostřední blízkosti - 1:0. Společenství Halámky/Hranice navíc díky několika absencím včetně snajpra L. Slavíka muselo pozměnit sestavu, ale rozhodně předčasně neskládalo zbraně a příkladně bojovalo. Domácí svou až lehkomyslnou hrou přiváděli místní fans k zoufalství a poprvé se jim to nemuselo vyplatit v 17. minutě, když obrana ztratila jednoduchý balon a toho využili M. Slavík s R. Cigáněm. Dvakrát si vyměnili míč a prvně jmenovaný již zcela sám před Tušilem spálil loženku a dal pouze malou domu. Varování domácím nestačilo a vyrobili žákovskou chybu, když právě Tušil se nedohodl se svým obráncem a toho využil důrazný Miroslav Svoboda. Sledoval míč až do konce, obral zadáky včetně gólmana a vyrovnal do prázdné důležitou brankou ve 23. minutě na 1:1. Hosté zjistili, že je to hratelné a podnikali další smrtící brejky do domácí zmatené a nekoncentrované obrany. Ve 35. minutě se poprvé vyplatila změna postů, kterou provedlo vedení hostů před zápasem a R. Cigáň v roli útočníka se jim odměnil nejlepším možným způsobem, když chytrou českou uličkou našel naběhnutého Pavla Nováka a ten střelou mezi nohy Tušila otočil skóre - 1:2. Domácí byli ještě ve větším tranzu, protože hned o minutu později znovu Cigáň jako přes kopírák, našel tentokrát Michala Slavíka a ten trochu se štěstím s odrazem od domácích obránců zvýšil již na 1:3. Skvělé momenty R. Cigáně pokračovaly a i on se mohl prosadit přes děravou domácí obranu, ale ve 44. minutě netrefil domácí odkrytou bránu.

Halámky si odvážejí všechny body

Domácí udělali do druhé půle hned tři změny v sestavě a podle očekávání poslali do hry hráče "áčka" Vokuše s Pacholíkem. Směrem dopředu sice posílili a to znatelně, ale vzadu vyráběli chyby jako na běžícím páse a důkazem toho byl únik průbojného Pavla Nováka, který sám vybojoval ztracený balon a po anglicku s pomocí tyče ve 47. minutě zvýšil na hrozivých 1:4 z pohledu domácích. O dvě minuty nato infarktovou obranu domácích mohl popáté skolit mladík Havel jehož hlavička skončila pouze na tyči. Hosté se nezatáhli a zatím dle pokynů hráli s domácími stále dopředu. Kvalita včelnických v útočné fázi se přeci jen ukázala a po rohu se v 51. minutěb znovu ze skrumáže a opět zblízka prosadil právě Michal Vokuš - 2:4. Další útoky domácích dokázali hosté eliminovat, především nebezpečného Stanislava Pacholíka. Ten se uvedl až v 78. minutě, poté co obešel posledního Dudu a snížil k tyči na - 3:4. Očekával se závěrečný tlak domácích, který také přišel. Hosté byli nuceni změnit rozestavení a na posledních deset minut stáhli třetího útočníka R. Cigáně do zálohy. To se opět ukázalo jako rozumné, protože výsledek již pohlídali a odvážejí si velmi cenné tři body.

Autor: Jiří Samec

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Do Včelnice jsme cestovali s vědomím, že domácí určitě postaví někoho z Áčka. Navíc nám chyběl snajpr Ladislav Slavík, který doplatil na zranění z Buku a dále také nečekaně Macho s Trskem a těsně před zápasem i Staněk, který musel řešit blížící se radostnou událost v rodině. Chyběl i nemocný trenér Vajo a tak jsme spolu s druhým trenérem Slavíkem starším museli pozměnit rozložení. Sice se nám zranil opětovně Jirka Herzog a musel střídat, ale do sestavy se pomalu vrací Robert Adensam a dokázal ho nahradit. Snad se nám to povedlo a po zásluze odvážíme všechny body. Domácí nás asi malinko podcenili a když vedli, asi si mysleli, že to půjde samo. Celý tým se však semknul a bojoval jak se má. K tomu nám pomohla velmi zranitelná a průchodná obrana domácích a rychlé kontry v podání Cigáně, Nováka ,M.Slavíka. Včelnice již nestačila dostatečně reagovat na naše dvougólové vedení a i když v půli vystřídala a poslala do hry Vokuše s Pacholíkem z jedničky, tak to nestačilo. Velmi důležitý byl proto gól Nováka na 1:4. Děkuji všem klukům za předvedený výkon a vítězství je pro nás velmi cenné. Našimi nejlepšími hráči dnes rovnoměrně byli Roman Cigáň a Pavel Novák.



Sestavy


TJ Nová Včelnice B
P. Tušil [-] - M. Neubauer [-] (46. O. Novotný [-] ) , J. Říha [-] , F. Lukš [-] (46. S. Pacholík [-] ) , D. Brus [-] , O. Blecha [-] , D. Matějka [-] , M. Blažek [-] , M. Hornát [-] , D. Tuček [-] (46. M. Vokuš [-] ) , J. Matějka [-]

TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - K. Juráň [-] , P. Kollmann [-] , R. Duda [-] , P. Kubák [-] - R. Cigáň [-] , P. Novák [-] , M. Slavík [-] , A. Havel [-] , J. Herzog [-] (27. R. Adensam [-] ) - M. Svoboda [-] (73. P. Herzog [-] )

ŽK: 73. J. Matějka , 82. O. Blecha , 90. S. Pacholík - 58. M. Slavík , 71. R. Duda , 82. P. Kollmann , 90. K. Juráň .
Hráči zápasu: P. Novák , R. Cigáň .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MACHÁČEK David - JANÁK Pavel, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Fanoušek - TJ Sokol Plavsko | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AC Buk | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza