2:3
(1:0)
68. L. Mráz
84. J. Sirový (vl.)
87. L. Obermajer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Fotbalisté Hvozdnice předvedli v Poděbradech parádní obrat


Branky


34. M. Billý , 52. M. Billý - 68. L. Mráz , 84. J. Sirový (vl.) , 87. L. Obermajer
12

Poděbrady - Poděbradské Bohemii nestačilo k vítězství nad Hvozdnicí ani vedení o dva góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení domácích

Lepší vstup do utkání měli hosté a hned na začátku mohli otevřít skóre utkání. V brankové příležitosti se ocitl Mráz, který těžil z rychlé rozehrávky přímého kopu Třešňáka. Při pokusu o lob vyběhnuvšího Václavíka však míč nasměroval těsně vedle brány. O chvíli později se v dobré střelecké pozici ocitl také druhý forvard Hvozdnice Hromádka, ani jeho zakončení však změnu skóre nepřineslo.

 

Ani poděbradští hráči svou první vyloženou příležitost proměnit nedokázali, když Šustovu ostrou přihrávku napříč malým pokutovým územím nedokázal skluzem u zadní tyče uklidit do sítě Nedorost. Poděbradský středopolař se poté pokusil nervózně působícího brankáře Hubínka nachytat rovnou z přímého kopu zahrávaného od pravé postranní čáry, jeho pokus skončil ale na břevně hvozdnické brány.

 

Domácí si tak na úvodní branku museli počkat až do 34. minuty, kdy hosté odvrátili míč po rohovém kopu pouze k Nedorostovi, jehož přízemní střelu Hubínek nedokázal úspěšně ukrýt do svých rukavic a u volného míče byl jako první Billý, který jej nekompromisně uklidil do sítě - 1:0. V samém závěru poločasu se hosté po pádu jednoho ze svých hráčů v pokutovém území dožadovali odpískání pokutového kopu, píšťalka hlavního arbitra utkání však zůstala němá.

Neuvěřitelný obrat Hvozdnice

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe domácí Bohemii. V 52. minutě hlavičku Suchánka po rohovém kopu ještě dokázal zastavit na brankové čáře jeden z hráčů Hvozdnice. O několik vteřin později však domácí přispěchali s dalším centrem do pokutového území, na který si znovu naskočil Suchánek, tentokrát však hlavou míč sklepl na volného Billého a ten osamocen ani druhou nabídnutou příležitostí nepohrdl - 2:0. Domácí celek v těchto momentech utkání dominoval. Jeden z dalších útočných výpadů do nezkonsolidované obrany Hvozdnice zastavil úmyslnou hrou rukou Hodosi, za což zcela zaslouženě obdržel červenou kartu. Zdálo se, být o osudu utkání víceméně rozhodnuto. Opak se ale stal pravdou, domácí zapomínali na zadní vrátka a to se stalo osudným.

 

První dva rychlé protiútoky po ose Třešňák - Obermajer - Mráz ještě zůstaly neproměněny, když se útočník Hvozdnice v obou případech nedokázal správně položit do ostré přihrávky a odkrytou Václavíkovu bránu těsně minul. A když už se Mrázovi podařilo síť Václavíkovi brány rozvlnit, předcházel jeho střeleckému pokusu nedovolený zákrok a gól nemohl být uznán. Útočník Hvozdnice však nemusel smutnit příliš dlouho, když hned další rychlý protiútok ze 68. minuty zakončil přesnou střelou a snížil na rozdíl jediné branky - 2:1. Na druhé straně trefil břevno zakončující Javorka.

 

V 84. minutě se hosté dočkali vyrování, když si po stříleném centru Obermajera srazil míč do vlastní sítě Sirový - 2:2. V 87. minutě dokonali hosté hrající o deseti neuvěřitelný obrat. Třešňák poslal dlouhý pas na Štěpanovského, ten mu míč pak vrátil. Třešňák míč přiklepl na ještě lépe postaveného Obermajera a ten křižnou střelou poslal hosty do vedení - 2:3 Zbývající minuty utkání již hosté v hlubokém defenzivním bloku ubránili, a když v nastaveném čase poslal přímý kop vysoko nad Hubínkovu bránu Sirový, bylo o vítězi jasno



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady
Lukáš Hruška: "První poločas jsme zaslouženě vyhráli. Měli jsme více šancí než soupeř. Druhou půli jsme z kraje vstřelili gól na 2:0. Po vyloučení soupeřova hráče, což by nám mělo pomoc. Stal se pravý opak. Začali jsme bezhlavě útočit a nezodpovědně jsme přistoupili k bránění. Z toho vyplynulo, že jsme dostali soupeře do hry. Dostali jsme první branku, to je nakoplo a nakonec to otočili."




Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - T. Šusta [-] , J. Sirový [-] , L. Křelina [-] , L. Hruška [-] , M. Novák [-] (64. D. Rulc [-] ) , T. Javorek [-] , T. Kubánek [-] , J. Nedorost [-] , J. Suchánek [-] , M. Billý [-]

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , R. Pešl [-] (59. L. Obermajer [-] ) , O. Hodosi [-] , M. Matys [-] (59. J. Kotěra [-] ) , D. Petschl [-] , L. Třešňák [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] , J. Hromádka [-] (46. M. Štěpanovský [-] ) , K. Rochl [-]

ŽK: 43. M. Billý - 57. M. Matys , 60. M. Štěpanovský , 72. K. Rochl , 77. M. Tomanec . ČK: 63. O. Hodosi .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - ZOUFALÝ David, KOSINA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Filip Stárek
Tip experta: výhra domácích

Poděbrady se zvedají a Hvozdnici porazí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích