1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín překvapil, ze zápasu s Tlumačovem získal bod


Branky


26

V neděli 13. května 2018 přijel do Mochtína suverénní lídr I.A třídy Start Tlumačov, který je již jednou nohou v Krajském přeboru. Domácí tým na podzim prohrál v Tlumačově rekordně 0:7 a i tentokráte byli hosté favority. Mochtínští ale podali výborný výkon, sahali po třech bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Padl v prvním poločase jeden gól nebo dva?

Domácím vyšel skvěle začátek utkání. Již ve 2. minutě otevřel skóre parádní střelou do šibenice z rohu velkého vápna Zbyněk Smolík - 1:0.

Hosty branka zaskočila a vyburcovala zároveň. Od 12. do 15. minuty dvakrát vystřelili nebezpečně na branku, gólman Mochtína Petr Kodeš byl připraven. Ve 21. min. se dostal do nečekané šance Jar. Pretzelmayer, ale mířil těsně vedle tyče.

Hrála se naprosto vyrovnaná partie. Ve 30. minutě však přichází hosté vyrovnání brankou - nebrankou, kterou hlavní rozhodčí Duspiva hostům uznává na základě signalizace asistenta Zd. Říhy - 1:1. Střelcem byl Pfeifer.

Pro domácí hráče to byla velká křivda, protože jsou přesvědčeni, že míč v žádném případě nepřekročil brankovou čáru.

V druhém poločase se prakticky nic nedělo

Ve druhém poločase to byl vyrovnaný boj, gólů, ani větších šancí se však fanoušci obou táborů nedočkali a tak následoval penaltový rozstřel.

Bod navíc pro hostující Tlumačov

V rozstřelu byli tentokráte lepší hosté, kteří odjeli domů z dvěma body, Mochtínu zbyl jeden. Za Mochtín dali penaltu Jiří Dolejš a Jaroslav Cihlář, nedali David Gajdušek a Jar. Pretzelmayer, hosté byli v penaltách bezchybní.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] , J. Pretzelmayer [-] , J. Šafránek [-] (61. T. Velek [-] ) , D. Gajdušek [-] , J. Cihlář [-] , V. Pretzelmayer [-] , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-]

TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - M. Tesař [-] - L. Leitl [-] - J. Pfeifer [-] - M. Wolf [-] , J. Bárta [-] (83. L. Hruška [-] ) , J. Malík [-] , R. Šindelář [-] , F. Copák [-] , J. Podestát [-] , J. Brichcín [-] (68. M. Frček [-] )

ŽK: 30. P. Kodeš , 30. J. Dolejš , 89. D. Gajdušek - L. Leitl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Duspiva Václav - VOCELKA Milan, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

František Blažek

Expert: Tomáš Voráček
Tip experta: výhra hostů

Tým Tlumačova je v letošní sezoně suverénní, mají zkušený a na všech pozicích silně obsazený mančaft. V Mochtíně není snadné vyhrát, ale Tlumačov zde potvrdí své postavení v tabulce a odveze si 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů