P. Kučera 58.
M. Hájek 93. (p.)
2:3p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 14:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran vyrovnal z opakované penalty za pět dvanáct


Branky


58. P. Kučera , 93. M. Hájek (p.) - 65. S. Najer , 80. J. Jaroš
9

Po nepovedeném derby mohli fotbalisté rezervního týmu Tatranu složit reparát na domácím hřišti proti Braškovu. Ten bude letos silným a nepříjemným soupeřem, což Rakovničtí pocítili. Byť si vytvořili větší množství šancí než soupeř, brali nakonec o bod méně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V prvním poločase se hrál zajímavý fotbal, ve kterém měla více ze hry domácí rezerva. Největší šanci na skórování měl po půlhodině hry Jiřík, ale po rohovém kopu hlavičkoval pouze do tyče. Hosté zahrozili z dvou nebezpečných brejků. Jeden na poslední chvíli skluzem uhasil M. Kučera. Ve druhém Najer mířil do boční sítě. Těsně před poločasem přišla série domácích rohů, ale Vait, Sýkora a ani Kutafin nedokázali dostat míč do sítě.

Vyrovnání za pět dvanáct

Druhá část začala pro domácí dobře. Makram připravil palebnou pozici pro P. Kučeru, který křížnou střelou nedal brankáři šanci – 1:0. Chvilku na to mohl během pár vteřin skórovat Čermák, ale jeho dvě po sobě jdoucí tečované střely Kohout fantasticky vykopl nohou. Trest přišel po hodině hry, kdy domácí neuhlídali standardní situaci a hosté Najerem srovnali – 1:1. Na domácí padla deka, a byť hráli proti deseti, protože Najer podrazil samostatně unikající Kutafina, tak je inkasovaný gól znervózněl.

 

Trest přišel deset minut před koncem, kdy si Jaroš pohrál s Hájkem a do protipohybu Kuta zakončil – 1:2. Domácí nesložili zbraně. Střelu L. Skoupého fantasticky nohou vykopl Kohout. Ve třetí minutě nastavení kopl hostující obránce do obličeje hlavičkujícího Jiříka a byla nařízena penalta. K té se postavil Hájek. Ještě, než se dotkl míče, byl brankáře tři metry venku z branky a střelu chytil. Rozhodčím ale tento přestupek neunikl a Hájek reparát zvládl – 2:2.

Dva body do Braškova

K vidění bylo celkem deset sérií. Za domácí neuspěl P. Kučera, Makram a brankář Kut. Pomyslné fotbalové štěstíčko se přiklonilo k hostujícímu celku, který tak bral plusový bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Václav Eck, trenér: "V prvním poločasu nebyla naše hra špatná. Jen nám chybělo gólové vyjádření. Po přestávce jsme sice šli do vedení, ale zbytečný inkasovaný gól nás srazil. Hosté potom byli fotbalovější a vývoj otočili. Nám se ale díky bojovnosti podařilo zápas srovnat. Penalty už jsou loterie. Výkon byl lepší než minulý týden, ale pořád je na čem pracovat. Teď musí být mladší hráči trpěliví a poctivě pracovat. Ono to půjde."




Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
P. Kut [-] - Y. Kutafin [-] , L. Šika [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , J. Sýkora [-] (71. L. Skoupý [-] ) , . Ben [-] , M. Kučera [-] (30. L. Přibyl [-] ) , L. Vait [-] (52. P. Kučera [-] ) , J. Lisner [-] (78. F. Skoupý [-] ) , J. Jiřík [-]

SK Braškov
J. Kohout [-] - S. Najer [-] , L. Rössler [-] , M. Piešťanský [-] , D. Míčka [-] - J. Šebesta [-] , T. Repaský [-] , P. Krivák [-] (63. R. Chudoba [-] ) , P. Přichystal [-] - J. Novotný [-] , J. Jaroš [-]

ŽK: 90. L. Šika - 55. J. Šebesta , 59. T. Repaský , 72. S. Najer , 86. L. Rössler , 90. M. Piešťanský , 93. J. Kohout . ČK: 76. S. Najer , 93. D. Míčka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Musil Jiří - DRAGOUN Radek, VAŇOUSEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Johana Hergetová

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra domácích

Na Tatranu se nehraje nikomu příliš dobře, takže všechny 3 body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích