Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 17:00

22.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit tentokrát nezaváhal, České Velenice rozstřílely Číměř


Branky


30

Fotbalisté Českých Velenic po minulém zápase bez vítězství zabrali. Veleničtí skolili na domácí půdě pěti góly Číměř a dostali se opět na první místo tabulky. Vypadá to, že tahanice o postup do vyšší soutěže bude až do posledního kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho (vedoucí mužstva): Utkání jsme začali velmi dobře a hned z první akce prokličkoval Mikudim mezi třemi hráči a dostal nás pěknou individuální akcí do vedení. Za tři minuty na to poslal Samec přehrávku ve vápně na volného Mikudima a ten zvýšil na 2:0. Začátek jak ze snu. Bohužel nás to trochu ukolébalo a po rohovém kopu snížil úplně volný Nižík. Nevyvedlo nás to z míry a v tréninkovém tempu jsme měli utkání pod kontrolou. Ve 28. minutě přihrál Mikudim volnému Banašíkovi a ten zvýšil do odkryté brány na 3:1. Za tohoto stavu se šlo do šaten. V 59. minutě byl ve vápně faulován Samec a nařízený pokutový kop bezpečně proměnil kdo jiný než Mikudim. V 65. minutě se dostal na hřiště po velkých ovacích a potlesku po skoro dvouleté pauze zaviněné zraněním náš kanonýr Milan Fiala. A během krátkého pobytu na hřišti byl vidět. Měl dvě tutovky, které bohužel neproměnil, chyběl mu klid, byla tam vidět trochu tréma. Moc se na tento okamžik těšil. V 79. minutě šel opět na soupeřova brankáře a místo zakončení tentokrát našel volného Mikudima, který si vychutnal Rešla a svým čtvrtým gólem v utkání zakončil svůj výborný výkon v tomto utkání. V závěru utkání jsme hráli spíše pouze dopředu a zapomínali jsme na zadní vrátka. Toho využil hostující Kalvas, který přetlačil našeho stopera a upravil konečný výsledek utkání. Pro nás to bylo pohodové tréninkové utkání a zcela zasloužené tři body. Hráčem tohoto zápasu je čtyřgólový Roman Mikudim.




Sestavy


TJ Lokomotiva České Velenice
T. Maroušek [-] - P. Zemánek [-] , F. Dvořák [-] - T. Kopecký [-] , V. Samec [-] , J. Bittengl [-] - J. Mikl [-] (74. J. Latifi [-] ) , R. Mikudim [-] , M. Srpek [-] , R. Banašík [-] (60. F. Malaník [-] ) , M. Jabůrek [-] (65. M. Fiala [-] )

Číměř
L. Rešl [-] - J. Havel [-] , M. Veith [-] , Z. Beneš [-] , V. Mol [-] , J. Kalvas [-] , J. Drábik [-] (62. T. Láf [-] ) , Z. Březina [-] , J. Zach [-] , P. Nižník [-] , F. Náprava [-] (53. R. Sehner [-] )

ŽK: 70. J. Bittengl - 23. J. Zach , 60. L. Rešl .
Hráči zápasu: R. Mikudim .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: CHLAŇ Jaromír - KOŘÍNEK Luboš, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Pavel Vajo
Tip experta: výhra domácích

Domácí chtějí do kraje a jednoznačně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích