Sedlec doma v krásném zápase porazil Frymburk


Branky


16. T. Kučera , 29. T. Kučera , 45. J. Koch , 58. M. Pešek , 84. J. Zíka , 86. R. Hudec - 46. J. Rillich , 51. R. Mertl , 82. S. Budík , 82. J. Rillich
39

Sedlec potřeboval už nutně zabrat a vyválčit tři body. Doma je čekal Frymburk, který má poslední zápasy formu. Nakonec domácí tým nastřílel 6 branek a potěšil domácí fanoušky výborným výkonem. Bohužel, ale přišel po kanonýra Tomáše Kučeru, který po nešetrném zákroku skončil v nemocnici a čeká ho několika týdenní pauza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládl domácí Sedlec, pálil zkušený Kučera a po něm Koch

Sedlec udělal změny v sestavě a proti Frymburku nastoupil výborně. Hosté museli už ve třetí minutě vystřídat zraněného brankáře a z pole šel chytat Filip Mertl. Ten ale brzy inkasol, po krásné nahrávce Kocha zakončil přesně Tomáš Kučera 1:0. Další branku Sedlece přidal znovu Tomáš Kučera. Zaběhl si na dlouhý míč za obranu od Martina kučery a přesným lobem vstřelil svou druhou branku v zápase 2:0. Krásný zápas narušilo zranění Tomáše Kučery, který musel vystřídat a musel do nemocnice. Domácí celek, ale stále měl zápas pod kontrolou a přišla jejich třetí branka. Chromý zahrával standartku těsně za polovinou hřiště, míč doletel na roh vápna, kde byl dříve domácí Hudec než vybíhající hostující brankář a přesným centrem před branku našel Jiřího Kocha, který přeskočil braniciho hráče a hlavou dal na 3:0. Poté se stal těžko pochopitelný incident, který popisuje v té době už na cestě do nemocnice Tomáš Kučera, do kterého se zapojila i hostující lavička a někteří hráči ze hřiště. Nakonec to odnesl červenou kartou pouze domácí Michal Chromý, který bránil spoluhráče Tomáše Kučeru. První poločas dostal výraznou trhlinu, který do sportu nepatří.

Frymburk srovnal, drama rozhodl zkušený Zíka a pojistku přidal Hudec

Naštěstí druhý poločas nabídl hlavně fotbalovou podívanou. Ihned na začátku poločasu domácí tým trestuhodně ztratil domácí tým na hranici vápna míč. Toho se chopil do své režie Jan Rillich, přešel výborně přes tři domácí hráče a chladnokrevně zakončil k tyči 3:1. Krátce na to přišla akce jako přes kopírák. S jediným rozdílem, že střelcem branky byl Roman Mertl 3:2. To Sedlec probralo a odpověděl skěvlou akci bratří Pešků. Mladší Martin Pešek nahrával, starší Milan Pešek zakončil 4:2. Hostující tým se, ale nevzdal a osm minut před koncem přišla standartní situace hostů, která nebyla vůbec povedená, ale bránící domácí hráč ve snaze odkopnout míč trefil protihráče od kterého se odrazil míč k Janu Rillichovi na úrovni penalty a ten zakončil přesně 4:3. Ihned po rozehrávce přišel pro domácí šok.  Místo odkopnutí míče šel domácí hráč do kličky, o míč ho obral Stanislav Budík a vyrovnal na 4:4. Domáčí celek, ale nesložil zbraně a o dvě minuty později poslal Špán prudký míč před branku, který se dostal k Jaroslavu Zíkovi a ten nadvakrát překonal brankáře hostů a poslal domácí do vedení 5:4. A to ještě nebylo v tomto zápase vše. Pojistku přidal obránce Radek Hudec, který obral o míč hostujícího kapitána, obešel obránce Frymburka a svojí slabší levačkou trefil přesně k tyči 6:4. Krásný zápas zbytečně poškodil incident na konci prvního poločasu. V příštím kole jede Sedlec na hřiště Zlaté Koruny. Frymburk přivítá doma Kamenný Újezd.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Tomáš Kučera: Krásný zápas do 37. minuty. Frymburk skoro nepřešel půlku, podařilo se mi dát dva góly, konečně jsme hráli to, na co máme. Pak mi po odkopnutí míče prošlápnul nohu náhradní brankář Filip Mertl a už jsem byl na cestě do nemocnice. Fotbal hraju 30 let, takže poznám, když někdo v souboji záměrně chce zranit soupeře. Tohle byl přesně ten případ. Vím to já, ví to i mladý Mertl, ale pochopitelně jen proto, že nejdříve odkopnul míč, bude tvrdit, že mě zranit nechtěl. Je mi za něj stydno, že neměl ani slušnost se omluvit, ale není divu, nějaký pozitivní vzor v rodině evidentně chybí, protože to, co předvedl vedoucí mužstva pan Mertl starší, to už je zcela mimo mé chápání. Stova jsem se belhal do auta, když mě tenhle šílenec pěstmi napadnul. A za to, že mě spoluhráč přišel bránit, dostali jsme ještě červenou kartu, ačkoliv se do toho samozřejmě zapojilo hráčů mnohem víc, včetně hostů. Jsem moc rád, že kluci dokázali nakonec vybojovat tři body, ale fotbal šel tentokrát stranou. A pro mě půjde bohužel stranou na několik týdnů. Je mi z toho opravdu smutno."




Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Samohejl [-] , L. Trněný [-] (72. J. Špán [-] ) , J. Koch [-] , M. Kučera [-] , T. Kučera [-] (37. D. Ambrož [-] ) , M. Chromý [-] , R. Hudec [-] , M. Pešek [-] (86. M. Bláha [-] ) , J. Zíka [-] , M. Pešek [-]

FC Šumava Frymburk
M. Neumann [-] (3. P. Píšek [-] ) - M. Koza [-] (74. Z. Bláha [-] ) , J. Rillich [-] , S. Budík [-] , M. Flöring [-] , P. Petscher [-] , J. Šisler [-] , F. Mertl [-] , R. Mertl [-] , D. Antl [-] , D. Račák [-]

ŽK: 71. J. Koch - 52. P. Petscher . ČK: 45. M. Chromý .
Hráči zápasu: R. Hudec , J. Koch , T. Kučera - J. Rillich .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Picka Pavel - BOČEK Petr, KNOTEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 9. 2018 11:43
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov
Pěkně to tady popisuješ uplakánku. Pokud nevíš tak si byl na fotbale, tam se takový zákroky stávají. Bylo to oboustranný a mohlo to být i naopak. Ani rozhodčí to nepískl jako faul. Ostatní nebudu komentovat, protože si to nepamatujI, nýbrž jsem byl dopoledne v 11 hodin ožralý jako kráva z dvou piv. Asi jsem podcenil vaší kantýnu. Myslím, že moc zraněný nejsi, protože si po tý cestě běhal jako srnka! Pokud ti něco opravdu je tak ti taky přeji brzy se uzdrav, ať můžeš dávat góly i ostatním. a PŘÍŠTĚ PIŠ RADĚJI PRAVDU NEBO NIC! Vl. Mertl
24. 9. 2018 13:45
Vlastní holení jsem záměrně trefil frajerovi kolíky zespodu kopačky, byla to ode mě sviňárna, uznávám :) A ještě k tomu je to běžný, že má člověk po fotbale díru v noze až na kost, to se stává ob zápas, jsem hrozná fňukna... Ach jo, tohle je fakt marnost.
24. 9. 2018 22:12
Marnost to opravdu je, ale od člověka tvého postavení... Ode mě to taky žádná sviňárna nebyla, že jsem ti vletěl pod nohy, s operovanou čelistí ti tam těžko půjdu pusou a rukama napřed... Že jsi to prostě víc odsral to tak je tak už toho nech vážně, co si tím pomůžeš, jen tu ze sebe děláš většího vola, protože jestli jsi za těch 5 vteřin co to trvalo vyloženě poznal, že jsem ti chtěl brutálně zlomit tak jsi vážně ubožák, kterýmu není rovno... Navíc se zeptej svého kolektivu, takhle to popisuješ totiž jen ty... A tu díru tam mám taky, ale to jsem si asi udělal taky schválně jen tak...
25. 9. 2018 09:08
Jistěže jsem to poznal, to člověk pozná, když vidí, že máš po odkopu dopředu vystrčenou špičku, ale vzápětí ji zvedneš, abys mi nohu prošlápnul podrážkou. Víc se o tom nemá smysl bavit. Je mi jasné, že neuznáš chybu. Ale oba dva víme, že to sviňárna byla, ať už si to omlouváš jakkoli.
23. 9. 2018 20:24
Pochopitelně, že bylo možné se vyhnout, maximálně bychom se srazili tělo na tělo. Když ale člověk schválně zvedne kopačku proti soupeři, aby ho zranil, protože není schopen zkousnot porážku, tak je to holt svinstvo. Žít s tím musíš ty, víš to stejně dobře jako já, Filipe.

A já jsem rozhodně žádnou bitku nevyprovokoval, kdyby mi ten ožralec jako první nenatáhnul pěstí, nic by se nestalo. Naštěstí byl klasicky tak nalitej, že se pořádne netrefil.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - Picka Pavel: 5
Hrací plocha: 9
Zázemí: 8
Výkon domácích - SK Sedlec: 8
Výkon hostů - FC Šumava Frymburk: 4
Hráč utkání - domácí: Marek Samohejl - Výborný mladý a rychlý hráč. Myslím si že ze Sedleckých obránců jeden z nejlepších.
Hráč utkání - hosté: Michal Flöring
23. 9. 2018 13:11
pane Kučera. zamyslete se nad sebou a pokud sem chcete psát bludy, tak se na to raději vyserte. do souboje jste šli obá stejně ale brankář tam byl dřív, takže jste byl prohrávající. před tím jste byl rychlejší vy a dal jste gól. to se vám měl opět vyhnout? a tu komedii potom jste vyprovokoval vy tak se vzpamatujte! ale taky vám přeji brzké uzdravení!
23. 9. 2018 20:27
Zajímavé, že když jsem byl v souboji rychlejší já, nikomu se nic nestalo. Asi proto, že jsem do soupeře nešel záměrně s kopačkou nahoře. Já i věřím, že z hlediště to třeba vypadalo poměrně nevinně, ale moc dobře jsem viděl, jak v tom zlomku vteřiny naprosto záměrně tu nohu proti mě zvednul, abych neproletěl okolo.
23. 9. 2018 11:59
To je moc fajn, ze si tohle myslis jenom ty. Rvacku jste si vyprovokovali oba dva a nevim komu by melo byt stydno, kdyz si neco zacnes a pak uteces jako maly kluk, za to je stydno zase me za Tebe, prtoze ve fotbale jsou urcite vzdy emoce, ale pokud jsi myslis, ze po 20letech fotbu jdu na hriste s umyslem nekoho zranit, tak jsi pro me ubozak sam. Sam jsem zapas dokoncil s velkym sebezaprenim, dirou v noze a otocenim zraneneho kolena, ale to tebe asi nezajima, jen si pekne postezovat. Brzky uzdraveni
23. 9. 2018 20:30
Rvačku jsme vyprovokovali oba dva? :)) Jasně, já na odchodu u vrat, ožralec vyběhne z lavičky za mnou a chce mi napálit pěstí. Jen jsem se bránil, bohužel, jak byl frajer naloženej v lihu, asi bolest necítil a snažil se po mně jít dál, o což sem pochopitelně zájem neměl, tím spíš, že jsem sotva mohl chodit.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Picka Pavel: 2
Hrací plocha: 8
Výkon domácích - SK Sedlec: 8
Výkon hostů - FC Šumava Frymburk: 3
Hráč utkání - domácí: Tomáš Kučera

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jan Krenauer
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že kluci z Frymburku vyhrají. Sice to nebudou mít úplně snadné, ale když začnou proměňovat všechny šance nebo alespoň ty 100%, tak to vidím na výsledek 2:3. Domácí budou korigovat nestárnoucím rychlíkem Kučerou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů