0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 16:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petr Menšík pomohl k tříbodovému lupu na půdě Hradešic


Branky


0

Domácí i kvůli laciným chybám neměli proti Starému Plzenci nárok na lepší výsledek...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl celkem vyrovnaný, ale ve 12. min předvedli hosté první rychlou akci a hned se ukázala v současnosti hradešická největší slabina a tou je obranná činnost. Prakticky každý zápas hrají Hradešice v jiném složení a z toho pramení jednoduché chyby, které zkušený soupeř dokáže potrestat, tentokrát skóroval Menšík. Soupeř přidal druhou branku Havlíčkem, opět po domácí chybě v obraně. V tu chvíli byli hosté jasně lepší a v brance se několikrát vyznamenalVávra.

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí s cílem ještě se zápasem něco udělat. Za celý zápas ale měli příliš málo šancí na vstřelení branky, protože obrana hostů fungovala spolehlivě. Naopak Hradešičtí měli s bráněním opravdu problémy. Po jedné takové liknavosti přidali hosté třetí branku Menšíkem a zápas tím byl prakticky rozhodnut. Navíc po jednom nákopu z vlastní poloviny opět propadl míč mezi domácími stopery a vybíhající Dan Vávra zachytil míč rukou před vápnem a byl vyloučen. Pak už se zápas jen dohrával.

 

 

Zdroj: http://tj-sokol-hradesice.webnode.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hradešice
František Melka (trenér): Na hřišti je jasně vidět, kdo v letní přestávce poctivě trénoval a kdo se na to vykašlal. Soupeř jako Starý Plzenec trestá každou chybu a pokud mu jich nabídneme tolik jako dneska, nemůžeme uspět. Je otázka, co s tím budeme dál dělat, protože to co předvádí někteří hráči, je velká slabota.




Sestavy


TJ Sokol Hradešice
D. Vávra [-] - D. Vaněček [-] (78. J. Kopal [-] ) , M. Florian [-] , M. Buchta [-] , L. Zdichynec [-] , J. Hnojský [-] (60. L. Mareš [-] ) , F. Melka [-] , P. Melka [-] , M. Šmrha [-] , V. Panuška [-] , L. Šmrha [-] (46. D. Vonášek [-] )

SK Starý Plzenec
M. Vykoupil [-] - P. Brejcha [-] (46. P. Batěk [-] ) , T. Fuja [-] , R. Vávro [-] , P. Menšík [-] (84. D. Diviš [-] ) , T. Pata [-] , T. Mašek [-] , O. Havlíček [-] , J. Bláha [-] , P. Houdek [-] , V. Brejcha [-]

ŽK: 35. J. Hnojský , 78. M. Buchta , 80. J. Kopal - 7. P. Houdek , 31. V. Brejcha , 80. J. Bláha . ČK: 69. D. Vávra .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šlajs Jakub - KOHOUT Miroslav, ŠIMEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.