Ledenice slaví výhru v Loučovicích


Branky


72. V. Dudla , 90. L. Ardó - 16. J. Fencl , 56. M. Volf , 61. M. Volf
26

 

Vltavan na svém trávníku vítal soupeře z Ledenic, kterým se první jarní kolo příliš nepovedlo, a chtěli si napravit reputaci právě v tomto utkání. A utkání to bylo opravdu zajímavé, neboť padlo pět branek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šance nevyužili, proto udeřili hosté

 

Začátek zápasu se domácím povedl, už v 5. minutě byl v gólové šanci Dudla, ale v tváří v tvář hostujícímu gólmanovi Maříkovi neuspěl. V 9. minutě přišla další šance, kdy nejdříve střílel z malého vápna Toth, jeho střelu Mařík vyrazil, dorážku poslal Černý vysoko nad. V této době byli Loučovice lepším týmem, hosté čekali na svou šanci. A tu první hned využili. V 16. minutě se Fencl uvolnil na pravé straně, dostal se do vápna a střelou na zadní tyč nedal Hüttnerovi šanci - 0 : 1. Domácí dělali moc chyb ve středu hřiště, kdy přicházeli zbytečně o míče a tím hosty dostávali do brejkových šancí. Ve 25. minutě kopali Ledenice trestný kop z hranice vápna, ale střelu Kadlece kryl brankář Hüttner. Hráči Slavoje hráli stále trpělivě a čekali na chyby a brejkové šance, ty ovšem nevyužili. Naopak ve 41. minutě se po hezké akci dostal do vyložené šance domácí Zbořil, ale opět sám před gólmanem Maříkem neuspěl, takže se šlo do kabin s vedením pro hosty.

 

Volf dvěma brankami rozhodl o výhře ledenického Slavoje

 

Do druhé půle byli domácí nuceni udělat změnu v obraně, kdy pro zranění odstoupil Somolík. Ještě jednu změnu udělal domácí trenér Sulzer, kdy v kabině zůstal Sojka a nahradil ho Fejtek. V novém složení obrany se chvíli hledali a toho využili hosté ke dvěma brankám. V rozmezí 5 minut (56. a 61.) se z rychlých protiútoků dvakrát trefil hostující Volf a upravil tak skóre už na 0:3. Do 70. minuty ještě měli hosté tři šance, které vyřešil domácí Hüttner a nedopustil debakl. V této fázi hráli hráči Vltavanu nedisciplinovaně a ztráceli lacině míče, čímž pouštěli hosty do šancí. Domácí trochu zlepšeným výkonem v poslední dvaceti minutovce zabrali, ale na alespoň bod nedosáhli. V 71. minutě měl velkou šanci Fejtek, ale z deseti metrů neprostřelil brankáře a dorážku Zbořila zblokoval hostující obránce. V 72. minutě dal z levé strany centr do malého vápna Zbořil a Dudla ve skluzu snížil na 1:3. Hosté přestali běhat a tím dostali domácí do hry. V 90. minutě snížil po přihrávce Kartáka na 2:3 domácí Ardó. V nastavení se Loučovice snažily vyrovnat, ale hosté vítězství ubránili.

 



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Vlastimil Sulzer (trenér): Nám se zápas vůbec nepovedl, dělali jsme spoustu laciných chyb ve středu hřiště, neplnili taktické pokyny a tím pouštěli soupeře do hry. Chybělo tam nasazení, chuť vyhrát, a to, že soupeř se sám neporazí, si musí loučovičtí hráči uvědomit. Byl to nejhorší výkon za tuto sezónu. Musíme se z toho poučit a jít do dalšího zápasu s čistou hlavou. Zápas zvládl z domácí strany pouze brankář Hüttner, který odvrátil debakl. Teď jedeme k vedoucímu týmu Nové Vsi u Č. B., budeme lídra chtít potrápit, ale musíme změnit naše myšlení v zápase.

TJ Slavoj Ledenice
Stanislav Jindra (trenér): Přijeli jsme k zápasu s úkolem odčinit předchozí domácí porážku. Zápas se hrál za hezkého počasí a na výborně připraveném hřišti, za což patří domácím pochvala. Od začátku bylo utkání vyrovnané, když největší potíže nám domácí dělali svým důrazem v útoku, ale na štěstí jsme to byli my, kdo vstřelil první gól. Poté to bylo až do konce prvního poločasu vyrovnané, když několik šancí bylo na obou stranách, ale brankáři byli lepší útočících hráčů. V přestávce jsme si v kabině řekli, že se budeme dále snažit hrát ze zabezpečené obrany a vyrážet do rychlých protiútoků, což se nám také dvakrát podařilo, když vždy Jan Fencl z pravé strany připravil centrem gólové šance pro Matěje Wolfa, který se ani jednou nemýlil a po hodině hry jsme vedli 3:0. Vypadalo to, že by se utkání mohlo dohrát v poklidné atmosféře, ale opak byl pravdou. Domácí vrhli všechny své síly do útoku a před naší brankou vzniklo několik závarů, ze kterých domácí dvakrát skórovali, ale nakonec jsme tři body uhájili. Stinnou stránkou pro nás je zranění našeho hráče Adama Stránského, kdy všichni doufáme, že to nebude vážnějšího rázu a Adam se bude moct zase brzo zapojit do tréninků a zápasů. Za bojovnost a předvedený výkon bych chtěl pochválit a poděkovat celému týmu, ale kdybych měl někoho vyzdvihnout konkrétně, tak by to byl brankář Josef Mařík, který zmařil domácím několik jasných brankových příležitostí, ale zejména a vzhledem ke dvěma vstřeleným gólům, musím jako našeho nejlepšího hráče označit Matěje Wolfa.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Picka Pavel - ERNST Martin, ŠUDOMA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 9
Rozhodčí - Picka Pavel: 7
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 9
Zázemí: 10
Výkon domácích - Vltavan Loučovice: 7
Výkon hostů - TJ Slavoj Ledenice: 8
Hodnocení hráčů - domácí: Jakub Toth - 7, Jan Fejtek - 8, Lukáš Ardó - 8, Josef Černý - 7, Ludvík Sojka - 6, Jan Zbořil - 7, Milan Somolík - 8, Václav Dudla - 8, Jakub Matulík - 7, Jiří Žák - 7, Michal Koutský - 7, Rudolf Karták - 7, Mikuláš Šíma - 8, Martin Hüttner - 9,
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - Picka Pavel: 7
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 9
Zázemí: 10
Výkon domácích - Vltavan Loučovice: 8
Výkon hostů - TJ Slavoj Ledenice: 8
Hráč utkání - domácí: Martin Hüttner
Hráč utkání - hosté: Josef Mařík
Hodnocení hráčů - domácí: Jakub Toth - 7, Jan Fejtek - 6, Lukáš Ardó - 6, Josef Černý - 6, Ludvík Sojka - 5, Jan Zbořil - 6, Milan Somolík - 8, Václav Dudla - 7, Jakub Matulík - 7, Jiří Žák - 6, Michal Koutský - 8, Rudolf Karták - 6, Mikuláš Šíma - 7, Martin Hüttner - 9,

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Husa

Expert: Stanislav Jindra
Tip experta: výhra hostů

Ani jeden z týmů si nemůže dovolit ztrácet body, aby se nepřiblížili k sestupovému pásmu a hosté si potřebují napravit reputaci po nepovedeném prvním utkání. Kdyby to šlo, dám 02

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích