Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 13:30

24.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: I do třetice Štěchovice bavily přestřelkou, v Čížové ale tentokráte berou tři body


Branky


34. M. Jirouš (p.) , 59. M. Jirouš (p.) , 80. R. Zahrádka - 2. L. Jakobovský , 19. L. Jakobovský , 22. L. Batka , 46. L. Batka
22

Po dvou domácích zápasech, ve kterých padlo shodně dvakrát šest branek, vyrazily Štěchovice do Čížové. Proti předposlednímu týmu tabulky se poměrně lehce dostaly do vedení 3:0 a pak to začalo. Na startu druhého poločasu využil druhé chyby domácího gólmana Batka a zvýšil na 4:1 z pohledu Štěchovice. Jenže Čížová se nevzdala a v závěru málem vyrovnala. Celkový účet tří zápasů Štěchovice? Padlo devatenáct gólů a vybojovaly solidních sedm bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěchovice si vytvořily třígólové vedení

Vstup do zápasu byl z pohledu Štěchovic skvělý, ve druhé minutě centroval Těžký před bránu, kde Batka zakončoval hlavou nepřesně, ale balon usměrnil k Jakobovskému, jehož střelu si gólman Kratochvíl nepochopitelně nechal propadnout za svá záda, ačkoliv balon chytil – 0:1. Zvýšit vedení se pokoušeli Batka, Busta, L. Novák i Volešák, ale Kratochvíl nekapituloval. Inkasoval až po další pohledné akci Štěchovic v 19. minutě, když opět centroval Těžký z levé strany na Batku, který v tomto případě cíleně prodlužoval k Jakobovskému a ten z téměř stejného postavení propálil Kratochvíla – 0:2. Než se hráči Čížové smířili s druhým gólem, rozehrávali potřetí.

 

Ve 22. minutě rozehrál Volešák rohový kop, balon prodloužil u bližší tyče Kučera přímo k Batkovi, který balon doklepl za záda gólmana – 0:3. Chvíli poté se domácí podruhé dožadovali odpískání penalty, ale rozhodčí jejich přání nevyslyšel a následně mohli opět udeřit hosté, když Sulík dokázal poslat balon přímo před prázdnou bránu, kde však žádný z jeho spoluhráčů nebyl. Vytoužené penalty se Čížová dočkala v 34. minutě, v jednom ze soubojů Pavlík fauloval soupeře a chvíli poté se ze snížení stavu radoval Jirouš – 1:3. Čtyři minuty před koncem poločasu se málem domácí radovali z kontaktního gólu, když Dvořák prolétl okolo Kučery a ztroskotal až při pokusu o překonání Štěpanovského, který byl na správném místě. Udeřit mohly i Štěchovice, ale rohový kop Volešáka zakončoval těžký v dobré pozici mimo.

Čížová byla blízko vyrovnání

Návrat z kabin se opět nepovedl Kratochvílovi, který hned ve 46. minutě neudržel slabší pokus Volešáka a Batka mohl slavit svůj druhý gól z dorážky – 1:4. Dvě minuty poté nastřelil Sulík břevno a zdálo se, že to bude pro hosty pouze dohrávání zápasu. Jenže jak už tomu bohužel v posledních zápasech bylo, soupeř se opět dostal do hry. Několik rohový kopů hosté nevyužili a tak udeřila Čížová z další penalty, kterou vybojovala po faulu Švejdy. Exekuce se ujal opět Jirouš a v 59. minutě snížil na rozdíl dvou gólů, ačkoliv Štěpanovský vystihl směr jeho střely – 2:4. Deset minut poté Štěchovice ztratily balon v útoku a domácí se hnali do protiútoku dva na jednoho, který naštěstí pro hosty Nečas nezakončil ideálně.

 

Aktivitu i tak převzali domácí, v 74. minutě vyrazil Štěpanovský pokus Jirouše z dálky a o odpověď se pokusil L. Novák, který po delší kombinaci hostů mířil nad břevno. Osmdesátá minuta nabídla nejprve bravurní zákrok Štěpanovského při pokusu Jirouše, ale po rohovém kopu inkasoval po pohotovém zakončení Zahrádky – 3:4. Závěr zápasu tak byl poměrně hektický, Čížová se hnala za vyrovnáním a v 90. minutě k tomu získala perfektní možnost – přímý kop z ideální vzdálenosti. K rozehrávce se postavil Jirouš a mířil přesně pod břevno, jenže tam byla rukavice Štěpanovského, který skvělým zákrokem Jiroušovu střelu zneškodnil a potvrdil zisk tří bodů Štěchovic.

 

Autor: Michal Kunc / www.fotbalstechovice.cz



Ohlasy k zápasu



Povltavská Fotbalová Akademie
Michal Kunc (redaktor): „Od tohoto zápasu jsem očekával zisk tří bodů, nicméně rozhodně to už před zápasem nebylo jednoznačné. Úvod zápasu a prvních pětadvacet minut ale vypadalo skvěle, tři góly v síti domácích a zdálo by se, že je hotovo. Ani proměněná penalta na 1:3 mi nepřišla jako trhlina v plánu. Navíc po návratu padl další gól a bylo to 1:4… Bohužel, tradičně jsme se soupeřem nechali přehrát a můžeme být rádi, že v závěru Štěpanovský vytáhl přesný pokus Jirouše, protože ztratit vedení o tři góly s předposledním týmem tabulky, to by byla opravdu ostuda. Nicméně domácím patří za druhý poločas pochvala, hráli velmi dobře. Hráčem zápasu byl z mého pohledu opět útočník Lukáš Batka s bilancí 2+2.“



Sestavy


TJ Sokol Čížová
P. Kratochvíl [-] - D. Pedro [-] , D. Novák [-] (56. B. Havel [-] ) , F. Vacovský [-] - M. Held [-] , L. Dvořák [-] (67. P. Janda [-] ) , L. Bálek [-] (56. R. Zahrádka [-] ) , M. Kočí [-] (35. M. Rozhoň [-] ) , L. Mudra [-] , R. Nečas [-] - M. Jirouš [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
M. Štěpanovský [-] - M. Švejda [-] , Š. Těžký [-] (46. J. Košata [-] ) , M. Sulík [-] (70. M. Štědronský [-] ) , F. Busta [-] , L. Novák [-] (91. M. Šum [-] ) , L. Batka [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (92. P. Příhoda [-] ) , T. Pavlík [-] , L. Jakobovský [-]

ŽK: 27. M. Held , 75. L. Mudra , 85. M. Jirouš - 33. T. Pavlík , 58. M. Švejda , 61. M. Sulík , 87. L. Jakobovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Raplík Lukáš - ČECHLOVSKÝ Ondřej, DUJSÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Kunc

Expert: Martin Uvíra
Tip experta: remíza

I když Čížové patří předposlední místo, myslím si že urve se Štěchovicemi v domácím prostředí alespoň bod.

Tip: výhra hostů

Rozhodně to není tutový zápas. Do Čížové jedeme odehrát zápas bez nervů. Domácí se už loučí s třetí ligou, naše mužstvo netíží boje o udržení. Takže se odehraje pěkný fotbal a rozhodne kvalita naší základní sestavy.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza