2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

17.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunžak překvapil Starou Hlínu


Branky


27

O překvapení se v rámci 17. kola Okresního přeboru postarali fotbalisté Kunžaku, kteří v domácím prostředí urvali všechny body proti Staré Hlíně. Zajímavý zápas, v němž se první poločas gólově nepovedl. Ve druhé půli začali alespoň padat branky. Ačkoliv měli hosté více ze hry, domů nakonec odjeli poraženi a jejich umístění v tabulce se oproti podzimu poněkud zhoršilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Na hřiště do Kunžaku opět přijel soupeř z horní poloviny tabulky. Tentokrát měl domácí tým vysokou motivaci vyhrát, neboť by se tak mohl odpoutat od sestupových pozic. Každopádně začátek zápasu patřil hostům. Nicméně se i přes pohledný kombinační fotbal nedostávali do zakončení, než se po kolmých přihrávkách za obranu dostali do zakončení kapitán Radek Chmátal a záložník Vladimír Hadač. Ovšem tyto akce hostům výborně zmařil domácí brankář Janák. Po ospalém začátku se začínal do akcí také dostávat Kunžak. Největší šance Kunžaku přišla po na krátko zahraném rohovém kopu, kdy následoval centr, který si našel Winkler, ale nehlavičkoval přesně. To znamenalo, že první poločas skončil bez branek.

 

Kunžak překvapivě bere všechny body

Druhý poločas začal v opačné rovině než poločas první. Hosté jakoby se zapomněli v kabinách. Nechávali Kunžaku spoustu prostoru po kombinaci. To se jim nevyplatilo hned z kraje poločasu. Po centru za obranu hledal přihrávkou po zemi z pravé strany Lukáš Janák střídajícího Františka Fáberu a ten pozemní střelou dal první gól. Inkasovaný gól hosty nijak neprobudil, neboť po sedmi minutách centroval opět z pravé strany Ondřej Vlásek a domácí Yurii Sulimenko skluzem dopravil s trochou štěstí míč do brány. Po dalších sedmi minutách udeřili poprvé hosté. Po nepřesnosti v obraně Kunžaku se následně k zakončení dostal David Novák a snížil na rozdíl jedné branky. Dál se hrál velice vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách. Hosté se dostali do závěrečného tlaku až v posledních minutách, kdy si vypracovali i nějaké standardní situace, které ovšem nevyužili. Tak se stav utkání zastavil na 2:1 a domácí tak překvapili hosty, kteří byli možná mírnými favority.



Ohlasy k zápasu



FK Stará Hlína
Karel Pfeifer (trenér): V sobotu jsme se trápili v koncovce a prohráli. Během prvního poločasu jsme spálili 5 stoprocentních tutovek. Ve druhém poločase jsme měli desetiminutový herní výpadek a dvakrát inkasovali. Poté se nám podařilo snížit a dostat se zpět do hry. Bohužel už jsme další z velkých šancí neproměnili a prohráli tak druhé utkání v řadě.



Sestavy


TJ Kunžak
P. Janák [-] - K. Winkler [-] , P. Hynek [-] , K. Vopravil [-] - R. Hrůza [-] , Y. Sulimenko [-] , D. Karpíšek [-] - O. Vlásek [-] , L. Janák [-] - Š. Peterka [-] , J. Brunner [-]

FK Stará Hlína
J. Chalupský [-] - P. Makovička [-] , P. Rychlý [-] , P. Hadač [-] , M. Šauer [-] , R. Jičínský [-] - R. Chmátal [-] , D. Novák [-] , V. Hadač [-] , P. Šauer [-] - J. Šimkovský [-]

ŽK: 80. O. Vlásek , 90. Y. Sulimenko - 68. R. Kopet , 90. D. Novák .
Hráči zápasu: P. Janák , F. Fáber .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MELZOCH David - CHVÁLA Michal, MAŇHAL ING. Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Ondřej Dokulil
Tip experta: výhra domácích

Překvapil mě poslední domácí výsledek Staré Hlíny, doma skoro neztrácí, Kunžak je teď celkem na vlně, za dva zápasy dal osm gólů. Domácí vyhrají, uvidíme kolik padne gólů.

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hlíně se nepovedl minulý zápas a bude chtít si odvézt alespoň bod

Tip: výhra hostů