2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 12:00

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semice využily vodňanské bídy a berou tři body


Branky


31

Dát gól, to je pro Vodňany velká potíž. Ani tentokrát se hosté bodů nedočkali. Po brankách Škuliny a Velemana z první půle zvítězilv důležitém souboji na domácím hřišti tým Semic. Druhá půle byla vyrovnanější, hosté drželi balon častěji na kopačkách. Šance byly na obou stranách, Semice hrozily zejména z rychlých protiútoků, ale ani na jedné straně už gól nepadl.

   
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V desátém hraném kole domácí přivítali na svém hřišti Vodňany, které na semický tým před zápasem ztrácely tři body. Soupeř přijížděl s nelichotivou bilancí, když na hřištích soupeřů v průběhu sezony prozatím nikdy nebodoval. Ačkoliv by se mohl zápas nazvat derby, divácká kulisa tomu v typicky podzimním počasí příliš neodpovídala. Pikantní náboj měl zápas hlavně pro domácího Šourka, který před sezonou přišel právě z Vodňan. Osobní zkušenost s vodňanským soubojem má i Zborník, ten ale stále patří mezi semické marody a na hřiště se tak podívat nemohl.

 

Na druhé straně byl mezi zraněnými Šťastný, který naopak v předchozích sezonách běhal po semickém hřišti vždy jako soupeř reprezentující Putim. Před novou sezonou odešel do Vodňan společně se Šteirem znovu okusit vyšší soutěž v podobě I.A třídy. Vodňany přivedly i další hráče ošlehanými zkušenostmi z kvalitnějších soutěží. Družstvo si diriguje Rudolf Otepka, který ale není zcela fit. Střed pole vyztužil expísecký Šlehofer, jenž má za sebou několik sezon ve třetí lize.

 

Semičtí se pár výraznějších jmen nezalekli a na vodňanské vlítli hned od začátku. První příležitost měl J.Keclík, který vybojoval balon na váhavém stoperovi a pronikl otevřenou obranou až do velkého vápna, kde se ovšem neodvážil ke střele, balon si zasekl a přihrál na druhou tyč do ofsajdu stojícímu Škulinovi. Domácí tolik první neproměněná šance mrzet nemusela, protože se už v 8. minutě dostali do vedení. J. Keclík přihrál Šourkovi, který mu balon prostrčil do vápna. Jeho střelu levou nohou dokázal dobrým vyběhnutím vyrazit brankář Váverka, ale ke smůle vodňanských jen k volnému Škulinovi, před kterým čekala pouze prázdná branka a v takové situaci si dokáže poradit.

 

Semický výběr měl od začátku na hřišti převahu a za nedlouho dokázal přidat i druhou branku.  Sádlo z pozice stopera přihrál obloučkem na střed Škulinovi, který se s balonem otočil a hezkou přihrávkou vybídl k ataku hostující branky Velemana. Ten si tváří v tváře Váverkovi poradil na výtečnou a balon podruhé rozvlnil síť branky Vodňan.

 

Zbytek druhého poločasu už příliš zajímavostí nepřinesl. Hosté se do vyložené šance nedostali a domácí se s dvougólovým náskokem příliš do útočení nehnali. Komplikací do dalších minut bylo nucené střídání domácího stopera Sádla, který odstoupil kvůli svalovému zranění a bude chybět i v dalším průběhu sezony. Na jeho místo nastoupil Peroutka, pro kterého to byl mistrovský zápas z A mužstvo po dlouhé době, ale poradil svoji pozici odehrál s velkým přehledem.

 

Do druhé půle hosté lehce přeskupili své řady a začali se dostávat více do hry. První výraznější šanci ale měli domácí. J. Keclík si naskočil nikým nehlídaný na rohový kop, ale míč do branky nedokázal dopravit. Poté už výrazněji ohrozili domácí branku i vodňanští a minimálně ve třech velice zajímavých příležitostech tým Semic kvalitně podržel brankář Dvořáček a za svá záda nepustil jedinou střelu hostů. Semice si také své šance vypracovali po rychlých protiútocích, když využívali chyb Vodňan v rozehrávce. Nejprve byl v podobné šanci jako před druhým gólem Veleman, ale při střele měl míč pod nohou a pro tentokrát vyšel ze souboje vítězně hostující brankář. Stejně tomu bylo i při pokusu Císařovského, který své zakončení nasměřoval pouze do brankáře a odražený balon za hranicí velkého vápna nasměřoval přesně do tyče Šourek. Skóre se tak do konce zápas nezměnilo a z důležitého vítězství se radovali hráči FC AL-KO Semice.

 

Zdroj: www.fcsemice.cz



Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - D. Šourek [-] , D. Buchtele [-] , P. Keclík [-] , J. Sádlo [-] (26. P. Peroutka [-] ) - I. Antony [-] (84. D. Říha [-] ) , M. Císařovský [-] , J. Holub [-] (71. M. Kysela [-] ) , J. Keclík [-] - M. Škulina [-] , R. Veleman [-] (85. M. Mendel [-] )

FK Vodňany
P. Váverka [-] - S. Želízko [-] (56. J. Kalianko [-] ) , D. Jizba [-] , R. Otepka [-] , P. Hrachovec [-] , R. Kapusta [-] (79. J. Krejčí [-] ) , S. Šteier [-] , L. Kunc [-] , O. Hudák [-] , L. Šlehofer [-] , L. Jizba [-]

ŽK: 7. P. Keclík , 30. J. Holub , 90. M. Škulina - 29. L. Šlehofer , 53. O. Hudák , 56. S. Šteier , 88. L. Jizba .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PANSKÝ Michal - TOUCHA Matěj, KŘÍŽOVSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 09:58
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 00:31
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 21:28
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 16:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 22:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 20:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 16:55
Michal Špírek

Expert: Petr Šteyer
Tip experta: výhra domácích

Semice hrají důrazný fotbal a myslím si, že si doma s Vodňany poradí, tipuji tedy výhru domácích.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 16:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 06:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 18:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 13:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 11:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 11:02

Tip: výhra hostů