3:2
(0:1)
45. P. Sluka
73. J. Fic
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 15:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešnice vydřela výhru nad Chvalšinami, dvakrát musela otáčet skóre


Branky


52. R. Horelica , 83. L. Lenk , 85. R. Brousek - 45. P. Sluka , 73. J. Fic
23

 

Souboj týmů, hrajících o záchranu, lze zařadit jako pikantní. Chvalšiny na jaře tápou, krčí se na posledním místě. Olešnice se na jaře zvedla a čtyři zápasy neprohrála. Do zápasu vstupovala s tím, že tři body musí zůstat doma. Chvalšiny, které dorazily v oslabené sestavě, neměly co ztratit, ale nechtěly nastoupit odevzdaně a svým výkonem překvapily.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól před odchodem do šaten

 

Zápas začal ve volném tempu, jakoby ani jeden z týmů nechtěl vyhrát. Olešnice se dlouho nemohla dostat do hry a po nakopávaných balonech od soupeře začala také řešit hru dlouhými nákopy. Olešnice si vytvářela pouze pološance, za zmínku stojí střela z velkého vápna, kdy Kačírek vnějším nártem přestřelil. Chvalšiny se dostávali pouze po vápno, žádná střela se neujmula. Ve 20. minutě utekl ze strany Horelica, jeho centrovaný míč proletěl pokutovým územím až k rohovému praporku, pro ten si doběhl Fiala a stříleným centrem překvapil brankáře Kamenského, který vyrazil na roh. Toho se ujmul opět Fiala, jeho centr směřoval na Drtinu, který hlavou o kus minul. Od této chvíle převzali otěže hosté. Rychlé útočné duo Pavlis - Fučík začalo obranu domácích zlobit. Nejprve Pavlis neprostřelil gólmana Krauskopfa a poté Fučík již překonal domácího gólmana, ale na brankové čáře zaskočil za kolegu Lechner a vykopl míč vysoko přes bránu. Ve 37. minutě mohlo být ještě hůř, centr ze strany vyboxoval Krauskopf z vápna, hosté ale nakopli míč do vápna zpět, kam gólman vletěl a vyboxoval míč znovu. Ten se v houfu lidí dostal na straně k Fučíkovi, který ale odkrytou domácí svatyni minul a trefil jen boční síť. Jelikož domácí hráči toto nebrali jako varování, přišel trest. Po nedůrazu v malém vápně se odrazil balón ke Slukovi, který prostřelil Krauskopfa a brankou do šatny poslal hosty do vedení – 0:1.

 

Drama až do konce utkání

 

Domácí hráči byli o poločase prostřídáni a chtěli se stavem něco udělat. Už v 52. minutě se to povedlo. Lenk dlouhým nákopem našel Horelicu, jenž hlavou prostřelil hostujícího brankáře a srovnal na 1:1. To už se domácí zvedli a začali se dostávat do šancí. V 60. minutě poslal z pravé strany gólový přízemní centr Drtina, ale ani Hanzal, ani Horelica míč netrefili. V 73. minutě zahrávali hosté rohový kop, míč z vápna se domácí obraně nepodařilo odkopnout, přišla přihrávka hostů na volného Fice, jenž rozvlnil síť za Krauskopfem podruhé – 1:2. O chvíli později mohlo být pro domácí ještě hůř, rychlý protiútok Fučíka zakončoval Pavlis, který se ale nacházel v postavení mimo hru a gól proto správně nebyl uznán. Od té doby se stoper Lenk vysunul do útoku a vzadu hrála Olešnice vabank. A byl to právě Lenk, který se v 82. minutě při centru ze strany dostal na malém vápně k míči a tvrdou ranou vyrovnal – 2:2. V 85. minutě se na vlastním velkém vápně dostal k míči Horelica, rychlým přechodem se dostal na velké vápno hostů, kde kličkou přešel přes obránce a naservíroval lahůdkovou přihrávku na střídajícího Brouska, který neměl problém do prázdné branky zakončit a otočit skóre – 3:2. Olešnice tak výhru nad posledním týmem tabulky vyloženě vydřela. Chvalšiny sympatickým výkonem v oslabené sestavě překvapily. V dalším kole Olešnice zajíždí do Klikova. Chvalšiny doma v zápase pravdy hostí Zlatou Korunu.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa (hráč): Do zápasu jsme vstupovali s jasným cílem - VYHRÁT. Bohužel jsme se nemohli dostat do tempa a často řešili situace nákopem, který jsme ale vepředu nedokázali udržet. Chvalšiny mě svým výkonem překvapily, odehrály dobré utkání a rozhodně si zasloužily u nás bodovat. My jsme to naštěstí urvali v posledních minutách a důležité tři body zůstaly doma. Zase jsme o kousek odskočili ze sestupových vod, což je náš cíl. Za výkon pochválím Kačírka, který makal celé utkání a gólmana Krauskopfa, který vychytal šance hostů. Za hosty je to útok - Pavlis a Fučík.




Sestavy


TJ Sokol Olešnice
M. Krauskopf [-] - M. Lechner [-] , B. Bahenský [-] , L. Lenk [-] , M. Buřič [-] (43. O. Husa [-] ) - S. Drtina [-] , R. Horelica [-] , D. Chovanec [-] (46. L. Burda [-] ) , T. Kačírek [-] - P. Fiala [-] (73. R. Brousek [-] ) , M. Koktavý [-] (46. M. Hanzal [-] ) -

TJ Sokol Chvalšiny
M. Kamenský [-] - P. Zwifelhofer [-] (85. V. Aust [-] ) , Z. Ginzel [-] , P. Postl [-] - M. Postl [-] , P. Sluka [-] , T. Nymsa [-] , J. Fic [-] , P. Pavlis [-] - J. Motz [-] , L. Fučík [-] -

ŽK: 24. P. Sluka .
Hráči zápasu: M. Krauskopf , T. Kačírek - L. Fučík , P. Pavlis .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Petričák Daniel - LANDÍK Filip, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Chvalšiny jsou poslední a my jim rozhodně nehodláme dat ani bod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Vedení klubu, Fotograf - TJ Nová Ves u ČB | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích