3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

14.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

FOTO: Domažlický Černý už je třetím nejlepším střelcem soutěže


Branky


20

Když na Střelnici přijel aktuálně poslední celek tabulky, Viktorie Jirny, mohlo by se zdát, že výsledek bude jen otázkou skóre a pro domácí, okupující 4. příčku, bude zápas jen kvalitním tréninkem. Jak už to ve fotbalu bývá, nic není tak, jak by mělo být. Téměř dvě stovky diváků viděly překvapivě vyrovnaný souboj, ve kterém nakonec rozhodl větší důraz v ofenzívě domácích. Samotný úvod zápasu patřil domácím a klid na kopačky jim přinesl rychlý gól Černého. Poté sice získali domažličtí mírnou herní převahu, ale hosté hru v poli postupně vyrovnali a do konce poločasu několikrát před Brychovou brankou zahrozili. Ve druhé půli se obě mužstva o aktivitu přetahovala, aby jej nakonec dohrála v poli téměř vyrovnaně. Domácí však byli v ofenzívě nebezpečnější, a to jim přineslo i další dva rozhodující góly. Zápas pro ně ale nebyl zdaleka tak jednoznačný, jak by mohlo konečné skóre napovídat.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Domácím se vstup do zápasu mimořádně podařil, když už ve 2. minutě poslal Vais míč ze středu hřiště dopředu na Černého, který jej přistrčil vlevo na nabíhajícího Došlého, ten mu jej vzápětí vrátil, Černý si připravil střelu na pravačku a z leva ze 17 metrů „vymetl“ vzdálenější šibenici – 1:0. Hosty vývoj zápasu nerozhodil, ale centry Holíka a Zoubka nenašly před domažlickou brankou své adresáty. V 5. minutě pak po Tokarově centru zamířil zpoza šestnáctky nad Brychovu branku Zoubek, který se ke střele dostal i o dvě minuty později, ale i tentokrát zleva z 15 metrů mířil mimo domažlickou branku. Když se hosté neprosadili ani po Jeníčkově tr. kopu, rozehrál stejnou standardku na druhé straně domácí Černý, ale jeho pokus ze 17 metrů stačil z brankové čáry odhlavičkovat Held.

 

Ve 12. minutě si s pokusem Došlého poradil hostující brankář Kafka a další akci domácích zastavil Teršlův ofsajd, takže se míč v síti hostů ocitl bez efektu. O pět minut později se po Kadarově přihrávce pokusil překvapit Kafku technickou střelou zleva z 10 metrů domácí Teršl, ale hostující gólman byl na místě. Poté obě obrany úspěšně vyřešily situaci po soupeřových centrech do šestnáctky a Došlého tr. kop zprava stačil vyboxovat Kafka do pole. Ve 25. minutě poslal Došlý do šance nabíhajícího Rychnovského, ale jeho střelu zleva ze 14 metrů Kafka výborně vytlačil na roh. Na druhé straně stačili domácí zblokovat střelu Skuhravého zpoza šestnáctky rovněž na roh.

 

Ve 28. minutě zatáhl míč po levé straně domácí Vais, křížnou přihrávkou hledal nabíhajícího Došlého, ale míč stačil ve skluzu špičkou kopačky odvrátit Held a bylo po rodící se tutovce. Pak na jedné straně mířil nepřesně volejem z 10 metrů po Vaisově centru domácí Dvořák a na straně druhé si s nedůrazným zakončením Zoubka z 11 metrů, v pádu, poradil Brych. V závěru poločasu pak domácí zvýšili útočnou aktivitu, ale Došlý mířil z 18 metrů nad Kafkovu branku a stejně se dařilo ve 40. minutě i Teršlovi. Brankou pak neskončil ani závar před jirnskou brankou a když se Došlý z úhlu zleva netrefil míčem mezi tři tyče, šli do kabin veseleji domácí.

 

 

Druhý poločas

Začátek druhé půle přinesl opět po necelých dvou minutách změnu skóre. Po Vaisově tr. kopu se míč dostal k Čihákovi, který jej zleva od brankové čáry poslal ke vzdálenější tyči, tam naskočil Teršl, který hlavičkou trefil obránce Helda, od kterého se míč odrazil a dobíhající Černý jej zblízka poslal do odkryté branky – 2:0. Pak zamířil na druhé straně hlavou mimo levou Brychovu tyč po Zoubkově centru hostující Kozel a následná akce domácích skončila Dvořákovým odpískaným ofsajdem. V 53. minutě stačil po Kadarově centru zleva hlavou usměrnit míč k levé Kafkově tyči Teršl, ale hostující gólman stačil míč konečky prstů výborně vytlačit na roh. Hosté zahrozili po autovém vhazování Zoubka, ale Kozel volejem z 8 metrů minul bližší tyč domažlické svatyně a Skuhravého bomba z 19 metrů trefila jen tělo bránícího Teršla.

 

V 62. minutě stačil po centru hostujícího Holíka zblokovat Zoubkovu střelu jeden z domácích zadáků a na druhé straně po zpětné Černého přihrávce pálil volejem z 8 metrů domácí Vais, ale výborně zasáhl brankář Kafka a míč vyrazil na roh. O dvě minuty později minul zleva z hranice šestnáctky domažlický Došlý vzdálenější tyč a na druhé straně musel Brych ven z branky, aby odvrátil míč před nabíhajícím Zoubkem. V 65. minutě se do velmi dobré šance dostal domácí Hrubý, ale zprava ze 14 metrů Kafkovu branku přestřelil.

 

O dvě minuty později se protáhl po levé straně domácí Došlý, ale jeho tvrdou přízemní střelu výborně vyrazil Kafka na roh. Ten rozehrál Vais na hlavu Bauera, který z 8 metrů těsně minul vzdálenější tyč jirnské branky. Domácí ofenzíva v závěru zápasu dominovala, ale Vais z 22 metrů minul soupeřovu branku a centr Hrubého zneškodnil Kafka.

 

Poslední změna skóre přišla v 79. minutě, kdy Vais rozehrál tr. kop zprava, míč ve skluzu usměrnil Čihák z 8 metrů mimo dosah Kafky a zvýšil na konečných 3:0. Pak se ještě ke střele dostal po Černého přihrávce domácí Došlý, ale jeho volej z šestnáctky zachytil Kafka stejně, jako střelu Dvořáka ze střední vzdálenosti o chvíli později. Když pak jirnskou branku netrefil z 15 metrů domácí Vais, bylo to v tomto posledním letošním domácím fotbalovém představení České fotbalové ligy vše a Jiskra mohla slavit další body do tabulky.



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] - D. Černý [-] , F. Dvořák [-] (84. M. Bozděch [-] ) , M. Rychnovský [-] (46. M. Mlynařík [-] ) , P. Došlý [-] (86. J. Sedláček [-] ) , J. Vais [-] , J. Kadar [-] , J. Teršl [-] (79. M. Buršík [-] ) , M. Bauer [-] , F. Čihák [-] , M. Hrubý [-]

SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - J. Kozel [-] , P. Jeníček [-] , M. Parys [-] - T. Holík [-] , T. Borek [-] , M. Held [-] , D. Zoubek [-] - R. Skuhravý [-] , V. Pokorný [-] (84. J. Kočí [-] ) - D. Tokar [-]

ŽK: 32. J. Teršl - 78. R. Skuhravý .
Počet diváků: 183. Rozhodčí: Šedivka Ondřej - DRÁBEK Drahoslav, ŠIMEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 12:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 08:42

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích