2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodly dva góly ze závěrů poločasů


Branky


30

Domácí Jevany byly favoritem proti zdecimované Čechii, ale hosté dokázali odolávat až do závěru poločasu. Druhý, rozhodující gól padl až dvanáct minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po sporné situaci otevřel skóre Janouch

Tuklatskou Čechii nepotkalo jaro v optimální formě, která je hlavně způsobena zdravotními komplikacemi tuklatských hráčů. Čechie získala body v prvním jarním utkání a od té doby je jejich bodový zisk na nule. Jevany jsou na tom přesně naopak posledních pět kol je bodový zisk maximální. Dal se tedy očekávat jednoznačný zápas, ale ...

 

"Do utkání jsme slepili sestavu a šli jsme s defenzivní taktikou", přiznal hostující trenér Roman Nešpor a vysvětlil: "Nakrátko se nám vrátil do sestavy Jiří Vondráček, což bylo znát, vypomohl se zraněným ramenem i Michal Procházka, za to mu chci poděkovat."

 

Utkání začalo podle předpokladů tlakem domácích hráčů, kteří přišpendlili hosty k jejich šestnáctce. Logicky z této převahy plynuly i gólové šance, ale jejich proměňování bylo klíčem k možnému úspěchu Čechie. Domácí borci totiž zahodili téměř vše. Nepřesné zakončení, trefování brankové konstrukce a navíc výborný Pazdera v bráně Tuklat bylo příčinou, že na ukazateli svítil dlouho stav 0:0. 

 

Teprve tři minuty před poločasovou přestávkou předvedl samostatnou akci David Janouch a poprvé rozjásal domácí - 1:0. Hosté sice reklamovali míč v autu, ale rozhodčí situaci pustil. "Na to nemůžeme spoléhat", rozčiloval se Roman Nešpor: "To musíme vždycky dohrát."

Neuznaná branka hostů pro ofsajd

Hosté do druhé půle vystřídali a nastoupil Goll, který dorazil se zpožděním. Toto střídání oživilo hru Čechie a protože výkon domácích hráčů byl nepřesný a místo kombinace se uchylovali k sólovým akcím, které neměly naději na úspěch, dostávali se do šancí i Tuklatští.

 

Ale protože v tomto zápase kralovali gólmani, šance zůstaly dlouho na obou stranách nevyužité. I tak se hosté dočkali vyrovnání, které ovšem hlavní rozhodčí neuznal a odpískal ofsajdové postavení střelce.

 

Konečný výsledek tak stanovil Jakub Novák, který dvanáct minut před koncem doklepl do sítě centrovaný míč - 2:0. Jevanští tak s notnou dávkou štěstí přehráli oslabené Tuklaty a nadále pokračuje jejich tříbodová šňůra.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a hostující tým jsme zatlačili hluboko do defenzivy. Bylo jen otázkou času, kolik branek vstřelíme. Bohužel, opak byl pravdou. Trefovali jsme konstrukci soupeřovy brány a rozchytali brankáře. Jedinou branku vstřelil po samostatné akci Janouch. Do druhého poločasu jsme si v kabině řekli, že zpřesníme přihrávky a koncovku. Opět zůstalo jen u přání. Zcela jsme se přizpůsobili hře nakopávaných míčů a místo přihrávek volili sóla. Hra byla rozkouskovaná a velmi špatná. Tuklaty vycítily šanci bodovat, a tak se neustále tlačily před naši bránu, kde nad všemi vyčníval výborný brankář Zoul. Jen díky němu jsme neinkasovali. Uklidnění přinesla 78. minuta, kdy Novák J. dorazil centrovaný míč do brány. Nutno říci, že nás hosté svoji hrou velmi potrápili.

Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, trenér: Náš výkon byl bojovný a budeme se snažit na něj navázat v dalším utkání, kdy nás čekají Pečky, vedoucí celek. Za výkon týmu v Jevanech klukům děkuji! Dále bych nechal tento zápas bez komentáře, nedá mi to a chtěl bych se vrátit k utkání s Libodřicemi, respektive k vyjádření trenéra pana Zelinky. Pane Zelinko, chování vaší lavičky u nás se při fotbale stane, člověk občas vypění, i když na fotbal chodí děti a měli bychom se ovládat, ale dokáži pochopit. Ovšem když jsem si přečetl Váš nesmyslný komentář k utkání o rozhodčím, tak jsem se nejdřív začal smát a pak jsem si říkal, že jsme byli na jiném utkání, zeptejte se Vašich hráčů, jestli to viděli stejně, protože během diskuze v utkání, od vašich hráčů padaly objektivní názory, což se o Vašem říct nedá. Lepší nechat okomentovat utkání někoho jiného. PS: Červené kartě pro našeho hráče se divili i Vaši kluci na hřišti…



Sestavy


FC Jevany
M. Zoul [-] - T. Birkuš [-] , J. Bečvařík [-] , J. Novák [-] - M. Hybner [-] , L. Sochůrek [-] (83. J. Chaloupka [-] ) , T. Novák [-] (70. M. Ravizza [-] ) - D. Janouch [-] - Z. Čechák [-] , J. Popelka [-] , M. Štefančík [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - J. Vondráček [-] , V. Procházka [-] , J. Vyhnal [-] , L. Sitter [-] , M. Pytloun [-] , M. Procházka [-] (46. T. Kuneš [-] ) , J. Vébr [-] , M. Kotala [-] , P. Jambor [-] , L. Werbynský [-]

ŽK: 44. M. Štefančík , 75. D. Janouch , 82. J. Popelka - 51. J. Vébr , 87. T. Kuneš .
Hráči zápasu: M. Zoul , J. Bečvařík - L. Sitter , J. Pazdera .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - LAHODA Jan (N), PAZDERA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek, Vedení klubu - SK Dobřichov | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Přeju pevné nervy do Tuklat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Tuklatská Čechie je rozklížená a Jevany v laufu. Papírově je to jasná záležitost, ale... Nechme se překvapit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích