Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 10:30

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Škulina nasázel slávistům hattrick, dva další semické góly přidal Císařovský


29

Do posledního domácího zápasu podzimní části vstupovali Semičtí odhodláni odčinit zaváhání v minulém kole, kdy prohráli ve Větřní. V rámci 13. kola ale přijel na semickou půdu soupeř, který se nachází v horní polovině tabulky, takže na domácí nečekala snadná úloha.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mezi zraněnými Semic jsou stále Zborník i Sádlo, kterého v předešlých zápasech zaskakoval Peroutka, ale ani ten z pracovních důvodů nemohl nastoupit. Na pozici stopera se tedy posunul Kysela a na pravý kraj zálohy se vrátil Antony.

Do zápasu domácí vkročili velice dobře, protože už ve 4. minutě skóre otevřel Císařovský. Díky svému důrazu dostal do prázdné branky odražený míč po střele Škuliny, kterého před tím hezky vysunul J.Keclík. Další minuty byli vyrovnané, oba týmy si vypracovali po jedné slibné příležitosti, ale nedokázali ji lépe zužitkovat. U domácích to byl J.Keclík, který po příhrávce od Škuliny byl sám před slávistickým brankářem, ale byl ve velkém úhlu a jeho protivník mu dobře zmenšil střelecký úhel. Následnou přihrávku pod sebe zblokovali bránící hráči. Na druhé straně hosté vybojovali míč na Šourkovi a následný centr do rozhozené obrany našel volného hráče Slavie, který si se střelou vůbec neporadil a následné dorážky ke gólu také nedospěly.

 

Ve 31. minutě se domácí  dočkali navýšení skóre. P.Keclík vyvezl míč z poloviny hřiště, předal ho Nouskovi, který měl dostatek času na načechraný balon za obranu, kam si zaběhl Škulina, jenž si jedním dotek zpracoval a druhým prostřelil zvýšil na 2:0. Pět minut na to už se skóre měnilo potřetí. Balon se na 5 doteků po trase P.Keclík – Škulina – Císařovský – Nousek dostal znovu k Císařovskému, který si tváří v tvář brankáři hostí poradil střelou k tyči. Poločas už se jen dohrával a vypadalo to, že domácí  půjdou do kabin s příjemným náskokem tří gólů. V poslední minutě ale Nousek ne zrovna šťastně rozehrál přímý kop na hranici vápna, míč lapil do rukavic hostující brankář a rychlým výhozem vyslal do protiútoku levé křídlo Slavie. Toho dokázal dohnat Antony a se soupeřem na zádech kontroloval, až míč přejde hrací plochu a přestal hrát, stejně jako všichni semičtí. Hostující Mizera vrátil míč na hřiště do malého vápna, kde ho v klidu uklidil do prázdné branky a rozhodčí i přes protesty Semic branku uznal.

 

Ve druhé půli si domácí opět nechali zápas zdramatizovat. Po zbytečných nepřesnostech se Slavia vydala do protiútoku, kde se v konečné fázi hostující  Hasenöhrl díky své rychlosti dostal před obránce a nadvakrát překonal Dvořáčka. V další fázi hry se do vyložené šance dostali oba mančafty během jedné minuty. Nejprve Škulinův centr hlavičkoval P.Keclík na malém vápně do připraveného brankáře a z následující protiútoku zachránila Semice levá tyč. V 63. minutě už bylo domácí snažení úspěšnější. Nousek dobře podržel odražený míč, aby v zápětí do otevřené obrany vyslal na zteč P.Keclíka. Ten míč na vápně zasekl, vrátil ho na střed hřiště Nouskovi, jenž z první našel osamoceného Škulinu. Semický kanonýr z úhlu uklidil míč přesně k tyči a vrátil domácím dvougolové vedení.

 

Deset minut před koncem hosté opět dokázali snížit na rozdíl jediné branky. Série tří rohových kopů, kdy se většina hráčů Slavie naskládala do malého vápna vyústila v kontaktní gól na 4:3 z dílny Kindermanna. Semičtí dokázali rychle odpovědět. Střídající Mendel na polovině hřiště podržel míč, postrčil ho na J.Keclíka, který se dlohým krokem dostal před obránce a postupoval na branku. Vyběhnuvší golman mu sice dobře zmenšil střelecký úhel, ale semický hráč se neunáhlil ke střele a posunul míč do běhu Škulinovi, který měl jednoduchou práci a dokonal tak nejen skóre utkání, ale i svůj hattrick.

 

Zdroj: www.fcsemice.cz

ZÁZNAM

 



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Jakub Keclík:




Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - D. Šourek [-] , D. Buchtele [-] , M. Kysela [-] , P. Keclík [-] - I. Antony [-] , M. Císařovský [-] , J. Holub [-] (86. D. Říha [-] ) , J. Keclík [-] - M. Nousek [-] (79. M. Mendel [-] ) , M. Škulina [-]

SK Slavia České Budějovice
D. Konečný [-] - O. Wegenkittl [-] (46. P. Hasenöhrl [-] ) , D. Šťastný [-] , P. Kindermann [-] , P. Mizera [-] , M. Boček [-] , J. Vranovský [-] , O. Kindermann [-] , V. Bravenec [-] (84. R. Holý [-] ) , T. Vršitý [-] , J. Kohout [-]

ŽK: 45. J. Dvořáček , 74. J. Keclík - 57. P. Mizera , 72. P. Kindermann .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - NÁPRAVA Miroslav, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 18:56

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 12:36

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 11:27

Tip: remíza