Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice málem prohospodařily tříbrankový náskok


Branky


0

Hosté ze Sudic se během zápasu ujaly tříbrankového vedení, které Závada už jen dvěma góly v závěru zápasu jen korigovala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sudice se rychle ujímají dvoubrankového vedení

Sudice přijely v sobotním pochmurném odpoledni do Závady. Úvod duelu patřil hostující eskadře. V 6. minutě se ve středu hřiště zmocnil balonu David Havranke, a svou individuální akci zakončil z hranice pokutového území střelou k tyči - 0:1. Závada mohla reagovat vzápětí, ale střela Daniela Gryze mířila nad bránu. Ve 12. minutě se protáhl až do domácího pokutového území David Havranke, který nesobecky přihrál Tomáš Riemelovi, jenž střílel do prázdné klece - 0:2. Do konce první půle si obě mužstva vypracovala několik nadějných situací. Za domácí pálil nad Radim Husárik, stejně se vedlo Danieli Gryzovi a hlavička Robina Vitáska skončila těsně vedle tyčky. Na druhé sraně v nadějné pozici vypíchl balon Davidu Havrankemu obránce. Tomáš Kalmus se probil přes dva hráče do vápna, a jeho přihrávka směřující na lépe postaveného hráče, který by už míč odklízel do prázdné kasy, zblokovala domácí defenziva. Josef Valníček se zase krásně uvolnil a mířil jen těsně vedle branky. Nebezpečné byly i rohy Tomáše Riemela, které ale Vojtěch Kryštof i Pavel Baránek nenamířili mezi tři tyče. 

Finiš Závady přišel pozdě

Úvodu druhého dějství patřil Závadě, ale paradoxně to byli opět hosté, kdo navýšil skóre zápasu. V 54. minutě agilní David Havranke vypíchl míč domácímu stoperovi a podstřelil k tyči domácího brankáře Petra Krajíčka - 0:3. Sudice se pak víc zatáhly, ale jejich brejky a rohy byly hodně nebezpečné. Dvakrát se netrefil David Havrankem. Po rohu dvakrát mířily Sudice do brankáře domácích. Za domácí byla nejnebezpečnější střela Lukáše Staňa, která jen o centimetry minula branku. V 82. minutě uvolnil Radim Husárik Lukáše Staňa, který se tentokrát nemýlil a zavěsil k tyči - 1:3. Po této brance se Sudice moc zatáhly a Závada si vypracovala velký tlak. Střela Radima Husárika mířila nad. Po centru hlavičkoval Daniel Gryz do sudického brankáře Marka Klimenta, a volej Robina Vitáska skončil nad. V 89. minutě se v šanci zjevil Dušan Vitásek, jehož centr byl sražen na roh. Po něm míč propadl k Dušanovi Vitáskovi, který jej posunul na Lukáše Staňa, jenž snižoval na rozdíl jediné branky - 2:3. Více času už ale domácím nezbylo, a hosté si odvážejí domů tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Dostáváme góly po našich zbytečných chybách, a naopak se na naše góly strašně moc nadřeme. Ke konci jsme se zvedli, snížili jsme, ale vyrovnat se nám už nepodařilo.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): V prvním poločase jsme byli lepším týmem, a mohli jsme dát i více než dvě branky. Ve druhém sice byla Závada lepším týmem zpočátku, ale my jsme přidali třetí branku. Po třetí brance jsme hrozili z brejků, ale žádný jsme nedotáhli do konce. Závěr jsme podcenili a málem nás to stálo body. Po první inkasované brance jsme zbytečně zalezli a domácí naštěstí pro nás, snížili na rozdíl jedné branky pozdě.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - R. Husárik [-] , J. Náwrath [-] , V. Chříbek [-] , M. Krupa [-] , V. Ritnošík [-] , L. Staňo [-] , J. Lébl [-] , P. Joško [-] (81. D. Vitásek [-] ) , D. Gryz [-] , R. Vitásek [-]

TJ Sokol Sudice
M. Kliment [-] - V. Kryštof [-] , J. Valníček [-] , D. Havranke [-] , P. Baránek [-] , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] (46. O. Parma [-] ) , M. Pitra [-] , M. Kryštof [-] , L. Kartous [-] (74. L. Hlaváč [-] )

ŽK: 76. M. Krupa , 76. P. Krajíček - 54. T. Kalmus .
Hráči zápasu: V. Chříbek , L. Staňo - D. Havranke .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - TOMAKA David (N), HERRMANN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.