5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 13:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blesk Klikov uštědřil Zlaté Koruně pětigólový příděl


Branky


30. T. Maxa (p.) , 37. M. Jiráček , 63. O. Šrom , 76. Z. Šafránek , 89. V. Čapek
24

 

Klikov v minulém kole ztratil body, takže při pomyšlení na postup si další ztrátu nemohl dovolit, neboť ze spodku se na něj tlačí týmy ze Suchdola nad Lužnicí a Frymburku. Zlatá Koruna potřebuje také bodovat, v minulém kole ztratila body na domácí půdě.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Maxa otevřel skóre z pokutového kopu

 

Oslabení hosté přijeli k favoritovi oslabeni o některé hráče, o které v minulém kole, v boji o záchranu, s Olešnicí přišli. Přesto do utkání vstoupili s vírou, že zápas můžou zvládnout. To jim stačilo do 30. minuty, kdy rozhodčí Mráz nařídil přísný pokutový kop. K tomu se postavil zkušený kapitán Maxa a otevřel skóre – 1:0. Hosté mohli vyrovnat, když Rychtář překonal gólmana Wollnera, kterého ovšem zastoupil na čáře domácí Navrátil a vykopl míč mířící do prázdné branky. Ve 37. minutě padl druhý gól. Po pěkné akci zkušených hráčů se dostal balón k Jiráčkovi, jenž upravil na 2:0.

 

Tři góly a potupný „bůr“ je na světě

 

Hosté šli po změně stran na hřiště odhodlaní s výsledkem ještě něco udělat. Všechny šance jim zhatila 63. minuta, když Šrom prostřelil gólmana Schwarze a upravil na 3:0. Po této situaci už na hřišti zůstalo pouze jedno mužstvo. V 76. minutě Šafránek zvýšil už na 4:0. Na konečných 5:0 upravil Čapek, který v závěru utkání proměnil brejk. V dalším kole zajíždí Klikov na půdu Nové Vsi-Brlohu. Zlatá Koruna na svém hřišti přivítá Kaplici.

 



Ohlasy k zápasu



SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Do Klikova jsme přijeli z různých důvodů (disciplinární tresty, práce) oslabeni o některé hráče s vírou, že kolektivním výkonem můžeme uspět. Hráči ovšem plnili stanovenou taktiku jenom do 30. minuty, kdy jsme poprvé inkasovali. Domácí zápas zvládli a byli po celý zápas lepším týmem. Naši hráči plnili to, co jsme si řekli, pouze do 30. minuty. Pak nechali Maxu hrát, to, co umí a samozřejmě jsme na to doplatili. Příští týden máme doma silnou Kaplici, takže doufám, že podáme lepší výkon, protože body už nutně potřebujeme.



Sestavy


TJ Blesk Klikov
D. Wollner [-] - D. Melichar [-] , O. Podojil [-] , J. Navrátil [-] , R. Plucar [-] - T. Maxa [-] , Z. Šafránek [-] , J. Lochman [-] , M. Jiráček [-] - V. Čapek [-] - O. Šrom [-] (76. A. Novodvorský [-] )

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - M. Štěpánek [-] , D. Fuciman [-] (64. J. Král [-] ) , M. Homer [-] , V. Rychtář [-] , P. Zayml [-] , D. Steinocher [-] , J. Lacko [-] , J. Houska [-] , O. Liška [-] , O. Janota [-]

ŽK: 70. J. Lacko .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mráz Marek - LANDÍK Filip, BICEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Husa

Expert: Stanislav Jindra
Tip experta: výhra domácích

K udržení naděje na postup potřebují domácí vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza