Mokré udolalo trápící Dívčice


Branky


24

Hostující Dívčice chtěly proti Mokrému utnout sérii čtyř zápasů bez výhry a důstojně se rozloučit s podzimem. Plán bohužel nevyšel svěřencům trenéra Bartušky již v první půli. Obrana Dívčic pořádala v posledních zápasech v obraně den otevřených dveří a v tomto utkání tomu nebylo jinak. Na úvodní branku Kišše navázaly dvěma zásahy ještě do změny stran Hrádek a Dvořák. Hosté sice ve druhé půli sahali po remíze, ale tu v 72. minutě odmítl domácí kanonýr Hrádek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili nepříznivý výsledek

Dívčice vstoupily do utkání aktivněji a obranu Mokrého zaměstnávala v první desetiminutovce nejčastěji dvojice Strnad – Kišš. Sérii nebezpečných průniků přetavil po odehraných deseti minutách v úvodní trefu Ondřej Kišš, který za hranicí vápna práskl do míče a přehodil domácího brankáře Alexu. Bohužel po této krásné brance byl nucen odstoupit kvůli problémům s kolenem. V tuto chvíli hráli hosté pouze v jedenácti lidech. Domácí se po úvodní trefě nezatáhli a vyráželi do nebezpečných brejků. Do vápna hostí létala z křídel řada centrů a po jednom z nich uplatnil důraz v zakončení i rychlou orientaci Daniel Hrádek, který se tak dočkal svého jedenáctého zásahu v této sezóně - 1:1. Hosté se dostávali do slibných střeleckých příležitostí, převážně agilní Strnad, ale žádná šance neskončila brankou. Ve 30. minutě hosté zahrávali rohový kop, hlavička Vl. Valenty jen těsně lízka levou tyč domácí branky. Poté již pokračovali v aktivitě domácí. Povedeným pokusem o sobě dal vědět Štumbauer a hostující gólman Trčka se musel hodně natahovat, aby míč vytěsnil na roh. Ve 39. minutě si ve skrumáži počínal nejpohotověji Patrik Dvořák a tvrdou přízemní ranou otočil výsledek na stranu domácích. Když pět minut před změnou stran v největší šanci Mokrého minul bránu Hrádek, šlo se do kabin za stavu 2:1.

Domácí nakonec byli šťastnějším týmem

Druhý poločas začal náporem hostujícího týmu, ten se snažil za každou cenu s nepříznivým výsledkem něco udělat. Bohužel hlavní rozhodčí svým benevolentním a nepřesným výkonem udělal ze zápasu zbytečnou frašku. V 59. minutě se dostal ke střele Ondřej Kišš, který zkusil své zranění rozhýbat na hřišti a připsal si druhou branku v zápase - 2:2. V další nadějné šanci Dívčic neuspěl Lexa, s jehož jedovatou ranou z úhlu si tentokrát Alexa poradil. Hosté chtěli získat tři body, ale do dalších vyložených šancí se nemohli dostat. V 63. minutě utekl dívčické obraně Houska, brankář Trčka fauloval a za svůj zákrok uviděl žlutou kartu. O pět minut později se situace opakovala, tentokrát již v pokutovém území. Penalta pro domácí, kterou skvěle vychytal hostující brankář. V 72. minutě Mokré zahrávalo rohový kop a dočkalo se kýženého vedení. Po skrumáži se hlavou prosadil Daniel Hrádek, v tuto chvíli to byla pro hosty studená sprcha ze které se nedokázali vzpamatovat. V 88. minutě pečetil domácí vítězství Petr Houska. Konec zápasu se nesl hlavně v rozhovorech s rozhodčím a mezi hráči. Poslední minuty už spíše připomínaly šaškárnu a zbytečné divadlo, takže bylo dobře, že rozhodčí Pileček utkání včas ukončil. Mokré se díky třem bodům v tabulce posunulo na devátou příčku. Dívčice se propadly do středu tabulky až na sedmé místo. 



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Porazili jsme se sami. Ve zlomových situacích při gólech na 2:1 a 3:2 jsme nebyli dostatečně agresivní. Domácí se prosadili z mála šancí, které měli. Mokré bylo produktivní, to rozhodlo. My jsme sice hráli víc s míčem, ale jen po vápno. Ovlivnila nás zranění, ale na to se nedá vymlouvat. V jarní části budeme muset hodně zabrat, aby jsme nakonec nebojovali o záchranu. Konec soutěže je pro mě velkým zklamáním.



Počet diváků: 28. Rozhodčí: PILEČEK Josef - MATĚJKA Zdeněk (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z hodnocení     12. 11. 2018 10:03
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - PILEČEK Josef: 1
Hrací plocha: 5
Zázemí: 7
Výkon domácích - TJ Mokré: 6
Výkon hostů - TJ Mír Dívčice: 4
Hodnocení hráčů - hosté: Libor Waldhauser - 6, Luboš Tvrzický - 7, Radek Lukáš - 5, Ondřej Kišš - 8, Petr Semrád - 6, Vladimír Valenta - 7, Štěpán Hájek - 7, Václav Strnad - 7, Václav David - 6, Jan Valenta - 5, Patrik Trčka - 7,
Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy hrají kombinačně, Dívčice jsou o něco málo důraznější a proto venku zvítězí.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza