R. Žalud 5.
L. Řepka 44. (p.)
L. Krůta 56.
3:1
(2:1)
36. J. Liška (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2018 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lišany si připsaly důležité vítězství, Vraný odjelo s prázdnou


Branky


5. R. Žalud , 44. L. Řepka (p.) , 56. L. Krůta - 36. J. Liška (p.)
13

Lišany v tomto zápase potřebovaly bodovat. Srdce lišanského fanouška při pohledu na tabulku před zápasem uronilo nejen jednu slzu, což domácí chtěli změnit. Proti stálo Vraný, které chtělo také vyhrát. Tento cíl ale hosté nenaplnili a jelikož Klobuky prohrály, tak se svěřenci Jiřího Jelínka, který úřadoval o víkend ve IV. třídě na Rakovnicku pěti góly, odlepily od samého dna, mají stejně bodů jako jejich nynější soupeř a jsou předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako v přeboru

Úvod zápasu zcela jasně patřil domácím hráčům a akce připomínaly herní projev mužstva, které loni vácovalo soupeře v okresním přeboru. Již z úvodní rozehrávky byl vybojovaný roh. Ve 3. minutě byl sám před gólmanem Žalud, trefil však jen jeho nohy. V 5. minutě byl opět osloven Žalud nádherným přenesením hry zprava doleva od Mutinského, obraně upláchl a ranou na zadní tyč rozjásal domácí fanoušky i spoluhráče - 1 : 0. Ještě než hráči Vraného vůbec poprvé ohrozili lišanskou branku, měli domácí další šance. Medřický pálil z hranice vápna těsně nad, Paseka po individuálním průniku pro změnu těsně vedle. Ovšem Roušavý, který byl osloven nadýchaným centrem, pohotovou ranou orazítkoval pravou Izerovu tyč.

 

Domácí tak neproměněné šance mrzely, protože po dvaceti minutách se postupně začali dopředu připomínat i hosté. Ve 36. minutě posoudil hlavní rozhodčí souboj uvnitř lišanské šestnáctky jako nedovolený ze strany domácího středopolaře a nařídil proti domácím pokutový kop. Protestující Haifler uviděl kartu žluté barvy a míč si na puntík postavil kapitán hostí Liška a s přehledem proměnil - 1 : 1. Vyrovnání domácí nesložilo, naopak spíše nabudilo k větší aktivitě. Ještě před koncem prvního poločasu se penalta pískala i na druhé straně. L. Řepka se v podobných situacích nemýlí, a ani tentokrát nedal brankáři šanci - 2 : 1.

Finální úder

Druhé dějství přineslo snahu Vraného o vyrovnání, ale lišanská obrana byla pevná a do větších šancí hostující tým nepouštěla. Nejvetší šanci měl Kalous, když vystihl soupeřovu rozehrávku, ale brankář ho s bravurou vychytal. A tak si další šance připravovali i domací, ale ke gólu zatím nevedly. V 56. minutě se již branky domácí příznivci dočkali, protože těsně před šestnáctkou si šikovně hrudí zpracoval vysoký míč Krůta a druhým dotekem jej poslal přesně k pravé tyči Izerovi svatyně - 3:1. Gólovou pojistku se již domácím přidat nepodařilo, to je však mrzet nemuselo, jelikož si připsali další 3 body za poklidnou domácí výhru.

 



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch, vedoucí týmu: "Po prohře v Braškově jsme doma s Vraným sehráli další záchranářský duel o pomyslných 6 bodů. Tentokrát už se to povedlo a výhra byla zcela zasloužená. Až na výjimky jsme byli bojovnější a troufnu si říci i fotbalovější než soupeř a v utkání si vytvořili mnohem více šancí. Řadu jsme jich neproměnili, což nás na jedné straně, zejména po soupeřově vyrovnání, mohlo mrzet, ale zvládli jsme to a na straně druhé mohlo být naše vítězství mnohem výraznější. V každém případě klukům moc děkuji za skvělý dárek k padesátinám v podobě tří bodů."




Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , M. Bagi [-] (62. J. Hamouz [-] ) , J. Feher [-] - M. Medřický [-] , R. Žalud [-] , J. Paseka [-] (73. P. Kindl [-] ) , L. Řepka [-] - L. Krůta [-] (79. P. Ledvinka [-] ) , V. Mutinský [-] (73. J. Karvai [-] ) , D. Roušavý [-] (86. D. Beneš [-] )

TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - T. Novák [-] (79. M. Plašil [-] ) , J. Koukolíček [-] (46. M. Rambousek [-] ) , S. Pustai [-] (60. P. Nagy [-] ) , L. Kalous [-] , L. Jindřich [-] , J. Jeřábek [-] , D. Krampera [-] , J. Liška [-] , L. Košťák [-] (73. P. Adamus [-] ) , T. Kostovčík [-]

ŽK: 36. J. Haifler , 55. J. Paseka - 65. M. Rambousek .
Hráči zápasu: L. Krůta , R. Žalud .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Meščan Marek - ROTH Patrik, STEJSKAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 16:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 08:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 07:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 19:47
Johana Hergetová

Expert: Milan Pucholt
Tip experta: remíza

Myslím, že se rozhodne až na penalty.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 15:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 19:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 17:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 10:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 06:14
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů