3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kolešovice nadále stoprocentní, odnesl to Rynholec


Branky


0

Kolešovice - Další kolo rakovnického OP a souboj celků, které ještě nepoznaly hořkost porážky. Rynholečtí v předchozích třech kolech inkasovali poze jedinou branku, Kolešovičtí tři. Vyhrát ale mohl jen jeden a tím byly Kolešovice, které tak jsou nadále stoprocentní!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólové vedení Kolešovic

V souboji stoprocentně úspěšných týmů se do první příležitosti dostali domácí a to hned v 5', kdy po kombinační akci těsně nad mířil D. Polánek. Podobně tomu bylo na druhé straně o chvíli později, kdy prostor zařízení netrefil Měsíček. Další akce ze 13' už ale gólem skončila. Sudí Kozák ponechal výhodu při útočném tažení, míč držel Kapoun a jeho centr do prostoru našel Daniše, který podél Haužvice dostal míč za přední tyč - 1:0.

 

Na další větší šanci se čekalo do 25' a byl u toho opět Daniš, který obdržel centr od Zusky, protáhl se mezi hostující defenzivou a za pomoci fotbalového štěstíčka prostřelil Haužvice - 2:0. Krátce po půl hodině hry mohl Daniš dokonat svůj hattrick, ale byl neúspěšný. Ve 38' byli příchozí diváci svědkem zajímavého gólu z kopačky J. Herinka, který zprava centroval a míč zapadl až za záda Haužvice - 3:0.

 

Třígólové manko mohl před odchodem do kabin stáhnout Rajgl, ale jeho střelu A. Herink vytěsnil na rohový kop, po kterém bylo několik střel hostujícího Baníku zblokováno a do kabin se tak šlo za třígólového vedení domácích Kolešovic.

Rynholec zápas nedohnal a odjíždí s prázdnou

Pokud chtěl Rynholec se zápasem něco dělat, musel co nejdříve snížit a vstřelit kontaktní branku. První příležitost druhého dějství Baník měl, ale proti byl domácí brankář. Nejdříve rozhehráli hosté přímý kop na krátko a následnou střelu A. Herink vyrazil a následný centr dokázal vytěsnit do bezpečí. Krátce po hodině hry se naskytla příležitost na druhé straně. Vše začalo u Zusky, který se šikovně dostal přes protihráče, svou nahrávkou vybídl D. Polánka, který posunul ještě na Barthela na zadní tyč a jeho následnou střelu brankář Haužvic zneškodnil.

 

V 70' opět akce Kolešovic a uvolnění D. Polánka, který si ale na Haužvice svým střeleckým pokusem nepřišel. O tři minuty později musel odhlavičkovat míč za obranu mimo vápno Haužvic, který ho ale trkl jen k Barthelovi, který naštěstí pro Baník odkrytou branku o hodně minul. Krátce na to se dočkali hosté kontaktní branky. Milfait se postavil k exekuci přímého kopu ze slibné pozice a krásnou střelou přes zeď překonal domácího brankáře - 3:1.

 

Kontaktní gól přišel, ale více Baník nedokázal. K vidění byla ještě šance domácích krátce před koncem. Přímý kop si vzal na sebe Kapoun, balón poslal k tyči, kde byl ale Haužvic a střelu vyrazil. Z následného rohu zahrávaného Zuskou hlavičkoval Kapoun, ale míč zamířil vedle branky hostí. V zápase doposud dvou rozjetých a nepřekonaných týmů zvítězily Kolešovice, které uštědřily Rynholci první porážku pro Baník ve vyšší soutěži.

 

Na zápase fotil Antonín Vydra, který cvakl opět několik krásných fotokousků.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Rynholec
Jiří Matějka: "Do utkání jsme vstoupili špatně, v podstatě bylo ve třicáté minutě rozhodnuto. Domácí nás herně přehrávali a my jsme se do větších akcí nedostali. Do druhé půli jsme šli s tím, že zápas zkusíme zdramatizovat, bohužel gól na 3:1 jsme dali až pět minut před koncem zápasu. Domácí si vyhrát zasloužili, příští zápas snad bude zase s tříbodovým ziskem pro nás.“



Sestavy


Český Lev Kolešovice
A. Herink [-] - T. Luksch [-] (46. J. Polánek [-] ) , T. Kapoun [-] , M. Štícha [-] , P. Barthel [-] , D. Polánek [-] , J. Vician [-] , V. Zuska [-] , J. Herink [-] , J. Daniš [-] (70. M. Holeček [-] ) , M. Houška [-]

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - M. Drábek [-] , L. Skalák [-] , M. Beran [-] , D. Rajgl [-] , J. Matějka [-] , T. Měsíček [-] (80. J. Kougl [-] ) , L. Dadák [-] , F. Milfait [-] , V. Petrus [-] (70. P. Fonod [-] ) , T. Stránský [-]

ŽK: 53. V. Petrus , 59. F. Milfait .
Hráči zápasu: A. Herink , J. Daniš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - JAVŮREK David (N), FROLÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.