0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

23.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselá se vrátila ve Slavkově pod Hostýnem na vítěznou vlnu


Branky


10

Ve Slavkově pod Hostýnem se hrál v nedělním parném odpolední šlágr kola, zavítala zde Veselá, která před časem přepustila Mladcové první příčku, ale stále je bodový rozdíl mezi oběma celky minimální. Utkání ve Slavkově začalo pod taktovkou domácích. První minuty se hrály jen na polovině Veselé. Hráči z pod Hostýna však nedokázali svůj tlak zužitkovat a tak je hosté krutě trestali. Do poločasu dali hráči ze Zlínska domácím tři tvrdé údery, na které už nováček nedokázal odpovědět a nakonec Veselané potvrdili svoji výhru čtvrtou brankou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit tři branky

Utkání ve Slavkově začalo pod taktovkou domácích. První minuty se hrály jen na polovině Veselé. V osmé minutě se Veselá poprvé dostala před bránu Neradila a získala dva rohové kopy. Ten druhý zprava zahrával Tomáš Dujka a přesně na hlavu Tomáše Divokého, který svou výšku zužitkoval a Veselá vedla 1:0. I další minuty se nesly ve znamení územní převahy Slavkova, ale do žádné šance se domácí nedostali. Kolem 20. minuty se hra začala vyrovnávat a v 30. minutě pro Slavkov udeřilo podruhé. Byl u toho znovu Tomáš Divoký, s kterým si narazil  David Dlabaja, tím se dostal za rozhozenou obranu Slavkova a Neradila prostřelil, 2:0. V 33. minutě se asi lámal chleba v tomto utkání. Petr Červenka včasným vyběhnutím vychytal při tutovce útočníky Slavkova a za další  dvě minuty Tomáš Divoký na opačné straně hřiště se dostal do sólového úniku a znovu se nemýlil, 3:0!  Věděl, že bude na hřišti jen poločas, spěchal na noční směnu a proto do „svých minut“ dal vše, týmu se rozhodně jeho poločasové nasazení vyplatilo.  Slavkov v této pasáži hry byl zralý na ručník a poločas už se jen dohrával bez větších šancí na obou stranách.

 

Hosté přidali čtvrtou branku a vezou domů tři body

Do druhého poločasu poslal Slavkov dva čerstvé hráče. Miroslav Kužel se postavil na beka a Josef Krajcar, sedmigólový střelec domácích dostal ofenzivní úkoly.  Slavkov měl ještě snahu s výsledkem něco udělat, ale Veselá byla tentokrát při chuti a přesnou kombinací nedávala domácím příliš nadějí na zvrat.  Jen jeden závar připustila v malém vápně před Červenkovou brankou. Domácí opakovaně tlačili míč do sítě, ale hráz z nohou a těl veselských hráčů neprostřelili.  Do otevřené obrany Slavkova se o to lehčeji dostávali hosté. Michal Bodlák ještě souboj  s Neradilem v bráně Slavkova nevyhrál, ale v 70. minutě definitivní odpor domácích zlomila čtvrtá branka v jejich síti.  Akce začala vpravo u Romana Manďáka na brankové čáře. O míč ho zde obrali stoper s bekem domácích, ale Manďák míč okamžitě na obou vybojoval zpět.  Přetažený centr se dostal na opačné straně malého vápna k mladému dorostenci Sándorovi  Szivákovi, který míč vrátil před bránu přesně na nohu Milana Šumšala a ten svou šanci využil. V závěru ještě Neradil, gólman Slavkova, zlikvidoval vyběhnutím šanci Viktora Štěpánka a pátý gól nepřidal ani Roman Manďák po krásné střele z poza šestnáctky.  Střelu tlačil doleva k tyči, ale Neradil na střelu dosáhnul a míč vyrazil. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavkov pod Hostýnem
facebook Slavkova p/H: Utkání se nám nepovedlo a hosté si odvážejí tři body...

TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Takový zápas jsme už potřebovali jako sůl. Všem našim hráčům musím poděkovat za obětavý výkon a všichni jsme rádi, že snad už to hluché období máme za sebou. Utkání nebylo zase tak jednoznačné, jak by se zdálo ze samotného výsledku. Naše jarní výkony ani výsledky zatím neodpovídaly našim představám ani možnostem týmu a tak jsme jeli k ofenzivně laděnému soupeři tak trochu s obavami, ale i s odhodláním, konečně se chytit a začít zase hrát svou kombinační hru. Osobně si myslím, že týmu hodně pomohlo i to, že z něj spadnul stres spojený s umístěním na prvním místě v soutěži a všeobecným očekáváním, že o vítězi soutěže je již rozhodnuto. První místo nám svazovalo nohy, každý se na nás chtěl vytáhnout, nikdo neměl proti nám co ztratit a tuto novou pozici jsme tak úplně ještě psychicky nezvládli. První místo jsme přenechali před týdnem Mladcové a bude nyní na ní, aby se vypořádala s tříbodovým náskokem a ten uhájila ve zbývajících třech kolech jarních odvet. Nyní budeme my čekat ve stínu na chybu soupeře. A pokud nepřijde, tak určitě zabojujeme alespoň o 2.místo, o nové historické maximum veselské kopané.



Sestavy


TJ Slavkov pod Hostýnem
L. Neradil [-] - P. Krajcar [-] , F. Kostov [-] , Z. Sadil [-] (81. J. Čačala [-] ) , V. Vrubel [-] (64. M. Urbánek [-] ) , R. Sadil [-] , P. Šimčík [-] , J. Barot [-] , J. Pavlica [-] , D. Mrázek [-] (46. J. Krajcar [-] ) , P. Darebníček [-] (46. M. Kužel [-] )

TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - S. Szivák [-] (76. O. Tkadlec [-] ) , M. Šumšal [-] (81. R. Soukup [-] ) , R. Manďák [-] , T. Dujka [-] , D. Dlabaja [-] , D. Sokol [-] , M. Bodlák [-] , T. Divoký [-] (46. V. Štěpánek [-] ) , M. Odstrčilík [-] , M. Čoček [-]

ŽK: 75. R. Sadil - 21. D. Dlabaja .
Hráči zápasu: L. Neradil - D. Dlabaja , T. Divoký .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: Kubíček Michal - URBAN Josef (N), GAJDOŠÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jiří Kozubík
Tip experta: remíza

Utkání ve Slavkově p/H skončí remízou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku