Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr soutěže konečně na jaře za tři body


30

Předposlední tým tabulky hostil vedoucí celek, kterému se zatím příliš nedařilo. Ale v tomto zápase na tento fakt daly Pečky zapomenout a Žiželice převálcovaly. Tři branky si připsal Štěpán Růžička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výkony Štěpána Růžičky rostou zápas od zápasu

Ve slunečném odpoledni se na hřišti v Žiželicích představil celek AFK Pečky, dosavadní vedoucí tým okresního přeboru. Vzhledem k předposlednímu místu domácích se dal papírově očekávat jasný zápas, ale Pečky v prvních třech jarních kolech nepotvrzují roli favorita a klopýtají. V tomto faktu mohly vidět Žížalky svoji šanci.

 

Hosté ale přijeli s jasně stanovenou taktikou: "Musím říci, že domácí tým často neuvěřitelně chybuje v obraně a my bychom toho chtěli využít", nastínil plány Petr Šafránek, trenér hostů a prozradil další střípky taktiky: "Víme, že největší nebezpečí nám hrozí od Korčáka a tak ho nesmíme připouštět do hry a navíc jsme jsme připraveni hrát dobře zorganizovanou obranu a mít tak dost prostoru na protiútoky. Tohle vše může být základ naší výhry."

 

Jakékoliv naděje domácích na bodový zisk utnuly Pečky hned v úvodu. Výbroný výkon předvedl Štěpán Růžička a už v osmé minutě poprvé otevřel skóre - 0:1. Vzápětí měly Pečky další šanci na zvýšení náskoku, ale neproměnily a musely si počkat na další branky. Mezi třicátou a čtyřicátou minutou cílil do černého Martin Materna a po něm opět Štěpán Růžička - 0:3. To byl poločasový výsledek.

 

Pečky komplikace nepřipustily

I ve druhém poločae na hřišti dominovalo hostující AFK. Po hodině hry šoupli Pečáci další dva kousky za záda Micala. U obou byl zase Štěpán Růžička, jeden dal a na druhý přihrával Tomášovi Křivskému - 0:5.

 

Čestný úspěch domácích si připsal Jiří Fořt deset minut před koncem. Konečný stav 1:5 tak může vrátit sebedůvěru Pečkám, další domácí prohra Žiželic je varující. Mužem zápasu pak je Štěpán Růžička, který vsítil hattrick: "Mám radost z výkonu Štěpána Růžičky, který byl u všech našich branek a jeho výkon s každou brankou rostl", netajil se radostí Petr Šafránek.



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Luděk Špaček, trenér: Musíme si přiznat, že jsme nepodali optimální výkon. Myslím si, že se na nás projevila tíha domácího prostředí. Neumím si vysvětlit, proč venku hrajeme pěkný fotbal a doma se trápíme. Naše cesta za záchranou bude hodně těžká. Do konce soutěže zbývá devět kol. Musíme bodovat s někým jiným. Jedná se o druhou porážku ze dvou kol na domácí půdě. To je velmi znatelné. Pokud nepřivezeme body ze hřiště soupeře, tak bude velmi těžké a složité se zachránit.

AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Z vítězství máme radost a očekávám, že nám přinese větší klid a herní pohodu do dalších zápasů. Do podzimní formy máme ještě daleko, ale se zlepšenou hrací plochou se začíname zlepšovat a řada hráčů se dostává do očekávané formy. Zápas jsme začali rychlou brankou a během několika minut jsme mohli vést již 0-2, ale nedali jsme a tak jsme si na další dvě branky museli počkat naštěstí jen do konce prvního poločasu. Ve druhém poločasu jsme již nepřipustili žádné drama a utkání jsme v klidu dovedli do vítězného konce.



Sestavy


SK Žiželice
D. Mical [-] - J. Novotný [-] , L. Bláha [-] (46. J. Fořt [-] ) , D. Mejvald [-] , J. Korčák [-] , V. Konhefr [-] (62. L. Špaček [-] ) , M. Jirkov [-] , D. Chlupáč [-] , M. Živný [-] , M. Bubeník [-] (67. M. Midloch ml. [-] ) , A. Apiján [-]

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - J. Lindner [-] , T. Křivský [-] , J. Králík [-] (71. M. Štégl [-] ) , M. Novák [-] (84. O. Richter [-] ) , Š. Růžička [-] , M. Modrovič [-] , M. Materna [-] (76. L. Novák [-] ) , J. Konůpek [-] , T. Plaček [-] , T. Holub [-]

ŽK: 61. J. Králík , 86. T. Holub .
Hráči zápasu: Š. Růžička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: POKLOP Petr - MIDLOCH Michal (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Trenér - Čechie Tuklaty | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Žížaly vylézají po dešti. Tak tentokrat za 3 body

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Petr Jambor
Tip experta: výhra hostů

Vedoucí tým na jaře jen paběrkuje, pouhé dva body. Kde jinde je získat než v utkání s předposledním. Ale pozor! Žiželičtí budou nebezpeční. A podzimní debakl jistě ještě nezapomněli.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů