1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2018 17:00

5.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litoměřicko loupilo v Benešově


Branky


75. L. Balata - 4. M. Verner , 13. M. Verner , 41. D. Pedro (vl.) , 72. . Štefko,
24

 Litoměřicko podalo velmi dobrý výkon okořeněný čtyřmi brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo jasno

Začalo to pěkně zhurta, již ve čtvrté minutě si na odražený míč na hranici šestnáctky počíhal Míra Verner a z voleje překonal domácího gólmana Rotbauera. Benešovskou snahu o rychlé vyrovnání jsme přežili i díky břevnu nebo skvělému zákroku Honzy Plachého v naší brance, když vyškrábl hlavičku směřující pod břevno na rohový kop. Definitivně jsme jí uťali ve třinácté minutě, souhra Michala Macháčka s Mirkem Vernerem byla jak z brazilské fotbalové učebnice. Michal vybídl krásným lobem za obranu Míru, který si míč zklidnil prsama a vstřelil svoji druhou branku v utkání. Vývoj záapasu naše mužstvo uklidnil a snažilo se kontrolovat hru. Benešovští se po tvrdém direktu chvíli oklepávali a hrozili především ze standardek, zejména rohové kopy byli v jejich podání nebezpečné. Však také naši trenéři i přes  vedení upozorňovali na nedůslednost v bránění. V ofenzívě jsme si však vedli znamenitě, jaký to rozdíl od posledního zápasu s Královým Dvorem, kdy jsme nezužitkovali ani jedinou z řady šancí. Chybějící štěstí ve zmíněném duelu jsme si snad vybírali právě nyní, čtyři minuty před pauzou naskakoval na rohový kop Michal Macháček, ale míč mimo dosah svého brankáře uklidil do sítě Dominik Pedro. I ve třetím gólu měl svoji kopačku Míra Verner, to on zahrával roh, který zřejmě rozhodl o osudu utkání. Do šaten se odcházelo za pro nás výtečného stavu 0:3.

Hosté si vedení pohlídali

Vzhledem k tomu, se z poločasové přestávky vrátlia trochu pozměněná sestava, ne zcela fit Martina Štancla a Michala Macháčka nahradili Vojta Karvánek s Dominikem Zdržálkem. Který byl u další branky v domácí síti, v 72. si s ním nakrátko narazil Honza Štefko rohový kop, aby si následně míč mezi domácími hráči dovedl na prostředek hranice trestného území a míč z jeho levé kopačky se zatřepetal v horním rohu domácí svatyně za zády bezmocného Rotbauera. Domácí se přece jen dočkali alespoň čestného úspěchu, když si na centr zprava naběhl Luboš Balata a trochu s obtížemi dopravil míč do branky. V 84. minutě se červenalo, když kartu totožné barvy uviděl domácí Hampl, když nemístnými slovy okomentoval posouzení souboje rozhodčím Václavem Ježkem. Vzápětí skončilo utkání pro Davida Surmaje, jehož vystřídal Antonio Lauricella, který za dvě minuty nebyl daleko od vstřelení populárního búra, když zpětnou Štefkovu přihrávku poslal jen vedle tyče benešovské branky. Ani dvě minuty nastavení na konečném výsledku již nezměnily a připisujeme si tak kýžené první body do tabulky.

 

Report z webu Litoměřicka



Sestavy


SK Benešov
N. Rotbauer [-] - D. Filip [-] , J. Vosáhlo [-] (59. O. Rataj [-] ) , J. Zákostelský [-] , D. Pedro [-] - O. Brokeš [-] , V. Engelmann [-] (59. Z. Vrňák [-] ) - P. Hampl [-] , P. Švantner [-] (90. P. Srb [-] ) , M. Turek [-] (90. K. Kratochvíl [-] ) - L. Balata [-] (80. V. Balata [-] )

FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - . Štefko, [-] , M. Štancl [-] (46. V. Karvánek [-] ) , P. Valenta [-] , N. Husenský [-] , M. Macháček [-] (46. D. Zdržálek [-] ) , D. Surmaj [-] (85. A. Lauricella [-] ) , M. Verner [-] , J. Chábera [-] , J. Šimkovský [-] , D. Šustr [-]

ŽK: 51. V. Engelmann , 74. L. Balata , 76. D. Filip - 32. M. Verner , 76. J. Chábera , 77. D. Zdržálek . ČK: 84. P. Hampl .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Ježek Václav - NOVOTNÝ Zbyněk, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích