R. Kába 26.
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 16:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín přivezl tři body ze Svéradic


Branky


26. R. Kába - 11. T. Velek , 39. J. Cihlář
21

Okresní derby bylo bohaté na šance na obou stranách, přineslo hodně dramatických situací a také tři důležité body, které by měly Mochtínu přinést jistotu účasti v I.A třídě i v novém soutěžním ročníku 2018/2019. 

Bohužel, pro domácí je naopak situace hodně svízelná. Body jim chybí, budou muset pravděpodobně bojovat v baráži o udržení se v této soutěži. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

Svéradicím vyšel úvod zápasu skvěle, v 8.minutě mohly klidně vyhrávat 3:0. Mochtínská obrana totiž hořela jak papír, tři průniky po levé straně přes J.Žiaka a tři gólovky bravurně zlikvidoval golman Petr Kodeš. 

Hostům vyšla báječně první brejková akce v 11.minutě, kdy Zb. Smolík utekl po levé straně a jeho prudký centr zakončil nechytatelně Tomáš Velek úvodním golem - 0:1. Tato branka pomohla všem hráčům k uklidnění a ve 20.min. to mohlo být již 0:2, když hlavičku J.Cihláře nohou vyráží domácí golman. Svéradice však šly za vyrovnáním, nutily bránicí hráče k chybám. 

Ve 23.min. Kodeš chytil další golovku, ale ve 26.min. (po sérii rohových kopů) se dostává k hlavičkovému zakončení domácí Kába , srovnává na 1:1. Tlak domácích pokračuje, obrana hostů hraje nejistě, naštěstí domácí střelci nemají den. To na druhé straně trefuje ve 32.min. přímo z rohu Jar. Cihlář přední tyč domácí brány, o dvě min. později po centru Tom. Velka kapitán Jiří Dolejš ve skluzu trefuje znovu levou tyč domácí brány - gól visí ve vzduchu. Přichází záhy - ve 39.min. hosté doslova vyšachovali přesnou kombinací domácí obranu, Jar. Cihlář pohodlně do prázdné brány skóruje, posílá svůj tým do vedení 1:2.

 

Neproměněná penalta

Po přestávce Mochtín kontroloval hru, byl běhavější, držel soupeře co nejdál od své branky. Hráči bojovali, zisk tří bodů byl blízko. V 78.min. však přišel šok, když rozhodčí Chmelík nařizuje proti Mochtínu. Domácí kapitán a kanonýr V. Beránek ji však nezahrál dobře, golman mu směr střely vystihnul, míč chytá a zachraňuje Mochtínu vedení. To mohl v 84. min. po brejkovém úniku navýšit další mladík V. Pretzelmayer, ale zaváhal v zakončení i v přihrávce na svého spoluhráče - bratrance Jaroslava, míč mu v poslední chvíli vypíchnul na roh domácí obránce. Výhru si již mochtín v závěru pohlídal, odváží si ze Svéradic tři cenné body.

 



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , M. Jiřinec [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , S. Krejčík [-] , M. Chaloupka [-] (62. P. Chládek [-] ) , V. Beránek [-] , F. Nováček [-] , V. Brůha [-] , D. Klas [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] (62. J. Pretzelmayer [-] ) , J. Bejvl [-] , D. Gajdušek [-] , J. Cihlář [-] , V. Pretzelmayer [-] , J. Šafránek [-] (79. J. Čeleda [-] ) , T. Velek [-] , J. Žiak [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-]

ŽK: 45. M. Chaloupka , 51. F. Nováček , 75. A. Vachuška - 52. J. Žiak .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: Chmelík Miroslav - MIFKOVÁ Hedvika, ČERVENÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích