FOTO: Dívčice nezvládly zápas v Kameňáku


Branky


25

Kamenný Újezd – Ve třetím kole zavítaly na kameňácké hřiště neporažené Dívčice. Hostům patřil první poločas, ale paradoxně šli do vedení domácí díky brance Nejedlého. Dívčice ve druhém poločase zásluhou Strnada snížili, ale další šance nevyužili a tak nemilosrdně trestal těsně před koncem domácí Kotalík a tak hosté poprvé v letošní sezóně okusili hořkost porážky. Rezerva Kameňáku vyhrála 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas rozhodla jediná branka

Kamenný Újezd začal své první domácí utkání v nové sezoně pasivně, hned v 5. minutě se do velké šance hnal po pravé straně Strnad, jehož pokus skvělým obranným zákrokem zastavil obránce Šimek, který poslal míč na rohový kop. V další minutě už musel zasahovat brankář Soukup, jenž si poradil s prudkou ránou Hezoučkého z pětadvaceti metrů. Hosté měli parádní nástup, v 8. minutě poslal Semrád ze středu hřiště balon na pravou stranu Davidovi, který přízemním centrem našel na přední tyči Valentu, jenž těsně minul bránu. Po čtvrt hodině hry rozehrávali domácí standardku ze zajímavé pozice, Fousek ji sice nezahrál vůbec špatně, po obstřelení zdi si ale našel balon gólman Trčka, který ho lapil do svých rukou. Ve 29. minutě dostaly Dívčice ještě větší šanci na skórování, V. Valenta ale po průniku branku pouze přestřelil. O tři minuty později se radovali domácí poprvé. Frnka se dostal k míči na pravém křídle a prudce ho poslal po zemi před branku, kde si ho našel Jan Nejedlý, který si připsal svou premiérovou trefu v nové ročníku - 1:0.

Domácí nakonec byli šťastnějším týmem

Domácí mohli prakticky definitivně rozhodnout na začátku druhé půle. Kotalík vyslal z vápna prudkou střelu, jeden z bránících hráčů ji ale dokázal na poslední chvíli zblokovat. Hosté se v druhém poločase snažili přidat na aktivitě, jenže ve 48. minutě se opět dostali do větší šance domácí. Buczek, jenž uklízel balon k pravé tyči, pokazil na poslední chvíli radost obránce, který poslal míč skluzem na roh. V 52. minutě přišlo z ničeho nic vyrovnání. Hezoučký krásným pasem vyslal Václava Strnada a ten nekopromisně propálil domácího brankáře. Domácí si mohli vzít své vedení zpět, když si Fousek našel míč ve vzduchu v šestnáctce Dívčic, hlavou ho ale poslal těsně vedle pravé tyče. Kameňák zatápěl soupeři a sahal po třech bodech, což se mu nakonec povedlo. V 83. minutě využil Viktor Kotalík nedorozumnění hostující obrany a propálil bezmocného brankáře Trčku. Pět minut na to nastřelil Hezoučký pouze břevno, následná dorážka šla hodně vedle domácí branky. Kameňák si už v závěrečných minutách své vedení pohlídal a slavil první tříbodový zisk.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): Věděl jsem, že to v Kameňáku nebude lehké, přesto jsem klukum věřil, že jim oplatíme porážku z minulé sezóny. Prvních 20. minut jsme hráli výborně, bohužel jsme nedaly góly (Strnad a V. Valenta). Pak přišla pasáž kdy se hra vyrovnala, bohužel po jasném faulu na půli na V. Valentu kdy rozhodčí kupodivu neodpískal a z brejku jsme dostaly na 1:0. O poločase jsme si něco vyříkaly a povedlo se nám Strnadem po krásném pasu Hezoučkého za obranu vyrovnat. Bohužel v 83.minutě po nedorozumění v obraně jsme inkasovaly na 2:1. Závěr patřil opět nám kdy Hezoučký nastřelil břevno a v 90. min. po centru V. Davida hlavičkoval Semrád těsně vedle. Zápasu by spíše slušela remíza, ale jedeme dál a pokusíme se urvat body ve Vrábči se snad už uzdraveným Stehlíkem, který chyběl. Dobře hrál V. Valenta a opět Tvrzický.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KUBEŠA Erik - KUČERA Jan (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - KUBEŠA Erik: 1
Hrací plocha: 8
Zázemí: 5
Výkon domácích - TJ Sokol Kamenný Újezd B: 7
Výkon hostů - TJ Mír Dívčice: 7
Hodnocení hráčů - hosté: Libor Waldhauser - 4, Luboš Tvrzický - 7, Tomáš Kocum - 8, Stanislav Rejdal - 5, Petr Semrád - 5, Vladimír Valenta - 8, Václav Strnad - 7, Štěpán Hájek - 7, Jan Dvořák - 5, Václav David - 5, Patrik Trčka - 7,

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Kameňák dostal naposledy 6 gólů, ale jen díky tomu, že áčko taky hrálo, tak B muselo nasadit dorostence. Teď hrajou každý v jiný termín, takže můžou nasadit někoho z áčka, přesto si myslím, že to bude hezký a přitom těsný zápas, který zvládnou Dívčice.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů