1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 11:00

21.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Studená zvítězila v Peči a stále je ve hře o první místo


Branky


26

Naděje studenských fotbalistů na první místo trvá. S Pečí sice Studená prohrávala, vývoj utkání však dokázala otočit. Postaral se o to záložník Lukáš Makovička, který v 90. minutě strhl vedení na hostující stranu. Studená díky výhře 2:1 a zaváhání Českých Velenic stále drží šance na první místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první poločas

V dalším kole studenští jeli s velkým respektem do Peče stále bez klíčových hráčů. Do sestavy se vrátili Ondra Doležal a Lukáš Makovička, kvůli pracovním povinnostem ale nebyli k dispozici Martin Šimánek, Martin Bartoň a Pavel Šimek. Od začátku zápasu hosté, pro někoho možná překvapivě, vzali otěže zápasu pevně do svých rukou. Všichni hráči přistoupili k zápasu na jedničku a proto domácí borce přehrávali. Po úvodním tlaku a prvních střelách vedle v 15. minutě měli první jasnou příležitost, kdy Pospíšil krásným balónem za obranu vyzval Doležala ke skórování. Ten bohužel vyloženou šanci, kdy byl sám před gólmanem, neproměnil. Hned o minutu později se individuálně prosadil Přibyl, dostal se až sám před brankáře domácích, posledním dotykem si ale balón ukopl příliš a brankář šanci zlikvidoval. O chvíli později se protáhl Maška po lajně a jeho střelu brankář s potížemi kryl. Domácí se prakticky k ničemu nedostávali. Ve 23. minutě ale Jirka Novák vybojoval přísnou penaltu pro svůj tým. Pro Peč to byla již čtvrtá penalta na jaře. Tradičnímu spolehlivému exekutorovi Rudovi Ďuračovi, ale penaltu skvěle lapil Ondra Kadlec. V dalším průběhu hosté nadále pokračovali ve velmi dobrém výkonu, bohužel neproměňovali šance. Ve 32. minutě měl opět velkou šanci agilní Doležal, o dvě minuty později postupoval společně s Maškou sám na jednoho obránce, bohužel situaci nevyřešili dobře. Opět platilo otřepané - nedáš dostaneš - a tak domácí šli ve 35. minutě do vedení, kdy se k Ladislavu Popjakovi se štěstím odrazila střela, na hranici ofsajdu si sám před Kadlecem věděl rady – 1:0. Bohužel velké množství střel ze studenské strany na domácí bránu ke gólu v prvním poločase nevedlo.  

Hosté otočili nepříznivý stav a odváží všechny body

Do druhého poločasu hosté chtěli nastoupit stejně, chyběl jim pouze klid v zakončení, proto stále nechtěli nikam spěchat a soustředit se na kvalitu zakončení. Hned ve 47. minutě se  dostal do 100% šance kapitán David Adamec, osamocený sám před bránou hlavičkoval bohužel nad. Chuť si ovšem spravil hostující kapitán za pět minut, kdy po rohu Peleje krásně hlavou srovnal na 1:1. Zasloužené vyrovnání a velká vzpruha do zbytku poločasu. Domácí se nadále spoléhali na rychlé kontry na Jirku Nováka, kterého skvěle hlídal Kuba Pospíšil a prakticky za celý zápas ho k ničemu nepustil. Další minuty se odehrávaly hlavně před brankou domácích, kde skvěle pracovali Mitas a Doležal, bohužel druhému jmenovanému dnes přáno, při velkých šancích, nebylo. V 70. minutě se zranil Přibyl na plac musel také zraněný Šimánek. Utkání spělo k remíze, kterou by určitě domácí brali. V posledních pěti minutách byly k vidění ještě tři velké šance, nejprve si Ruda Ďurač po pasu Pepy Nováka ve velké šanci opět vylámal zuby na Kadlecovi, poté měli ještě dvě velké šance studenští. Nejprve nedokázali dorazit do branky balón z malého vápna, následně po faulu na Mašku, který ihned střídal, poslali Pelejem krásný centr na zadní tyč, kde se objevil obránce Lukáš Makovička a zaslouženě zápas rozhodl ve prospěch hostů – 2:1.

Autor: Petr Adamec

 

Statistiky zápasu:

Střely na bránu – 4:10

Střely mimo – 5:9

Rohy – 3:4

ŽK – 1:2



Ohlasy k zápasu



FK Studená
Petr Adamec (trenér): Jsem velmi spokojený s dnešním výkonem. Všichni k zápasu přistoupili ukázkově a silného soupeře jsme i bez výrazných postav přehráli, čehož si hodně cením. Působili jsme daleko kompaktněji a organizovaněji než domácí. Domácí měli prakticky jen dvě velké šance, které naštěstí jejich dnešní nejlepší hráč Ruda Ďurač neproměnil. My jsme si kus štěstí na konci za výkon zasloužili a zaslouženě vyhráli. Nejlepší hráč se těžko dnes hledá, všichni odehráli opravdu dobrý zápas. Pokud ale musím jmenovat, tak Míra Pelej dneska odehrál výborný zápas, společně s ním Karel Mitas a brankář Ondra Kadlec.



Sestavy


FC Peč
M. Hlaváček [-] - J. Zamazal [-] - R. Ďurač [-] , O. Hes [-] (84. M. Urbánek [-] ) - J. Novák [-] , T. Doležal [-] - M. Vican [-] , M. Hlaváček [-] (73. J. Novák [-] ) , R. Pátek [-] , M. Trojan [-] , L. Popjak [-]

FK Studená
O. Kadlec [-] - D. Adamec [-] , J. Pospíšil [-] , L. Makovička [-] , R. Popelínský [-] - J. Šára [-] , T. Přibyl [-] (65. J. Šimánek [-] ) , M. Pelej [-] , P. Maška [-] (89. L. Danyi [-] ) - K. Mitas [-] , O. Doležal [-] -

ŽK: 29. M. Hlaváček - 68. R. Popelínský , 88. M. Pelej .
Hráči zápasu: K. Mitas , O. Kadlec , M. Pelej .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: BOČEK Petr - MACHÁČEK Patrik, MACHÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zde dávám za 1. Peč se v posledních zápasech docela rozstřílela a jak jsem viděl minulý víkend, Studené chybělo mnoho klíčových hráčů. Zřejmě kvůli zraněním.

Tip: výhra domácích

Peč je doma silná a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích