Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 16:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěnovice šly do vedení, ale Hradešice předvedly parádní obrat


Branky


9

Štěnovice nezvládly zápas s Hradešicemi, které přitom nastoupily s několika dorostenci v sestavě...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Štěnovic dorazili hosté v sestavě, která rozhodně nebyla kompletní, a tak je museli doplnit dorostenci, kteří sehráli svůj zápas dopoledne. Na začátku utkání měli domácí převahu a vypracovali si dobré příležitosti ke skórování, ale v těchto momentech hosty skvělými zákroky podržel brankář. Přesto se domácí ujali vedení, Hradešičtí ještě do poločasu dokázali srovnat, když se tečovanou střelou zpoza vápna prosadil Franta Melka.

 

Do druhého poločasu museli hosté nastoupit již se třetím dorostencem v poli, na jejich výkonu to ale nebylo znát. Herně byli lepší, domácí hrozili hlavně z brejků, příliš nebezpeční ale nebyli. Do vedení se hosté dostali zásluhou Vaška Panušky, který přeloboval vybíhajícího brankáře domácích. I nadále byli hosté lepším týmem a dokázali po rohovém kopu navýšit svoje vedení, když se poprvé mezi muži gólově prosadil Martin Frančík. Těsně před koncem utkání hosté svoji výhru potvrdili. Tentokrát vstřelil branku po přihrávce od dalšího dorostence Matěje Poleny Míra Kodýtek. 

 

Více zde: https://tj-sokol-hradesice.webnode.cz/



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hradešice
František Melka (trenér): Dnes jsme potvrdili dobrou formu z předešlých zápasů a zvítězili na půdě čtvrtého týmu tabulky. Škoda, že jsme se nevzpamatovali o pár týdnů dříve. Uvidíme, jestli nám tahle výhra pomůže v boji o záchranu.



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
S. Protivínský [-] - J. Will [-] , Z. Švec [-] , I. Tovstyy [-] (80. R. Haišman [-] ) , J. Fremr [-] - P. Volf [-] (80. T. Fink [-] ) , T. Belan [-] , M. Barnáš [-] , O. Kastelic [-] (90. O. Hucl [-] ) - M. Krásný [-] , V. Týml [-]

TJ Sokol Hradešice
F. Míček [-] - L. Šmrha [-] , M. Frančík [-] , M. Buchta [-] , V. Kotiš [-] - L. Zdichynec [-] (46. T. Soukup [-] ) , M. Frančík [-] (88. M. Polena [-] ) , F. Melka [-] , V. Panuška [-] - D. Vaněček [-] , M. Kodýtek [-] -

ŽK: 68. J. Will , 82. J. Fremr - 80. V. Panuška , 82. F. Míček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kalík Michal - MAROUŠEK Karel, KOMÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích