1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 16:00

6.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Tlumačově rozhodoval jediný gól, postaral se o něj Pfeifer


Branky


0

Tlumačov přivítal Křimice, které nezačaly sezónu moc dobře. Za to domácí ještě neprohráli a mohli se pyšnit nejlepší obranou v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pfeifer vstřelil jediný gól zápasu

Necelá stovka diváků se dočkala první velké šance již ve třetí minutě. Hostující Augustin Adam zatáhl míč po levé straně, pronikl do vápna, přihrál pod sebe Kunešovi, jehož střela orazítkovala tyč.

 

Po pár minutách se hra vyrovnala a domácí si hned vytvořili šanci, která skončila brankou. V 11. minutě přišla rychlá akce Tlumačova, z pravé strany jeden z domácích hráčů nacentroval před bránu, kde se nacházel Jan Pfeifer a ten z blízkosti překonal brankáře Zacha – 1:0.

 

Poté byla hra vyrovnaná a několik šancí bylo na obou stranách. Tlumačovští hrozili zejména střelami z dálky a několikrát se dostali i do větší šance, branku však už nevstřelili. Hosté také měli nějaké šance, ale stoprocentní nebyla žádná, a tak poločas skončil 1:0 pro domácí Tlumačov.

Branka už nepadla

Do druhého poločasu vstoupili lépe Křimice, které držely míč více na kopačkách. K vytvoření tutovky jim však chyběla finální přihrávka a zakončení také pokulhávalo.

 

Tlumačovští se poté oklepali a hrozili jednou šancí za druhou, z nichž několikrát svého soupeře přečíslili. Gól už však nedali, neb ani koncovka domácích nebyla bůhvíjak kvalitní. Několikrát se také zázračně zaskvěl gólman Zach.

 

Křimice měly největší šanci díky Bezdičkovi, který se uvolnil ve vápně, ale jeho pokus o obstřel gólmana nevyšel. Ten mu totiž míč vytáhl na roh.

 

Tlumačov mohl několikrát vstřelit druhou branku, šancí měl plno, ale žádnou z nich nedokázal využít. Hosté se zas hnali za vyrovnáním, ale ani ti branku nevstřelili, a tak utkání skončilo jednobrankovou výhrou domácích.

 

Na konci utkání neudrželo několik hráčů nervy na uzdě a rozhodčí Kašpar musel sahat pro karty. V 88. ukázal dokonce tu červené barvy a viděl ji hostující Jan Calta za strčení do protihráče v přerušené hře. Rozhodčí si díky kartám sjednal respekt a utkání se pak dohrálo. 



Ohlasy k zápasu



FC Křimice
Václav Kuneš, hráč TJ Sokol Křimice: Zápas jsme nezačali špatně, bohužel jsme docela brzo dostali první gól a domácí už si vedení uhlídali...Myslím, že jsme na body měli, i když domácí mohli několikrát rozhodnout dříve.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - M. Tesař [-] , L. Hruška [-] , J. Podestát [-] , R. Šindelář [-] , J. Malík [-] - L. Leitl [-] , J. Minařík [-] (84. J. Brichcín [-] ) - M. Wolf [-] (90. T. Čadek [-] ) , J. Pfeifer [-] - M. Frček [-] (78. J. Forst [-] )

FC Křimice
M. Zach [-] - J. Vonášek [-] , V. Kuneš [-] , V. Vyskočil [-] , T. Čechura [-] , J. Calta [-] , M. Brousil [-] , M. Škoda [-] , V. Bezdička [-] , J. Dytrt [-] (78. R. Vyleta [-] ) , A. Adam [-]

ŽK: 42. J. Malík , 50. J. Minařík , 64. J. Podestát , 81. L. Leitl , 88. J. Brichcín - 60. A. Adam , 66. M. Škoda . ČK: 88. J. Calta .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - RUDA Daniel, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.