0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:00

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lipí si odváží z Koloděj první jarní body


Branky


25

Až ve třetím jarním utkání se fotbalisté Lipíčka dočkali prvního vítězství. Na hřišti Koloděj se neodehrálo žádné velkolepé fotbalové představení, důležité pro ně však jsou tři body a ty mají! V první půli hosté třikrát udeřili ze standardky a bylo prakticky rozhodnuto. Trefovali se Zdeněk Jinek, Jiří Holinka a Jiří Říha. Domácí měli největší šanci na snížení deset minut před koncem, Macháček však Brázdovi penaltu chytil. A tak si poslední slovo vzal Jiří Říha a ještě skóre kosmeticky upravil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Jak už tomu v Kolodějích bývá, samotné utkání příliš fotbalové krásy nepobralo. Malé hřiště, těžký terén a hra domácích založená na dlouhých nákopech a osobních soubojích kombinačnímu fotbalu příliš nenahrávají. A ani tento zápas nebyl výjimkou. Za výhrou hosty nasměrovaly dvě totožné situace ze 6. a 12. minuty, kdy zahrávali dva rohové kopy. V prvním případě posadil Petr Kaše balón na hlavu Zdeňka Jinka číhajícího na přední tyči  - 0:1. V tom druhém se situace opakovala jen s tím rozdílem, že balón propadl ke kopačkám Jiřího Holinky a ten ho dopravil za záda Švehly - 0:2. To byl pro domácí šok, naopak pro Lipíčko obrovské povzbuzení do dalších minut. Ve 27. minutě navíc dlouhý aut Zdeňka Jinka prodloužil hlavou Kruťko na zadní tyč, kde domácí nechali zcela volného Jiřího Říhu - 0:3. Pět minut před koncem úvodního dějství dostali domácí po faulu Martina Svobody možnost přímého kopu z velmi nebezpečné pozice. K balónu se postavil Brázda a vyslal velice jedovatý projektil, Macháček ale výtečným zákrokem vyrazil na roh.

Lipí nepřipustilo zdramatizování výsledku

Jestliže v prvním poločase viděla zhruba osmdesátka diváků alespoň několik zajímavých situací, ze druhého poločasu je musely bolet oči. Šlo především o oboustrannou nakopávanou, ve které měl zvítězit ten, kdo dokopne výš, nebo dál. Hosty to však až tolik trápit nemuselo, jelikož měli nahráno a celkem v poklidu si hlídali tříbrankové vedení. První výraznější vzrušení přinesla až 80. minuta. To po souboji Mojžíše s domácím hráčem nařídil po celé utkání výborně pískající rozhodčí Prinz pokutový kop. K tomu se postavil Brázda, ovšem stejně jako ve 40. minutě, tak i tentokrát se radoval gólman Lipíčka Macháček. A tak si poslední slovo vzal Jiří Říha, jehož "pumelice" doskákala až do branky - 0:4. Lipíčko tak teprve podruhé v letošní sezóně uspělo na venkovním hřišti a slaví první jarní bodový zisk. Pro Jirku Macháčka se jednalo o třetí čisté konto v probíhající sezóně. Již tuto sobotu 14. dubna (netradičně) je čeká nesmírně náročné domácí utkání, kdy přivítají suverénního lídra soutěže Lokomotivu.

Zdroj: https://www.tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lipí
Petr Kaše (hráč): Věděli jsme, že nás v Kolodějích nečeká nic jednoduchého, přesto jsme chtěli poprvé na jaře bodovat, což se nakonec díky bohu povedlo. Jinak se hrála spíš nakopávaná, kterou rozhodly naše standardky a bezchybný Jirka Macháček v naší brance. Pochválit musím hlavního rozhodčího Prinze, který pískal velice dobře. Více takových. Teď nás čeká Lokotka a to bude jiný kafe.



Sestavy


SK Koloděje nad Lužnicí
F. Švehla [-] - K. Kohout [-] , L. Polida [-] - V. Nesvačil [-] , S. Melnykovskyi [-] , J. Kubíček [-] , A. Baťha [-] , F. Puchýř [-] , T. Kubíček [-] , J. Deák [-] - M. Jansa [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - T. Jinek [-] , J. Holinka [-] , J. Říha [-] , J. Růžička [-] , Z. Jinek [-] , L. Kruťko [-] , P. Kaše [-] , J. Zoch [-] , M. Svoboda [-] , V. Radouch [-]

ŽK: 38. M. Svoboda , 62. O. Kaše , 79. V. Radouch .
Hráči zápasu: J. Macháček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRINZ Štěpán - POLIDA Václav (N), STRÁDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Hosté si přijedou zahrát fotbal, ovšem Koloděje hrajou jenom nakopávanou a “Lipčáci” se jim podřídí. Péťa “Mrďák” Káša sice rozvlní síť neskutečným způsobem, ovšem na výhru to stačit nebude a zápas skončí remízou.

Tip: výhra hostů

I když se hraje v Kolodějích strašně těžko, tak věřím, že tento zápas Lipí už urve, potřebujou naplno bodovat jako sůl.

Tip: remíza

Domácí mě výsledkově překvapili minulý týden v Chrášťanech, naopak Lipí se na jaře nepotkalo s formou. Ale přikláním se k tomu, že domáci minimálně všechny body nepustí. Lipí přeji, aby se chytlo aspoň bodem na hřišti soupeře.

Tip: výhra hostů

tohle bude první vítězství Lipí na jaře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích