1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 10:00

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaplice vyhrála v Loučovicích a sezónu zakončila na druhém místě


Branky


15

 

V sobotu dopoledne se se sezónou rozloučili ve vzájemném duelu Loučovice s Kaplicí. Hosté přijeli k utkání s jasným cílem, uhájit druhou příčku tabulky před dotírajícími pronásledovateli. Loučovický trenér Sulzer se oproti minulému zápasu musel obejít bez služeb zkušeného Somolíka. Hostující lodivod už mohl do utkání nasadit Marka Urazila, ale zraněné duo Kebl Micák bylo připravené jen na lavičce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól Janury v první minutě

 

Bezbrankový stav nevydržel ani minutu. Hned v úvodu se totiž z vedoucí branky radovali hosté, za velké podpory brankáře Hüttnera. Divoký kolmicí oslovil na pravé straně rozběhnutého Daniela, přihrávku po zemi se snažil gólman zachytiti, ale míč mu propadl a pohotový Petr Janura zblízka dorážel do opuštěné brány – 0:1. Domácí zahrozili v minutě šesté, kdy Zbořil hledal ve vápně Dudlu, bránící Čutka takříkajíc vytloukl balón o Dudlu a odražený míč letící do branky pohodlně kryl brankář Kuchař. V desáté minutě Divoký oslovil opět Daniela, ale vybíhající Hüttner byl u míč o chloupek dříve. Vzápětí po přihrávce od Divokého pálil tvrdě pod břevno Štrbačka, Hüttner balón vyboxoval na rohový kop. Když se neprosadili hosté, skórovali domácí. Zbořil vybídl svou přihrávkou na pravé straně rozběhnutého Vojtěcha Matulíka, kterým přesným křížným centrem našel na druhé straně volného Jana Fejtka, a křížná přízemní střela zapadla ke vzdálenější tyči – 1:1. Inkasovaný gól hosty nabudil a v dalším průběhu prvního poločasu byli rozhodně nebezpečnějším týmem. Po čtvrthodině hry Gondek nastartoval Marka, ten se z levé strany dostal až před brankáře, pálil však nad branku. Hned v následující minutě si hosté vedení přece jenom vzali zpět na svou stranu. Gondek našel za obranou Marka Urazila, který přehodil vyběhnutého Hüttnera a Kapličtí znovu vedli – 1:2. Hosté pak mohli svůj náskok několikrát navýšit. V polovině prvního dějství napřáhl zpoza vápna ke střele Štrbačka, tvrdá rána skončila jen na tyči. Ve 27. minutě pak stejný hráč přihrál balón do šance Janurovi, Hüttnera však překonat nedokázal. Poté si domácí gólman poradil i s tvrdou ranou Divokého, když ji dokázal vyboxovat. Pár minut před poločasem Pál krásně uvolnil Urazila, který z levé strany pelášil sám na bránu, Hüttnera ovšem překonat nedokázal. I když na vrub gólmana Loučovic padá první gól, především díky jeho zákrokům ztráceli domácí po prvním poločase pouze jeden gól. Domácí se sice dostávali do občasným útočných výpadů, často se však zastavovali o obránce Spartaku, v čem především vynikal mladý Čutka.

 

Divoký dal uklidňující branku

 

Druhý poločas příliš fotbalové krásy nepobral. Zaznamenání akcí mnoho nebylo. Hosté vědomi si svého náskoku se nikam nehnali a domácím v útočné fázi chyběla větší kvalita. Jediné, co po změně stran přibývalo, byly žluté karty. Zhruba v polovině druhého dějství měli domácí výhodu přímého kopu z velmi dobré střelecké pozice. K balónu se postavil Jan Fejtek, ale střela skončila na kaplické zdi. V 76 minutě pak padlo definitivní rozhodnutí. Gondek narýsoval kolmici, domácí se zlobili, že nebyl odmáván ofsajd Urazilovi, jenomže míče se zmocnil rozběhnutý Daniel, z levé strany se dostal do vápna, přihrál míč volnému Jiřímu Divokému, ten zacílil přesně a bylo rozhodnuto – 1:3. Ve zbývajících minutách už diváci viděli jen několik střídání na obou stranách. Konečný výsledek Kaplickým přiřknul konečné druhé místo.


 

 

Autor: Libor Granec

 



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Vlastimil Sulzer (trenér): Poslední kolo přineslo pěkný fotbal, Kaplice i Vltavan mají mladé hráče a tak začátek zápasu byl nahoru dolu. Vltavan předvedl dobrý výkon, týmovost, soupeř byl lepší v kombinaci a tak si body odváží zaslouženě. My jsme kůži zadarmo nedali a tak se zápas musel divákům líbit.

TJ Spartak Kaplice
Libor Granec (vedoucí): V sobotu dopoledne se se sezónou rozloučili ve vzájemném duelu Loučovice s Kaplicí. Hosté přijeli k utkání s jasným cílem, uhájit druhou příčku tabulky před dotírajícími pronásledovateli. Loučovický trenér Sulzer se oproti minulému zápasu musel obejít bez služeb zkušeného Somolíka. Hostující lodivod už mohl do utkání nasadit Marka Urazila, ale zraněné duo Kebl - Micák bylo připravené jen na lavičce. Konečný výsledek Kaplickým přiřknul konečné druhé místo. Škoda tristního vstupu do soutěže, kdy jsme po sedmi odehraných zápasech měli na svém kontě pouhopouhé tři body.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] (88. R. Večerník [-] ) - M. Šíma [-] , M. Koutský [-] , J. Žák [-] , J. Matulík [-] (58. J. Hošek [-] ) , V. Dudla [-] , J. Zbořil [-] (81. R. Papaj [-] ) , V. Matulík [-] (72. T. Dostál [-] ) , L. Sojka [-] , J. Fejtek [-] , J. Toth [-]

TJ Spartak Kaplice
V. Kuchař [-] - D. Pál [-] (61. V. Aibl [-] ) , F. Marek [-] , M. Urazil [-] (84. T. Kebl [-] ) , P. Janura [-] (86. P. Micák [-] ) , R. Daniel [-] , J. Divoký [-] , V. Čutka [-] , J. Gondek [-] , M. Malický [-] , J. Štrbačka [-]

ŽK: 30. J. Žák , 49. J. Zbořil , 55. J. Matulík , 76. M. Koutský - 36. P. Janura , 38. M. Malický , 51. M. Urazil , 68. V. Kuchař .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ovčáček Josef - PRŮCHOVÁ Nikola, KEMÉNY Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Ondřej Husa

Expert: Ondřej Husa
Tip experta: remíza

Hodně zajímavý zápas. Loučovice na perfektním pažitu hrají dobře, Kaplice má ale velmi silné mužstvo a bude si chtít udržet druhou příčku, ke které jí stačí remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích