0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 16:30

22.kolo, Vysočina | Pelhřimov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senožaty s Velkou Chyškou zakončily sezónu remízou


Branky


0

Oba týmy podaly nadprůměrný výkon. Hráči se rychle napadali, takže nebyla nouze o souboje a rychlou kombinaci. V zápase tak nakonec gól nepadl. Vzhledem k průběhu je dělba bodů spravedlivá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měli mírnou převahu hosté. Ale ani jim se nedařilo dostávat se do vyložených šancí. Hodně zajímavá akce se narodila ve 31. minutě. Hostující záložník napřáhl z poza velkého vápna. Míč se odrazil od břevna dolů k brankové čáře a odtud do náruče gólmana. Hosté se radovali, domácí pokračovali ve hře. Ani hlavní rozhodčí Kolář míč za brankovou čárou neviděl. Druhý poločas už patřil spíše domácím. Jenže všechny čtyři stoprocentní šance zlikvidoval i za pomocí brankové konstrukce hostující brankář Štamberk.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Senožaty
Ladislav Mareš, trenér Senožat: V zápase už o nic nešlo a hrálo se za velkého horka. Oba tým však podaly výkon, který diváky bavil, i když bez gólového koření.




Sestavy


TJ Sokol Senožaty
I. Večeřa [-] - K. Sýs [-] , K. Mareš [-] , M. Burda [-] , J. Mareš [-] - J. Vlk [-] , J. Cibula [-] , M. Večeřa [-] , M. Koželuh [-] - R. Jankůj [-] (86. L. Mareš [-] ) , M. Pilát [-]

TJ Strážiště Velká Chyška
M. Štamberk [-] - M. Mička [-] , L. Krch [-] , M. Berka [-] , J. Rathouský [-] - M. Malina [-] , V. Bartoška [-] , J. Zamrzla [-] (40. D. Střádal [-] ) , R. Havlíček [-] - L. Zelenka [-]

ŽK: 71. M. Berka .
Hráči zápasu: I. Večeřa - M. Štamberk .
Místo: Senožaty. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.