Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2018 10:15

15.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora si zastřílela proti Hřebči


13

Kutná Hora - V posledním patnáctém kole podzimní části Ondrášovka KP zajížděla do Kutné Hory Hřebeč. Domácí se chtěli výhrou dostat přes třicet bodů. To se jim náramně povedlo a s chutí si zastříleli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení pouze o gól

Do první šance utkání se dostali hosté. Pěknou kombinací zvládli rychlý přechod do útoku, ale střela Faktora ze strany mířila vedle. Na druhé straně měl dobrou pozici ke vstřelení gólu Rosendorf a místo přihrávky ještě na lépe postaveného Kacafírka vystřelil a trefil tyč hostující branky. Ve 14. minutě chybovala domácí defenziva, sám na Malého postupoval Faktor, ale nastřelil jeho nohy.

 

Ve 21. minutě našel přesným centrem Rosendorf kanonýrka Kacafírka a ten se v podobných šancí nemýlí - 1:0. Tentýž hráč pálil nebezpečně o chvíli později, ale nepřesně. Po půl hodině hry byl u míče dříve domácí brankář Malý před útočícím hráčem hostí a odkopl míč. Následovala však střela z dálky, ale Malý se stihl vrátit a míč chytit. Ve 40. minutě vychytal Malý M. Stříbrského.

Kutná Hora se trefila rovnou pětkrát

V 52. minutě zajistil Kulhánek domácím dvougólové vedení. Jeho bomba se od břevna odrazila do sítě - 2:0. Ke gólu potom nevedla akce mezi Kulhánkem, Semrádem a Kacafírkem. Hosté zahrozili střelou Klavíka, který zakončoval po rohovém kopu. Míč však odrazil Matoušek. V 68. minutě se podruhé v utkání prosadil Kacafírek, jenž zakončil přesně hlavou centr Rosendorfa - 3:0.

 

V 75. minutě dovršil domácí útočník hattrick. Pinkas fauloval Exnera a Kacafírek nařízenou penaltu bezpečně proměnil - 4:0. O minutu později připravil aktivně hrající Rosendorf další gólovou šanci, tentokrát Kacafírek nezakončoval, ale připravil míč ještě na Kulhánka a ten zamířil přesně - 5:0. V závěru utkání završil tenisového kanára Semrád - 6:0.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Na závěr sezony příjemné vítězství, navíc s nulou. První poločas byl určitě vyrovnanější, mohli jsme inkasovat. Vedení 1:0 bylo pěkné, mohlo to ale také klidně být 0:2 nebo 1:3. Druhý poločas se ke konci změnil už v exhibici. To, co jsme chtěli, se povedlo, na závěr si zahráli všichni hráči z kádru. Z toho máme dobrý pocit. Jednatřicet bodů po podzimu je za poslední roky nejlepším výsledkem Kutné Hory. Spokojení jsme s celým podzimem. Podařilo se nám získat dost bodů, příchodem Štěpána Kacafírka jsme dokázali vstřelit i branky. Náš herní projev byl na konci minulé sezony kvalitní, bohužel jsme se ale střelecky nedokázali prosadit. To se příchodem Kacafírka změnilo, kolektiv se utužil a věřím, že výsledky dokážeme zopakovat i na jaře."




Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] (88. M. Kamenář [-] ) - O. Filipec [-] (62. J. Hradílek [-] ) , O. Matoušek [-] , V. Semrád [-] , V. Piskač [-] , Š. Kacafírek [-] (80. P. Bílek [-] ) , S. Rosendorf [-] , J. Kulhánek [-] , J. Nekvinda [-] (76. P. Saulich [-] ) , T. Exner [-] , B. Franc [-]

SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - J. Faktor [-] , O. Stříbrský [-] , J. Dobiaš [-] (51. M. Veliký [-] ) , M. Servus [-] , A. Klavík [-] , J. Janík [-] , R. Macháč [-] , M. Čmejla [-] (72. J. Dvořák [-] ) , J. Pinkas [-] , M. Stříbrský [-]

ŽK: 15. O. Matoušek - 58. M. Čmejla .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - KVASNIČKA Václav, HLAVNIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 11. 2018 10:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 11. 2018 06:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 10:30
Petr Huttr

Expert: Jakub Hromádka
Tip experta: výhra domácích

Kutné Hoře se daří, doma jsou velmi silní. Myslím, že Hřebeč na ně stačit nebude.

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2018 10:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 14:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 13:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2018 10:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 11. 2018 15:41
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů