Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:4
(1:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Lipno odvezlo z Přídolí tři body


12

Fotbalisté Lipna ve své rozlučce se sezónou zvítězili v Přídolí. Domácímu týmu stále hrozí pád na poslední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipno otočilo vývoj skóre

Do utkání vstoupili aktivněji domácí hráči, kteří drželi balón častěji na svých kopačkách. V 8. minutě hráči Lipna propadli na polovině hřiště, Jaroslav Písko obdržel krásnou přihrávku do běhu a dostal míč za záda hostujícího gólmana. Po inkasované brance se hosté probrali a hra se vyrovnala. Ve 22. minutě se vyrovnalo i skóre. Po rohovém kopu se dostal balón k Vlastimilu Březinovi, který vyrovnal a gólem oslavil narození dcery. Vyrovnání vlilo hostům ještě více elánu do žil, naopak domácí byli opaření. Pasivitu přídolských hráčů potrestal ve 39. minutě po krásné sólové akci Ondřej Panský a poslal hostující mužstvo do vedení 2:1. Lipenští nadále dominovali, ale až do poločasového hvizdu se jim nepodařilo vstřelit další branku.

Lipno se strachovalo o výhru.

Do druhého dějství vstoupili aktivněji hostující borci. Odměnou jim byl další vstřelený gól. Ve 48. minutě dostal Karel Krauskopf přesnou přihrávku od Panského a neměl problém trefit prázdnou branku domácího týmu, 3:1 pro Lipno. Hned v 51. minutě se hráči Lipna prosadili znovu. Milan Víšek předvedl krásnou individuální akci, kterou zakončil střelou pod břevno a zvýšil hostující vedení na 4:1. Domácí přeskupili své řady, protože zejména Panský s Krauskopfem si na hřišti dělali, co chtěli. Michael Štěpánek se zasunul do obrany místo Miroslava Štěpána a Mittasch se ze středu zálohy přesunul do stoperské dvojice k Janu Pískovi. Změny v rozestavení začaly fungovat okamžitě. Nejmenší hráč na hřišti Michael Štěpánek dvakrát přehlavičkoval Panského a dvakrát skluzem zblokoval střelecké pokusy Krauskopfa. V 69. minutě domácí snížili, když se prosadil Jakub Štěpánek. V 83. minutě se krásnou střelou prosadil přídolský David Pavlis a snížil na rozdíl jediné branky. Domácí se hnali za vyrovnáním, ale Lipno už jim další branku vstřelit nepovolilo a odvezlo si všechny body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek - hráč: Kde se stala chyba? Těžko říct. Zápas jsme rozehráli výborně, ale gól na 1:2 jako kdyby nás položil. Začátek druhé půle byla noční můra, což jsme se snažili odčinit protočením sestavy a bojovností, přesto jsme soupeře překonat nedokázali.

FC Lipno nad Vltavou
Marek Schober - hráč: Marek Zápasy v Přídolí jsou vždy těžké a tento nebyl jiný. Z rychlého brejku po našem propadnutí padl první gól Přídolí. Po obdržené brance jsme měli více ze hry a za chvilku bylo srovnáno po rohovém kopu. Rohy se nám myslím daří, ale na obranných je třeba zapracovat. Po celý zápas jsme měli více ze hry až do stavu 4:1. Pak možná nastalo uspokojení a soupeř nás potrestal po našich chybách. Posledních 15 minut bylo hodně nervózních. I když Přídolí si nevypracovalo nějakou vážnější gólovku. Myslím, že tento zápas ukázal hodně, kde jsou naše slabší místa a na čem můžeme stavět. Už teď se na Lipně těšíme na další sezónu. I když se občas nedařilo, kabina je tu opravdu silná a táhneme za jeden provaz jako tým.

Sestavy


TJ Sokol Přídolí
M. Puritscher [-] - V. Písko [-] , M. Brož [-] , M. Štěpán [-] - R. Radykhovskyy [-] , D. Pavlis [-] , J. Štěpánek [-] , M. Štěpánek [-] - - J. Písko [-] , M. Sagula [-] , Z. Moťka [-]

FC Lipno nad Vltavou
R. Krahulec [-] - R. Šedivý [-] , L. Fenc [-] , Z. Skípala [-] , K. Krauskopf [-] , O. Panský [-] , P. Csavoj [-] , J. Knotek [-] , M. Víšek [-] , V. Březina [-] , M. Schober [-]

ŽK: 61. J. Štěpánek , 80. D. Pavlis - 61. P. Csavoj , 89. J. Knotek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Petroušek Antonín - KAINC Petr (N), KRÁTKÝ Marcel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Martin Brož
Tip experta: remíza

Přídolí na domácím hřišti nedává body zadarmo, hrají bojovný fotbal a mají nebezpečné protiútoky. Mohli by i vyhrát, neboť Lipno se potýká dlouhodobě s malým počtem hráčů kvůli zranění, ale třeba už zaberou. Může to být remíza.

Tomáš Janovský

Expert: Martin Brož
Tip experta: remíza

Přídolí na domácím hřišti nedává body zadarmo, hrají bojovný fotbal a mají nebezpečné protiútoky. Mohli by i vyhrát, neboť Lipno se potýká dlouhodobě s malým počtem hráčů kvůli zranění, ale třeba už zaberou. Může to být remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů