Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žiželice ubojovaly v Nučicích výhru a tím i záchranu


Branky


27

Finiš Žiželic v jarní části přinesl kýžené ovoce a po výhře na hřišti favorizovaných Nučic si kolo před koncem definitivně pojistily účast v dalším ročníku OP.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žiželičtí udělovali lekci produktivity

Hned od úvodního hvizdu rozhodčího Löweho se střídaly akce na obou stranách. Novák si připravoval míč ke střele na hranici velkého čtverce, ale pokus byl zblokován. Na žielické straně zase hrozily nebezpečně náběhy Korčáka.

 

V sedmé minutě dostal šikovně míč za obranu Novák na nabíhajícího Kubalíka, ale ten tváří v tvář Rokosovi selhal a mířil mimo tyče. A z protiútoku se radovali hosté. Rychlou akci rozjel po pravé straně Mejvald, vysunul Korčáka, který dokázal poslat míč před branku a Aleš Schánel poslal míč přízemní střelou do sítě - 0:1.

 

Přesto byli Nučičtí aktivnější, ale koncovka žalostná. Prudký centr Šulce nenašel ani Kubalíka ani Nováka. Kubalíka, který využil promáchnutí Živného, vychytal v další tutovce Rokos. Tisíciprocentní šanci zazdil nučický Novák. Skákavou střelu Šulce vyrazil Rokos jen před sebe a dobíhající Novák překopl ze dvou metrů bránu.

 

Do brejku se po přiťuknutí Kubalíka dostával Chromý, ale bohužel nemá jeho rychlost a průnik nedotáhl. Hosté v této době zahrozili jen po rohovém kopu, který Korčák mířil přímo do branky, ale Krutský stačil včas zasáhnout.

 

Vyrovnání se ale Nučice nakonec dočkaly. Z nejsložitější šance, kdy Filip Kubalík přesprintoval Živného, dokázal tento hráč z úhlu prostřelit Rokose - 1:1. Ale o šest minut později šly do vedení zase hosté. Střelu Šulce lapil Rokos a rychle nakopl míč dopředu. Korčák hlavou prodloužil, Jakub Novotný byl rychlejší než Jelínek a zakončil přesně - 1:2.

 

V poslední minutě měly Žiželice ještě jednu příležitost a byla to jejich první nevyužitá šance. Schánel ze strany zakončoval těsně vedle.

Matný výkon Nučic na změnu stavu nestačil

Druhý poločas poznamenal hustý déšť a dešťové kapky přinesly více štěstí hostům. Domácí se sice tlačili za vyrovnáním, ale byl to platonický tlak. Pokusy o střelbu z větší vzdálenosti Chromého či Bradáče Rokose neohrozily. Vlasákovu slabou střelu po rohovém kopu lapil Rokos, hlavička Nevšímala trefila jen obránce.

 

Zato Žiželičtí využili každou příležitost k rychlému protiútoku a po první nebezpečné akci zakončoval Korčák z voleje metr vedle Krutského brány. Druhý brejk už hosté dotáhli ke gólu. Jakub Korčák vzal vše na sebe. Mohl i přihrávat na Schánela, ale šel do souboje s Jelínkem, obehrál ho, tělem si odstavil dalšího obránce a dělovkou pod břevno zakončil - 1:3. Ten samý hráč pak přidal i čtvrtou branku a Žiželičtí mohli slavit záchranu - 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Kdybychom proměnili polovinu z vytvořených šancí, tak bychom vyhráli, bohužel naši útočníci neměli svůj den. Naopak na druhé straně hrál výborně Korčák, který nás sám dokázal porazit. Hosté bojovali o bytí v okresním přeboru a na hřišti to bylo znát. Jim šlo o vše, přijela s nimi i slušná divácká kulisa a v zápase si vyhrát zasloužili.

SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Domácí byli v utkání aktivnější, ale selhávali v koncovce a nám tam spadlo kromě dvou šancí vše. V prvním poločase domácí velmi dobře kombinovali, ale selhávali v koncovce. Náš tým spoléhal na rychlé protiútoky a dva jsme proměnili. Ve druhé půlce nám pomohl déšť. Domácím ztěžovalo mokré hřiště kombinace a my se nadále spoléhali na rychlé brejky. Domácí ve snaze o vyrovnání otevřeli zadní vrátka a nám se povedlo ke konci dvěma brankami Korčáka zápas dotáhnout do vítězného konce. Což máme velkou radost,že se nám podařilo udržet OP.



Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 4
Rozhodčí - : 5
Výkon domácích - TJ Nučice: 4
Výkon hostů - SK Žiželice: 6
Hodnocení hráčů - domácí: Tomáš Vlasák - 3, Petr Nevšímal - 4, Jan Vedral - 4, Jan Jelínek - 3, Matěj Chromý - 4, Filip Kubalík - 4, Kamil Hurtík - 2, Jakub Novák - 3, Petr Bradáč - 2, Marek Šulc - 4, Dominik Kočí - 4, Tomáš Krutský - 4,
Jirka Stoupa

Expert: Adam Baško
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Žiželice se vyškrábaly ze sestupových vod, ale potřebují svoji pozici potvrdit. Jen na hřišti týmu jara to bude těžké

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích