2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín ubránil závěrečný nápor Košutky a upevnil si druhé místo


Branky


0

Mochtínu se po loňském uhájení I.A třídy v baráži velmi daří. Drží se v horní polovině tabulky a usiluje o příčky nejvyšší. V sobotu mu cestu zkřížila Košutka, která se postupem času zlepšovala, ale svůj obrat nedokonala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolejš se krásně trefil z přímého kopu

Utkání Mochtínu s Košutkou se hrálo na promáčeném terénu, ale hráčům nechyběla chuť ani bojovnost. Mochtínští měli od prvních minut jasnou převahu a již v šesté minutě mohli jít do vedení, kdy vyslal jedovatou střelu na gólmana Košutky Jiří Čeleda, ale nedal. Dvě minuty nato už byl Frýdl překonán. Míč si k rozehrávce přímého kopu postavil Jiří Dolejš a nedal brankáři Košutky žádnou šanci – 1:0. Domácí i po vstřelené brance pokračovali ve své aktivní hře, která se postupem času začala vytrácet a hosté z Plzně hru vyrovnali. Plzeňští začali být nebezpeční v ofenzivě, ale branku nevstřelili. Naopak krátce po půl hodině hry sami inkasovali. K dorážce z bezprostřední blízkosti se dostal Jakub Bejvl a Mochtín vedl už o dvě branky – 2:0!

Hostující Triner prošel obranou a skóroval

Košutka po přestávce ještě více prahla po vyrovnání a tlačila se dopředu. Mochtínští se de facto celý poločas jen bránili, i když několikrát se nadechli k rychlému protiútoku. Uklidňující gól však nepřišel.

 

V osmasedmdesáté minutě se povedlo Košutce konečně skórovat. O dramatický závěr se postaral střídající Daniel Triner, který prošel středem mochtínské obrany, obešel brankáře Kodeše a snížil na 2:1.

 

Závěrečný nápor domácí obrana zvládla a Košutku prakticky nepustila k zakončení. Těsná výhra přinesla Mochtínu další tři body, které upevnili Sokolu druhé místo v tabulce. V dalším kole bude Mochtín hostovat na půdě prvního Tlumačova, což bude šlágr kola.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, TJ Sokol Mochtín (www.tjmochtin.cz): V neděli 8.října 2017 hostil doma Mochtín plzeňskou Košutku. Náš tým roli favorita potvrdil výhrou 2:1, ale Košutka byla silným soupeřem, "zlobila" do poslední minuty zápasu! Náš tým drží stále skvělou druhou příčku v tabulce, příští neděli hraje v Tlumačově, a to na hřišti vedoucího mužstva I.A třídy !!!

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč TJ Košutka Plzeň: Mochtín mě překvapil, kádr mi přišel velmi podobný jako v předchozích sezonách, ale hráli důrazně a zároveň dobře kombinačně, nedivím se, že jsou na špici tabulky. My jsme byli první půli jasně horší, v druhé půli jsme se po několika změnách v sestavě zvedli a zaslouženě snížili. V závěru už to bylo křečovité a do větší šance nás soupeř nepustil.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] , D. Gajdušek [-] , J. Cihlář [-] , V. Pretzelmayer [-] , J. Čeleda [-] (90. J. Švátora [-] ) , T. Velek [-] (71. J. Pretzelmayer [-] ) , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-]

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] (46. T. Pekník [-] ) - Z. Rolko [-] (65. D. Triner [-] ) , J. Chabr [-] , J. Blažejovský [-] (46. J. Frémund [-] ) , F. Fikar [-] (90. J. Stanka [-] ) , P. Macht [-] , P. Kalaš [-] , K. Liška [-] , L. Kovařík [-] , J. Hemzáček [-] , M. Primas [-] (46. F. Řežábek [-] )

ŽK: 21. J. Žiak - 30. Z. Rolko , 34. M. Primas , 81. F. Řežábek .
Hráči zápasu: T. Velek - K. Liška .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PICEK Lukáš - BOGDAN Gabriel, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.