2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

2:3
(1:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

10.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Ledeč poprvé na jaře zaváhala. Na domácí půdě podlehla rezervě Humpolce


Branky


0

Suverénní lídr I. B třídy sk. A Ledeč nad Sázavou poprvé na jaře prohrál. Na víkendové 21. kolo dorazila na půdu favorita soutěže humpolecká rezerva, která dokonale vyloupila ledečský stadion a odvezla si domů všechny tři body. Pro Ledeč nad Sázavou to byla teprve třetí porážka v sezoně, ovšem po zaváhání druhého Kostelce nemusí ledečtí ani trochu propadat panice, neboť mají v čele tabulky i nadále luxusní dvanáctibodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání však vedoucí tým tabulky nevstoupil vůbec špatně, protože se už ve 2. minutě dokázal prosadit Toula. Ovšem radost domácích fanoušků netrvala dlouho. O pět minut později se totiž uvolnil Kubíček a srovnal stav utkání na 1:1. Domácí se snažili na svém hřišti hrát aktivně a přitlačili rezervu Humpolce do defenzivy, jenomže ve 33. minutě přišla drobná nepozornost a brejkový únik dokázal proměnit Prokop a strhnul vedení na stranu hostí.

 

Ve druhé půli domácí ještě více zatopili pod kotlem a dočkali se vyrovnání. V 64. minutě srovnal na 2:2 svou druhou brankou v utkání Toula. Ledči však nebyl souzen ani bod. V 83. minutě se totiž znovu prosadil Prokop a rozhodl tak o třech bodech pro juniorku Humpolce. 



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Martin Turek, trenér Ledče nad Sázavou: Tento zápas byl bohužel nemastný neslaný. Nějaké šance jsme si vypracovali, ale bohužel jsme je nedokázali proměnit a dostali jsme tři branky na domácí půdě. Za dnešní výkon jsme si asi ani vyhrát nezasloužili.

AFC Humpolec B
Imrich Brdečka, trenér Humpolce B: První poločas byl vyrovnaný. Vyrovnali jsme se v kombinaci Ledči, ale byli jsme nebezpečnější, než domácí. Do druhé půle Ledeč doslova "vlétla" a vytvořila na nás velký tlak, z něhož se jim podařilo vyrovnat na 2:2. Zbytek utkání podle mého názoru protaktizovali, protože začali všichni útočit a my jsme tak mohli chodit do protiútoku. Jeden z nich se nám povedl, když naši tři hráči běželi sami na jednoho obránce a rozhodli jsme tak utkání. Spravedlivější by tedy asi byla remíza, ovšem my měli větší štěstí, a proto jsme vyhráli.

Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
J. Vitiska [-] - O. Martinek [-] (76. D. Prchal [-] ) , P. Pešek [-] , F. Gramer [-] , M. Svoboda [-] - J. Šotola [-] (35. M. Turek [-] ) , M. Nepovím [-] , J. Gramer [-] , M. Toula [-] - J. Voplakal [-] , M. Trpišovský [-]

AFC Humpolec B
V. Brávek [-] - P. Fikar [-] , M. Metál [-] , A. Beránek [-] , J. Skryja [-] (30. T. Brdečka [-] ) - D. Kříženecký [-] , J. Paťha [-] , L. Bláha [-] (37. T. Doležal [-] ) - M. Šilpoch [-] , J. Prokop [-] , F. Kubíček [-] (46. J. Žatečka [-] )

ŽK: 27. J. Paťha , 61. P. Fikar , 73. J. Prokop . ČK: 85. J. Paťha .
Hráči zápasu: M. Toula - J. Prokop , V. Brávek .
Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.