Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2017 16:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustověty vezou plný počet bodů z Branova!


Branky


0

Branov - Domácí na svém hřišti přivítali Pustověty, které se v závěru soutěže rozjely. Domácí jejich jízdu z předešlé sezóny chtěli zastavit, ale to se nakonec nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny stál za to

Pustověty vstoupily do utkání aktivněji a vytvořily si tlak. Branov se dostal jen do ojedinělé příležitosti, když šel jeden z domácích hráčů na Beneše, ale nastřelil jej. V 17' se dočkali hosté zaslouženého gólu, když se ve vápně zorientoval Emerlich a střelou na bližší tyč skóroval - 0:1. Ve 34' se Branov dočkal vyrovnání, když se centrovaný míč odrazil od břevna k Havlíčkovi, který ho trknul do brány - 1:1. Vedení hostům vrátil ve 44' Knap, který se prezentoval výborně zahraným přímým kopem, který skončil za Pulchartem - 1:2.

Branov se vyrovnání nedočkal

Od začátku druhé půle měly Pustověty častěji míč na svých kopačkách snažily se kontrolovat hru. Další branku hostů přidal v 57' Bauer po povedené kombinaci - 1:3. V 68' o sobě dal vědět i kanonýr Truksa, který doklepl míč za bezmocného Pulcharta - 1:4. Branov se na rychlou odpověď nezmohl, ale branky se přeci jen dočkal. V 83' se prosadil Vilím, který jen korigoval skóre - 2:4.



Sestavy


Sokol Branov
M. Pulchart [-] - R. Hubka [-] (46. J. Horn [-] ) , J. Kruba [-] (84. M. Štiller [-] ) , K. Molo [-] , T. Kopejtko [-] , K. Konopásek [-] , R. Choc [-] , M. Rasocha [-] , V. Vilím [-] , M. Hlaváček [-] (46. T. Krátký [-] ) , L. Havlíček [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - M. Sharankevych [-] , M. Kameník [-] , M. Elmerich [-] , L. Koláček [-] , J. Knap [-] , J. Bauer [-] , R. Truksa [-] , M. Šimon [-] , P. Matějovský [-] , J. Langmajer [-]

ŽK: 28. K. Konopásek .
Hráči zápasu: J. Knap .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠIPOŠ Jan - TVRDÍK Michal (N), ŠNOBL Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.